-
Jo, souhlasím. Ale mohlo to být podstatně horší a to jako že opravdu horší. Já bych to nazýval spíš jako restart nebo reboot(nebo jak se tomu říká).
-
Není to špatné ale je to dost promrhanej potenciál, a podstatně horší než původní díly teda jestli to lze jako další díl označit.
-
včera ve Fight Clubu říkal Petr že byl Lukáš nemocný.
-
Nevím, za co máš ty downvoty, protože to skutečně Lukáš napsal.
-
Lukáš tuším na Twitteru někomu odpovídal, že GTV má pauzičku.
-
Black Mirror - první dojmy(ps4)
Tak zatím tam mám nahráno, asi kolem 3 hodin(jsem na začátku 2 kapitoly), ale není to vůbec špatné. Ano, z technologické stránky to není nic extra, animace obličejů v rozhovorech jsou...kdejaké jen bych neřekl dobré a v některých místech (zejména exteriéru) to po grafické stránce vypadá nic moc, ale v interiéru si troufám říct, že to vypadá perfektně. Jinak se hra sem tam na vteřinku zasekne, ale je to jen chvílema. Příběhově je to jinak víceméně jako v prvním dílu, hlavní hrdina se vrací na zámek, kvůli tomu aby ho převzal, protože mu umřel otec a postupně se začne dozvídat o rodinném prokletí. To je tak jediná společná nebo spíš podobná věc, jinak si jde příběh(alespoň zatím) svou cestou. Dabing postav je také celkem obstojný, ale někdo by mohl nesouhlasit, takže...je to jen můj názor. Hratelnostně bych to přirovnal k Syberii 3, takže...ano, je to takové konzolové, proto bych doporučoval hráčům na PC spíš hrát s gamepadem. V některých momentech jsem přímo nadával, protože postava nešla přesně tím směrem, kterým jsem chtěl (občas jsem způsobil, že se mi na místě otáčela pořád dokola jak jsem kvidlal levou páčkou), ale to bych dal za vinu spíš kameře, která není pevně uchopená někde v rohu místnosti, ale která se pohybuje závisle na postavě(jako třeba v Syberii3), ale jinak se dá na to celkem rychle zvyknout. Pak tu samozřejmě nechybí ani sbírání předmětů, dokumentů a dokonce útržků fotografií, které slouží jako takový sběratelský obsah. Jako poslední o čem se tu zmíním, jsou hádanky. Za ty 3 hodiny jsem musel řešit asi 2 nebo 3(a to se jednalo spíš o zjištění, který znak představuje jaké číslo, aby jste mohli utvořit kombinaci, mačkání barevných tlačítek v řadě jak jdou po sobě a očíslování polic), s tím že nebyly ale nějak extra těžký, ale to se snad postupem hraní změní(na ty vidiny, kterýma hl. hrdina trpí jsem ještě nenarazil, respektive narazil jsem na 1, ale ta byla součástí filmečku, ne jako hádanka). Jako fanoušek série (zejména prvního dílu) jsem se po oznámení hrozně těšil, po nedávném gameplay traileru jsem byl trošku nervózní z toho jak to dopadne, ale zatím z toho co jsem nahrál jsem spokojen a velice příjemně překvapen a už teď se těším, až vypadnu z práce a budu moct pokračovat v prozkoumávání. ( Je dost možné, že jsem něco zapomněl zmínit, ale to se stává). -
Games TV
Games TV uz nevychazi? -
To si k tomu ještě přidej jestlii berou prodaných kusů na Steamu a nebo aktivovaných. Když jsem si koupit DVD tak tam byl kod a instalace Steamu. Ale mám k tomu hezký Steelbook :D
-
https://youtu.be/rwvgSf8jqFA
-
Ještě by chtělo doplnit za jakou průměrnou cenu se prodávala pak to tak růžové třeba už nebude.
-
Hry Tomb Raider se prodalo přes 11 milionů kopií, téměř polovina z nich byla zakoupena přes Steam.
pak že PC neni dobrá platforma pro hry :D -
Trocha spoileru z WoWka pro fanousky lore co uz nehraji
prvni https://www.youtube.com/watch?v=ozoChFpm8cw
druhy https://www.youtube.com/watch?v=1c7HeXzKRJ0 -
Hezky video o lootboxech
Bez afectovanyho tlustocha: https://www.youtube.com/watch?v=ZC8UEi3oI4o
nic novyho se z nej ale bohuzel nedozvite :D -
Martin Bach dělá 3D tiskárny, aktualizuj si informace.
-
Jack se nikdy nezdržuje s vybrušováním. Vždycky jenom zabrušuje.
-
Těžko říct, HL3 už má teaser, třeba vyjde cobydup.
-
Ještě aby to někdo nahlásil a potom nám to tu zavřeli, kde by jsme pak si zahojily pošraamocené srdce *13*
-
je tohle ještě legální? na webu, který navštěvují i neplnoletí?
-
Já mám naopak za to, že Bach už právě u Tiscali nedělá. To dělá Poláček, ne?
Každopádně moralita reklam je tu na štíru už dlouhou dobu. I když zrovna hazard tu byl naposled snad už pár let zpátky, ne? -
Nemel by ses do toho zabrusovat, kdyz se neumis vybrusovat.