Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pluskominuskovat? ty si pekne narusenej jedinec. Ta hra je o nicem sam si to shrnul. Nezapomen si spluskovat sve prispvky a ridicak zatim nemam, jeste neco bys rad vedel. Fantoome PC sceny. *15*
  • Můžeš se přestat vyjadřovat hloupě o věcech o kterých nic nevíš? Bez těch keců copilota co píše by jsi nedojel ani za první zatáčku. Vsadím se, že nemáš ani řidičák a ralley znáš jen z televize. Sport je to krásný, o tom se nebavím. Mluvil jsem čistě o hře, která se dle mě moc nepovedla a dle mě jsi ji ani nehrál, ale pindat a pluskomínuskovat tu budeš.
  • :) Kdo zaváhá nehraje .... já mám za to že jsem někde četl o jeho nahrazení . Casual tituly na PS3 nevystavují moc dlouho .
  • *1* Experimenty na nemrtvých povoleny !
  • To máš jako se zombie nákazou , jakmile začne slintat , už víc hummáního pro něj udělat nemůžeš ...
  • ringmancz

Stealth Inc na PS+

pro ty co mají PS+, nevíte proč už tam není Stealth Inc? chtěl jsem si to zahrát, ale z IGC to zmizelo, i když na ofi PS blogu nepíšou, že by to tam nemělo být
  • Jakých remaků a opětovných vydání her od firmy SEGA se dočkáme? Volba leží především na hlasu fanoušků.

To Sega nemá skutečně nic víc originálnějšího než to o čem v diskuzi i článku mluví ?
    Za mne Valkyria Chronicles ..... :/
  • Jack1947
    Stara grafika , auto prikovane na silnici sice hezkej destrukcni model a demolice auta ale to je tak vsechno. Ta hra je spise ostuda Rallye skoda no. Navic ty "okruhy" dokola to je na zblazneni s kecama co-pilota - turn left,turn right... jeste budou radi v recenzi za 7/10, tady spise mene. *7* *9*
  • WRC4

Zkoušeli jste někdo? Minulý díl jsem dohrál, docela mě to bavilo jezdit, slušně udělaný, ale ta 4ka šla po chvíli z disku, ovládání divné, zvlášní prodleva a celkově žádné změny, bylo to celé divné a o ničem.
  • stačí ho nechat hrát ne EU East, to ho časem zničí
  • Miserius
    Co mu ukázat DOTU 2?
  • Já hraju lolko už rok a není žádná vakcína.... Musíš, ač to bude těžké, ho zabít... Já se s tím naučil žít, vlastně já už jsem štasten, ale když vidím ják svého bratra máš rád, MUSÍŠ ho zachránit, MUSÍŠ ho zabít. Podřízni ho v noci, to je jediné východisko.
  • Jo, ten soubojový systém je hezký a přitom celkem jednoduchý na ovládání. Když jsem hrál v AC hlavní dějovou linku, tak toho ani zas tolik nebylo, ale při dodatečném plnění vedlejších úkolů a hádanek jsem se vrátil do nějaké lokace a musel se zržovat likvidací nepřátel znovu. To by ani tak nevadilo, kdyby nebyli stále stejně rozmístění a nechodili po stále stejných trasách.
    No a také se mi zdálo, že používání speciálního vybavení v bojích bylo celkem zbytečné a raději jsem protivníky umlátil. Ani jsem nevypozoroval, jestli ty věci mají vliv na zdraví protivníků, nebo jenom na omráčení a tím získání trochu času pro vypořádání s ostatními.
  • Vrook
    Nevim jestli je na xbox football manager, to by snad mělo bejt něco podobnýho. *3*
  • Přece musí být nějaká vakcína, co nemocným pomůže! Nemůžu tohle dopustit na vlastní krvi *16*
  • Vrook
    Musíš vzít pistoli a střelit ho s ní do hlavy. Je to jediná možnost, zachraň ho.. *9*
  • LOL

co mám dělat? bratr začal hrát lolko, bože! jak ho toho zbavit? nějaké rady od lidí co se už střetli s tímto morem?
  • Sháním hru

Prosím Vás chtěl bych se zeptat jestli nikdo neví jestli existuje hra na xbox 360 kde jste manažerem bordelu a pasete prostitutky?? nebo něco podobnýho?
  • Inquisitor
    Husa zakejhala
  • Ronox
    Tak tady se mi zdají celkově agresivnjější oproti AC právě a mám to v kontrastu, protože jsem před Origins hrál AC znova. Ten respawn jsem zatím zaznamenal po restartu nebo znovuzapnutí hry, ale vyčistil jsem uličku před GCPD a tak dobrý 2 hodiny se tam nikdo neobjevil .. mezitím jsem vlezl do stok pod GCPD a dalších lokací s loadingem a zatím se nerespawnuli. Někomu se zdají ty souboje stereotypní, ale mě stále baví jak u AA a furt mě to utvrzuje, že to je jeden z nejlepších soubojovejch systémů v takový hře. To flow soubojů je neskutečně návykový pro mě :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit