Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Hele, ještě zkousnu nějakou statickou reklamu na kraji stránky nebo vespod. Ta vyskakovací kosta je hegeš a je mi buřt, že to vyskakuje jednou denně. I jednou za rok je to moc. Jo a nestěžuju si, jenom jsem odpovídal doktůrkovi na jeho dotaz o zhýčkanosti. Stížnost se totiž píše formálně, administrativním stylem a bez vulgarit.
    EDIT: Pokud bych chtěl podobnou službu placenou, tak si předplatím časák. Tam je sice reklama taky, ale aspoň mi nebliká a neřve do ksichtu.
  • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Když už Ayrtona tak snad Sennu ne ? :D
  • Call of Duty Ghosts - Extinction

Tak v nových Call od Duty už se nebudou likvidovat zombíci, ale mimozemšťané. Pro mě vítáná, ač nijak drastická změna. Z obrázků mi to dost evokovalo Crysis 2 (což zatím beru jako plus)... ostatně, pokud se to osvědčí, tak by to možná nebyl zas tak špatný posun série? Dříve si mi to hodně příčilo, ale pokud není šance na návrat do druhé světové a tohle dopadne dobře... Ale to je na tuhle značku příliš nadějných "kdyby"...
  • Jenze web, ktery holduje takto agresivni reklame si nic jineho nezaslouzi. Navic to procento lidi, co adblock pouzivaji nejspis nebude tak vysoke, i kdyz pravda, nikdy jsem t nejak nezjistoval.
  • Jack1947
    Pockat, pockat ty si pro to aby takovehle weby byli zpoplatnene? To uz by bylo prehnane nemyslis, chapu z duvodu ubytku Anonymnich kecalku , troltu a debilku, egomaniu a dalsi haveti. Vyhody by byly ale to by bylo az moc komercni, a kdyz jsme u tech Torrentu tak ne placene ale privaty maj moznost Donate ale to je podobne jako tady. Aby to bylo jen pro "zvane" vyvolene" to uz by pak mohl bejt celej net a k 300-500 aby se dalo vubec kouknout by se jeste priplacelo mesicne.
    Mohl si aspon napsat ze ti reklama nevadi, nez psat takovehle uvahy. *7*
  • Oba používají produkt/službu aniž by z toho tvůrci cokoliv měli. A laskavě nevytrhávej věci z kontextu, ta věta obsahuje výrazy jako "web s možností premium účtů bez reklam" a "pravidelní návštěvníci".
    Ale samozřejmě by bylo naprosto úžasné, kdyby se adblocky masově rozšířily a většina těchto "free" webů a služeb by buď zmizela, nebo zavedla povinné "předplatné".
  • Stavet uzivatele s ad-blockem na uroven piratu? To snad ne?
  • Pilgrim66
    Stačí si dát novou adresu, ani nemusíš mazat tu starou. Já mam pocit, že žiju někde v Alabamě nebo tak nějak.
  • Shinji Mikami (tvůrce Resident Evil): PS4 a Xbox One jsou téměř identické.

Jo a preto uz prve hry bezia na tych konzolach rozdielne, vid Battlefield 4 900p na PS4 a 720p na XBOne. Tak isto CoD - na PS4 1080p, Xbone 720p...
  • Jack1947
    Prestan uz, on to urcite opravi (nebo taky ne) neprijde mi nikterak zajimave se strefovat do Bleskare kvuli prkotinam, zabavne uz nikoliv. *3*
  • Viktor_H
    Musíš si vytvořit americkou adresu. Zadej tam třeba adresu nějaké firmy/restaurace (já tam mám Apple Headquarters) a v pohodě to půjde.
  • Ale na rozdíl od jiných míst (včetně TV) máš tady možnost si zaplatit vypnutí těch reklam. Nečekáš snad, že tu budou psát za dobré slovo, ne?

U každého webu s možností premium účtů bez reklam považuji pravidelné návštěvníky s adblockem za podobnou havěť, jako piráty.

(samozřejmě to nic nemění na tom, že reklama přes celou obrazovku a ještě navíc se zvukem je odsouzeníhodný hnus, ale doporučuji si stěžovat na buď info@tiscalimedia.cz nebo reklama@tiscalimedia.cz , ne na forech redakce, která nad reklamami nemá kontrolu)
  • Hm, tak po registraci zjišťuju, že je to jen pro US zákazníky... Nějaká šance to obejít, třeba změnou státu v profilu?
  • http://www.godisageek.com/2013/10/golden-joystick-awards-winners-2013/ ?
  • Paří tu někdo Gas Guzzlers Extreme (dost pohodová hra, kéž by takový jízdní model a hratelnost mělo další NFS) ? Zbývají mi asi 4 nebo 5 aut do konce, střídám závod za závodem a už mám asi 248 bodů a nemůžu se hnout z místa na další auto, to se opravdu musí dojet taková tuna závodů v této fázi ?
  • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Můžete tu chybu alespoň opravit, když už jsem vás na ni upozornil?
  • The Golden Joystick?

Nějaký info o vyhlášení The Golden Joystick?
  • Miserius
    To je 5 epizod a ty tvoří serii... O druhý serii se dozvíme první info tenhle týden :)
    Tech 400 days je maly dlc (hodina) a je to takovej předěl mezi první a druhou serii
  • Zajímavý. Sem fandou jak komiksu, tak seriálu, ale s hrama nemám zkušenosti. To jsou dvě samostatný hry, nebo nějak navazující, nebo nějaký epizody? To dělení je nějaký zmatený...
  • Viktor_H

WALKING DEAD

Kompletní balík za 7 babek: http://www.amazon.com/dp/B00ELJRCDO?pf_rd_p=1639172802&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=7266959011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=19G22257ZXS3TCNW3QQS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit