Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nojo, až za takovou a i menší cenu bude 32" aspon máme se o čem bavit :D
  • skaven
    @LV
    od teba to je pochvala *4*
  • skaven
    try harder *4*
  • Dell dokonce dela jeden co neni hnusnej :D

https://www.alza.cz/27-dell-s2716dg-d3756255.htm?kampan=adpla_vyrobci_TV-AV-Monitory-Projektory_monitory_high_c_9062907_1o2_ADL27t07&gclid=EAIaIQobChMIx-ni4ZrV1wIV8TLTCh1_WA86EAQYAiABEgKOefD_BwE
  • Jo, kup si 144hz TN za 15 tisic s nalepkou "gaming" *5*
  • SalemCZ
    Cos dal v awards?
  • To ze jsou monitory s G-Syncem nesmyslne drahy je proste fakt a taky tu technologii diky tomu ma uplny minimum monitoru. Docela me to stve protoze jsem si monitor s G-syncem chtel koupit ale je tak mizernej vyber a navic vsechny monitory ktery to maj jsou "herni" coz zmamena ze musej mit design hnusnej jak noc protoze si asi porad vyrobci HW myslej ze gameri jsou deti co urcite oceni design jak kdyz skrizis transformera s F117kou....
  • skaven
    ano neuvidis tearing...este to napis zo 10x a snad tomu aj sam uveris :) uz ti aj na pctuningu napisali, ze pises blbosti..ale ty sa nevzdas, dalej a dalej, stale rovnaku blbost dookola *7*
  • skaven
    ved hej, len dat 500-700€ za monitor k 250€ karte... to uz radsej osvecena kombinacia freesync a radeony
  • Ja vim a na 100% vystihuje tvou existenci, to co tady predvadis a co o tobe tady lidi pisi...
  • Tak mas problem jinde, preinstalovat windows.

Pokud nechces tearing, kup si 140+ hz monitor a uz ho neuvidis.
    Ja osobne nesnasim jakekoli zpozdeni na mysi, nikdy jsem hru s nejakym syncem nehral a nikdy nebudu, hnus.
  • Jack1947
    Jo aha tak díky za osvětlení takže to nemá co dělat s tvým problémem který bude nejspíše v hlavě tearing mi dělal starý LCD.Tak nějak jsem to myslel no... naopak vyplí vsync v některých hrách třeba pomáhá sejde na tom.
  • Lukass
    Stejne nevim o cem meles.
    Co to je vsync urcitych snimku?
    Bud mas double buffer, nebo triple buffer, rozdil je 10fps pokud ti padnou pod frekvenci monitoru, double dava 30 a triple by mel davat 40fps.
  • Jack1947
    Proč chytráš za slovo když víš že se jedná o překlep ? myslel jsem samozřeřjmě vsyncurčitých snímků ale to má jak která hra, možná se pletu a nezávisí to pokaždé na počtu snímků.
  • Lukass
    Uz sem zkousel, ale jenom chvilku pred spanim vcera a neprislo me to lepsi.
    Vypada to ze kazda hra reaguje jinak.
  • Draken69CZ
    Zas funguje, víš *3*
  • Draken69CZ
    Zkus v ovladačích zapnout Fast Sync, má to menší latence než v-sync, větší než g-sync ale zas funguje na všech monitorech.
  • skaven
    k mainstreamu kupit gsync monitor...ale ako burn je to dobre *1*
  • Jack1947
    Ta se tam dá prý donahrát.
  • PreidaQ
    No pokud je to zase bez hudby, tak to moc velká výhra i tak nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit