Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teheranska dalnice mela nejaky uzky hrdla?

Bazaar mi prisel jako dobra pechotni mapa. Jenom metro me stvalo. Jedno uzky hrdlo je prece jenom trochu malo.
  • Bla bla bla Metro nejhranejsi mapa idi*te! A bazar a teheran jsou nejlepsi pechotni mapy!
    Vis uplne howno
  • Radioaktivni_surikata

Matadoři z Digital Foundry přivezli ze Švédska srovnání next-gen a PC verzí Battlefieldu 4.

Kromě rozlišení, který mluví jednoznačně pro PS4, to je vizuelně dost podobný. Xbox verze je kontrastnější, což je naprosto jedno, tam je to o osobních preferencích. PS4 verze vypadá, že má navíc nějakej lacinej post-proces AA, nejspíš založenej na FXAA, kterej je do FrostBitu implementovanej. Xbox vypadá že běží bez AA. Ve výsledku je to docela jedno. Důležitá bude samotná hra, a ta je podle toho co jsem zatím viděl a zkoušel ve všem lepší než BF3. Největší radost mám z designu map. Je vidět, že se DICE hodne naučili. Taková Teheránská dálnice, Bazaar nebo Metro byly vysloveně nepovedený. Moc úzkejch hrdel, kde se všichni potkali v jedný nebo dvou uličkách a tam se spamovalo vším, co bylo po ruce. S BF4 to zatím vypadá slibně. Fakt se těším.
  • Matadoři z Digital Foundry přivezli ze Švédska srovnání next-gen a PC verzí Battlefieldu 4.

1.PC
    2.XB O
    3.PS4
  • 1988

Poruchovost

Osobně můžu říct že jsem pracoval v elektru od prodavače, skladnika až nakonec u reklamačního technika a jak mi řekli, tak to taky tak bylo že Samsung byla ze všech značek nejporuchovější značkou ať už na TV, přehrávače až po jiné věci.. Nevim jak je to s kvalitou teď, ale tehdy to tak bylo známé že Samsung byl příliš poruchový, v elektru už nejsem víc jak 2 roky.
  • CNN vybírá 10 nejmocnějších žen herního průmyslu.

Znám z nich ze všech jenom Jade....
  • Jack1947
    Nechces napsat dojmy jak o moc se treba zlepsila optimalizace, oproti Bete? Jsem hrozne zedavy. *3* Na tve dojmy z hrani.
  • a ty z toho máš cumscénu viď ?
  • Kupony Splinter Cell a AMD Bronze

Mám tu další 2 kupony, kdyby někdo chtěl. Kilo za jeden, stačí reagovat emailem.
  • faitheater
    Ja som si vsetky tie free hry (vratane Motorstormu) nahadzal do kosiku cez web a siel som na checkout.
    Doma som to uz na PS3 len stiahol cez Download queue bez problemov.

EDIT: Aha, ty to mas tiez cez web... sry, prehliadol som screen.
  • frag.ment

Video (1 / 2): Grafické porovnání PS3 a PS4 verze Assassin's Creed IV.

Tak na první pohled jde vidět daleko lepší voda na PS4, jsou tam stíny, které u PS3 chybí a na druhém videu jsem si i všiml daleko lepších textur, když se kamera přiblížila...
  • Jack1947
    Si nak pozadu , predatoriku. *15*
  • Jo to jsem si taky říkal, samá zpomalovačka a čumscéna.
  • nekromant33
    Jen přepálený barvy a kontrast, navíc pokud se podíváš ve srovnání s PC (je to teda maličkost ale když už to takhle je vidět vedle sebe) kolem 4:00 když jedou v tom autě tak ty sloupy vedení v dálce jsou roztěkaný až hanba, takže je to zase trochu okleštěný minimálně o AA (aspoň myslím, že je to zrovna tohle).

edit: ještě teda mě zaujalo že v tom videu jsem náhodně tak 20x klikl na různý časy a ani v jednom úseku neměl hráč kontrolu nad ovládáním.. pěkný tech demo

edit2: a taky mě přijde absurdní, že nextgen konzole nejde nativně v 1080p v dnenšní době... co budou dělat jestli se rozšíří 4k?
  • Ucho: Ok chytráku :)
  • ucho
    Predator: jo, televizí jsi pár měl, ale nastavení barev jsi ještě v životě neviděl. takoví internetoví odborníci jsou nejlepší :D
  • ucho
    Sony Bravia má celkem dost reklamací a třeba v USA nemá dobrou pověst.
  • Ucho: jj testy, asi jako hrát benchmarky. Televizí už jsem pár měl a o pár víc viděl. Samsung má celkem dobré až ty top modely, ale to prakticky každá značka, v běžné třídě je to bída většinou. Tak či tak lcd je bída celkově, plazma je plazma :)

stop OT
  • Ronox
    Každý rok se točí Sony, Panasonic a Samsung. Samsung má lepší až ty high-end modely jinak většinou best buy je Bravia od Sony.
  • ucho
    mrkni na nějaké testy, je toho plný internet...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit