-
Ale jo, podívej se na to druhé video od ca 2:50 full screen v maximální kvalitě. Rozdíl je slušnej. -
http://2i.cz/2f53f2d80b
takhle to vypadá. prostě tam nemám možnost to koupit... no je to jen na PS VITA, tak bych to moc neřešil. -
Myslím že na tý velký telce to bude úplně stejný
-
Overkill *15* +1000
-
Oni sice z reklam žijí, ale kdo chce víc, nemá nic. Také jsem doteď s reklamami neměla problém - člověk se je zkrátka neučí ignorovat a automaticky pohledem sjíždí jinam - ale co na mě vyskočil ten chudák s kšiltem nakřivo a cosi na mě začal řvát, tak má Opera dostala svůj první plug-in.
A než začneš něco o pirátech, mám předplacený LEVEL. -
Já to stáhnul v pohodě, stejně jako Gravity Rush nebo Uncharted.
-
A jo tyjo, já jezdil celou dobu s jakoby druhým nejlepším odemčeným, taková blbina, to mě teda nenapadlo, že musíš mít jakoby to aktuálně "nejlepší" ..
-
Jedinej rozdíl byl v rozlišení textur, pokud pominu drobný detail na jednom z modelů.
-
Video (1 / 2): Grafické porovnání PS3 a PS4 verze Assassin's Creed IV.
Nemůžu říct, že bych viděl větší rozdíl. Možná kdybych byl trénovaný v hledání rozdílů v grafice, abych si mohl každý rok zdůvodnit koupi nové grafické karty, tak by se něco našlo. -
@vlastik.plaminek: Tak to jo, mě to vyznělo obecněji. Ale to s poplatky za TV/rádio mě taky štve, zvlášť když i na veřejnoprávních kanálech jsou reklamy.
@Jack1947: Nic takového jsem nepsal. Třeba The Escapist má podle mě ideální řešení. Takže čekat nebudu, nauč se chápat psaný text.
@Glava: No jo, jenže tu reklamu nařizuje portál, tj. Tiscali, takže bych vzal vidle a pochodně a šel na Drakena. To procento lidí je dost vysoké na to, aby si i na Youtube stěžovali, ale většinou ne dost velké, aby proti němu někdo začal aktivně bojovat. Jen jednou se mi stalo, že mě stránka nepustila kvůli adblocku a dvakrát mi bylo řečeno, že jsem mizera, že oni z reklam žijí. -
PS+
jde vám někomu "koupit" MotorStorm RC? jak jsem koupil ty předchozí tituly, zmizela mi tam možnost nákupního košíku... ten nákupní košík mi vlastně zmizel i u členství PS+... -
Nejlepší je chodit do práce o státní svátky
:) -
Vytmav jim to... ˇ
Reklama-zmrzlina to se tak hezky rymuje. *15* -
V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.
Zmrzlinu...nedělat reklamu :))
Rád bys jednu vylízanou z(m)rzku ? -
Algidu ? *3*
-
Když zima tak bundu
když lízat tak ....u *3* -
Kdyz bude treba byt nakonci, nejaka mise v kampani tak to zkousnu i ja. Podle me to bude dost podobne. Neinspirovaly se nahodou tvurci v samotnem SR IV. *3*
-
BF4
VPN a US servery - není žádný problém, jel jsem tak SimCity a BAN nikde ;) -
Inak neviete ako to bude so SP BF4 ? Vsetky obchody to budu mat zajtra, pozajtra, ale Origin pristup do BF4 otvori az 1 novembra. Budem si moct aspon zahrat tu kampan ? Tiez viem ze su tu nejake obchadzky ako oklamat Origin ze som z USA, ale pocul som ze je to nebezpecne a je mozno dostat za to ban.
-
kup si nejlepsi auto v aktualni lize, mne to taky chvili trvalo, nez mi to doslo