Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Ale jo, podívej se na to druhé video od ca 2:50 full screen v maximální kvalitě. Rozdíl je slušnej.
  • ucho
    http://2i.cz/2f53f2d80b

takhle to vypadá. prostě tam nemám možnost to koupit... no je to jen na PS VITA, tak bych to moc neřešil.
  • Draken69CZ
    Myslím že na tý velký telce to bude úplně stejný
  • Tilwaen
    Overkill *15* +1000
  • Tilwaen
    Oni sice z reklam žijí, ale kdo chce víc, nemá nic. Také jsem doteď s reklamami neměla problém - člověk se je zkrátka neučí ignorovat a automaticky pohledem sjíždí jinam - ale co na mě vyskočil ten chudák s kšiltem nakřivo a cosi na mě začal řvát, tak má Opera dostala svůj první plug-in.

A než začneš něco o pirátech, mám předplacený LEVEL.
  • Malleth
    Já to stáhnul v pohodě, stejně jako Gravity Rush nebo Uncharted.
  • A jo tyjo, já jezdil celou dobu s jakoby druhým nejlepším odemčeným, taková blbina, to mě teda nenapadlo, že musíš mít jakoby to aktuálně "nejlepší" ..
  • Jedinej rozdíl byl v rozlišení textur, pokud pominu drobný detail na jednom z modelů.
  • Psychotic

Video (1 / 2): Grafické porovnání PS3 a PS4 verze Assassin's Creed IV.

Nemůžu říct, že bych viděl větší rozdíl. Možná kdybych byl trénovaný v hledání rozdílů v grafice, abych si mohl každý rok zdůvodnit koupi nové grafické karty, tak by se něco našlo.
  • @vlastik.plaminek: Tak to jo, mě to vyznělo obecněji. Ale to s poplatky za TV/rádio mě taky štve, zvlášť když i na veřejnoprávních kanálech jsou reklamy.

@Jack1947: Nic takového jsem nepsal. Třeba The Escapist má podle mě ideální řešení. Takže čekat nebudu, nauč se chápat psaný text.

@Glava: No jo, jenže tu reklamu nařizuje portál, tj. Tiscali, takže bych vzal vidle a pochodně a šel na Drakena. To procento lidí je dost vysoké na to, aby si i na Youtube stěžovali, ale většinou ne dost velké, aby proti němu někdo začal aktivně bojovat. Jen jednou se mi stalo, že mě stránka nepustila kvůli adblocku a dvakrát mi bylo řečeno, že jsem mizera, že oni z reklam žijí.
  • ucho

PS+

jde vám někomu "koupit" MotorStorm RC? jak jsem koupil ty předchozí tituly, zmizela mi tam možnost nákupního košíku... ten nákupní košík mi vlastně zmizel i u členství PS+...
  • Nejlepší je chodit do práce o státní svátky

:)
  • Jack1947

Vytmav jim to... ˇ

Reklama-zmrzlina to se tak hezky rymuje. *15*
  • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Zmrzlinu...nedělat reklamu :))
    Rád bys jednu vylízanou z(m)rzku ?
  • Jack1947
    Algidu ? *3*
  • Když zima tak bundu
    když lízat tak ....u *3*
  • Jack1947
    Kdyz bude treba byt nakonci, nejaka mise v kampani tak to zkousnu i ja. Podle me to bude dost podobne. Neinspirovaly se nahodou tvurci v samotnem SR IV. *3*
  • BF4

VPN a US servery - není žádný problém, jel jsem tak SimCity a BAN nikde ;)
  • Inak neviete ako to bude so SP BF4 ? Vsetky obchody to budu mat zajtra, pozajtra, ale Origin pristup do BF4 otvori az 1 novembra. Budem si moct aspon zahrat tu kampan ? Tiez viem ze su tu nejake obchadzky ako oklamat Origin ze som z USA, ale pocul som ze je to nebezpecne a je mozno dostat za to ban.
  • kup si nejlepsi auto v aktualni lize, mne to taky chvili trvalo, nez mi to doslo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit