Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gurus
    mě asi nejvíc štve tak blbá kostka co se občas objeví....myslim, že nadávat někomu kdo používá ad block je blbost...je to každýho věc a je tu spoustu blbounů co ho nepoužívá *1* *12*
  • PS4 verze Call of Duty: Ghosts zabere na disku 49 GB, Killzone: Shadow Fall 39,7 GB.

Pořád to vypadá hůř než Crysis 1.
  • Vrook
    #volim_jacka1947
  • Jack1968
    Já myslím, že společnými silami bychom tě tam dokázali dostat, jen to chce více šířit hashtagy, ty jsou jedním z klíčových dílů kampaně.
  • Jack1947
    To je nulove, vidis uz jen kvuli tomu clovek jako ja byt prezidentem nemuze i kdyby chtel.
    Budeme na mrtvem bode... tomu ver. *4*
  • Vrook
    Chápat nemusíš... musíme začít vymejšlet, jak zafinancujem tvou prezidentskou předvolební kampaň. To je teď nejdůležitější.
  • nekromant33

Star Citizen - 25 Mil. USD

Já snad začínám doufat ať už jim tam nikdo nic neposílá, nebo vymyslí a pak naplní tolik stretch goalů, že to fakt nikdy nevyjde *4*
  • Jack1947
    Spise dalsi co jeste chtel "podporovat" touto cestou chudaky redaktory. ( nekdo holt neresi, dilema co bude dnes jist). *4* No s vyplim Ad blockem by se nato zvykalo tezko no.
  • nj, dalsi co nezna adblock *16*
  • Miserius
    Joo, musí to člověk hned házet do košíku a "kupovat" si je...
  • Jack1947
    Tim by mu moc nepomohl. *3*
  • reklama

reklama přehrávající znenadání zvuk je pěkný svinstvo. díky za probuzení dítěte, parchanti!
  • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Nic noveho, pisou sem negramoti. Mile deti, nehrajte hry vice, nez 2-3 hodiny denne, jinak z vas budou zakrneli loseri. A hlavne je nepovazujte za smysl zivota, coz podle me mistni pisalci propaguji.
  • Co takhle odprásknout sebe? možná že se zbavíme jednoho rozšířeného "moru blbých otázek".
  • Jack1947
    Nechapu co tim stale sledujes... *7*
  • Vrook
    Daily reminder: #freejack1947 #JACKFORPRESIDENT
  • Jack1947
    Sice nevim jak si to mam vylozit, popremyslim o tom. *3*
  • MickeyMutant
    Já bych rád věděl, až si ho uděláš, jestli budeš tak hodný a dáš nám vždycky vědět, když budeš vyjíždět a napíšeš, kudy budeš jezdit.
  • Jack1947
    To je na uhlu pohledu, nekdo treba ani plno tehle jmen nezna. Takze pro nej je uplne zbytecne nejake to sklonovani. Nechtel si spise zareagovat. A netrefil ses stane se no. *3*
  • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Já nevím jak vy, ale mě učili skloňovat na základní škole. I cizí jména. Takže tyhle chyby jsou docela trapné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit