Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Na Steamu mam tak 120 her co jsme ani nezapnul... Ten muj argument byl stejne pravdivej jako toho jelimánka nademnou *3*
  • Mám na PC přes 250 her, drtivá většina velké hry a tak polovinu z nich jsem nehrál (ale postupně se prokousávám) a do toho nepočítám asi 10 MMO, které bych všechny hrál, kdyby to bylo fyzicky možné. A co ty?
  • Miserius
    Samozrejme... na pc jen brečíš v diskuzích protože nemáš co hrát *3*
  • Na PC to je jinak?
  • to je ten zivot konzolisty, obcas vyhodis 60 babek za nakou tu exkluzivne predrazenou overhyped znacku, a mezitim cekas, jestli uvolni aspon naky to dlc zdarma *5*
  • Wow to je paráda, že si se s námi podělil! Všichni toužíme vědět co dělá mizerauz po večerech když nás zrovna neobšťastňuje svýma nepřehnaně častýma a vůbec né od věci komentama! Prostě wow!
  • Miserius
    Jojo jen na multiplayer, v základu je fakt málo map, 13 je obrovský čislo oproti základu... Dvojka má multak hodne podobnej trojce jen par ptakovin navic ve trojce... Jsou to klasicky Third person strilecky/hopsacky v multaku... nic vic nic min... par zajimavych modu (jeden hrac nese truhlu a zbytek teamu ho chrání pred druhym teamem, kdo to donese do zakladny vyhral... nezdá se ale je to zábavný)... Celkově to ale neni nic zazracnyho, zahraju si to kdyz mam dlouhou chvilku, ale ze bych se na to tesil domu to ne *1*
  • ucho
    to je jen pro multiplayer, že? je ten multiplayer něčím zajímavej? zrovna hraju dvojku a nějak si ten multiplayer nedovedu představit, ani bych ho asi vyloženě nevyhledával.
  • Miserius

Uncharted 3 oslavuje druhé narozeniny novým patchem a zpřístupněním všech dosavadních DLC map (+ jedné...

13 map zdarma? Už vim co budu večer dělat *2*
    Mínusaři, kolik map zdarma vám dalo CoD, Battlefield nebo něco podobnýho? *15*
  • Vrook
    A to má bejt jako přiznání, že nejsi normální člověk nebo co? Tak to gratuluju i tobě no.. *15*
  • Ja muzu mluvit jen za sebe a ja si hry kupuju, i kdyz prevazne jen v akcich a bundlech. Potreba si koupit superzhave novinky za 999 Kc me nejak nelaka, uz jen z duvodu, ze ke hre bych se stejne dostal tak za pul roku nebo rok a to jeji prodejni cena bude nekde na 1/5 ne-li jeste niz (samozrejme existuji vyjimky jako treba skyrim, ktery je porad relativne draha zalezitost).
  • Kažopdáně ty mínuska a pluska jen ukazují, kolik blbů tu je, diskuze games tím začíná být vyhlášená i mimo tento server, proto sem nechodí moc normálích lidí, kteří si šetří nervy :)
  • Je ti jasný, že normální člověk výlevy puberťáků jako jsi ty ignoruje.
  • Vrook
    :DDD Ty jsi fakt tragéd.
    >nikdo ode mě nechce koupit hru, tak jsou všichni piráti

Gratuluju, získáváš cenu ubrečenosti za rok 2013...
  • Ronox
    Okej, tak to pošli na ... .. Dík
  • Tím to jen zmírníš. A hlavně ukaž mi běžného uživatele, který si bude kalibrovat barvy, to by jsi musel mít sondu.
  • ucho
    když si nejsi jistý, proč cosi neurčitého vytahuješ? jako argument toho, že jsi mimo ty? :) a jak ty můžeš vědět, co vím a co nevím o televizích a jaké s tím mám zkušenosti? ani o tomhle nevíš nic. ty jsi vyčítal televizi kontrastní barvy, tedy jsi zcela ignoroval nastavení barev televize, což je jednoduše neznalost na tvé straně, na které mohu svá tvrzení proti tobě opřít. ty se můžeš opřít maximálně o svá prázdná slova...
  • Však vpohodě, dej email, pošlu kódy a až budeš moct poslat 2 kila, tak pošleš .. o nic nejde.
  • Hejt? Jen realita. Za poslední 2 roky jsem měl doma koupených (!) 8 televizí a další desítky jsem viděl (myslím opravdu viděl, ne, že jdu kolem obchodu a řeknu si hm tam je nová ST60tka), to jen na okraj k tomu tvému internetovému diskuzérovy, absolutně nemáš ponětí o čem mluvíš, jen máš našprtané testy z netu a marketingová data. A nemyslím jen to včera, ale i předtím jiné diskuze, na 80 procent jsem si jistý, že jsi to byl ty, pokud ne, tak se omlouvám, nepamatuju si ty lidi moc, jedním okem doleva, druhým doprava tady, protože jinak by se tu člověk občas z těch keců zbláznil.
  • Ronox
    Já bych to bral jen teď nemám charglej paypal kredit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit