-
moje řeči o televizích? ale prosimtě. vždyť jsem se do té diskuze pořádně neponořil, jen tě upozornil na pár věcí, kterým nerozumíš :D btw ty jsi tam shazoval jednu značku, tedy jsi předváděl klasický hejt... a tím, co jsem tam prohlásil, jsem mimochodem neřekl, že jsou jiné značky špatné... tenhle rozdíl ale zřejmě nepochopíš ;) -
Hoď to do koše a už se nevracej!
-
Hele já to můžu klidně hodit do koše, mně je to k ničemu, píšu to sem jen z dobré vůle, spíš jde o to, že si to každý stáhne nebo už má dohrané dávno. Pár jedinců se tu snaží vytvořit pocit, jak si každý hry kupuje, ale realita je uplně jiná i zde na games.cz, kdo myslí že ne, je naivní.
-
treba to jednoduse nechteji kvuli toho, ze to nabizis prave ty ;)
-
Je zvláštní kolik kecálistů má potřebu se vyjádřit i k jasně dané věci. Chceš hru napiš email. Nechceš? Tak tu nesviň diskuzi.
-
A kdo říká, že bych ti ho dal. Většinou lidi nehodnotím podle diskuzí někde v zapadákově, ale když si vzpomenu na tvoje řeči o televizích apod., kdybych nevěděl, jak jsi mimo, asi bych ti to jako řadový člověk žral, ale takhle vážně ne.
-
od tebe bych ten kupon nechtěl ani zadarmo :)
-
Možná jenom nikdo nechce toho příšernýho Splinter Cella.
-
Nebul, bábovko!
-
Bohužel, Z2 dávno dohraný a ty další dvě mě nezajímají.
-
Co výměna? Mám u sebe kód na GOG verzi Zaklínač 2 a z Levelu mám klíče na Race Injection a Red Orchestra 2. Vybral bys si z toho něco?
-
Prodám kupon AMD Bronze a Splinter Cell
Opakování matka moudrosti. Kdo chce, napište email, jeden za kilo.
Zvláštní, jak se tu spousta lidí dušuje, jak kupuje origo a jak čeká na slevy když tu můžou mít zánovní hry za kilo, tak nikdo nic :)) -
Project Eternity
Project Eterniy - hráčův Stronghold
http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0066/pe-stronghold-2444x1172.jpg
To je taková krása, že jsem málem slzu uronil *1* -
Sáhnul jsem po Serious Samovi 3 a bundlu Cthulhu Saves the World a Breath of Death VII. Jinak Shadow Man za necely 2e je proste bomba, ale koupim az zase chytnu nostalgickou. :)
-
PS4 update (v1.50) je již očividně připraven na update serverech.
to není žádná novinka
http://blog.eu.playstation.com/2013/10/25/ps4-system-software-update-1-50-detailed/ -
To se mi zase libi, prinasi to zase neco noveho ze by to byla ta "priprava" na MP? *15*
Vysledky, nejsou spatne ale tady se proste tim moc nezavdecis tem imbecilkum. *3* -
Halo: Spartan Assault se po Windows Phone, Surface a Win8 objeví také na Xbox One a X360.
Ono to nakonec vyjde a jak ze jen na Win8? To si ze mne nekdo dela srandu ne. *10* -
Si fagt borec! *14*
-
Ukradnute obrazky ti nikdo nezere! *1* Nulicka ma pokazene ego! *1* Dite jak se patri! Musis si neco dokazovat! Kid go home! *12*
-
Ty jses fakt traged *1* Ten rozmazany nick mam verit jako ze jsi to ty ? To je bida! Prohral jsi na plne care! *2*