Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    To sedí. Ale ne od někoho, kdo píše jak cikán z pomocné.
  • Jack1947
    Ta kmadarstina se ti lepsi, jen tak dal . ZACHVILY BUDES PORADNY MADAR. *4*
  • Jack1947
    Typicke treba po zmlaceni, roztahly nepratele stojici na zemi,jen jeden bug no.
    Jinak je tam urcite hodne vylepseni ale pro toho kdo to zatim nehral. Nechce moc spoilovat ani v tagu spoiler. Potrebuje si to kazdy zaparit. Zatim jen jsem mel docineni s 3 bossy, i nepratele se umi lepe mlatit. Atp ... a gadgety jsou vylepsene Disruptor, hak s kotvickou , ve 15% se neda jeste moc rozepisovat pac hra je jeste dlouho predemnou. *3*
  • Hrál jsem obojí, AC zrovna nedávno. Bavilo mě to, i když mi to přijde trochu přeceňované. ŠPozději mě štval respawn nepřátel ve vyčištěných lokacích, trochu stereotypní souboje i čištění místností plných nepřátel a vodění za ručičku. Ale jsou to fajn hry a Origins si koupím později, až to bude zase ve slevě.
    A mimochodem, víc nepřátel najednou na mě určitě útočilo i v AC.
  • *9*Špatné. Stáhnu jednu hru a na multiplayer nezbude , protože mne náš trojjediný provider tak zafupí až mi bude Plus účet jen na okrasu ega ...
  • Vrook
    Dík za info.
  • Ronox
    Na Arkham se to podle mě napojí na konci hry přímo. Teď si v Gothamu a jdou po tobě nezjnámější padouši. Zatím jsem byl v pár lokacích co se týče budov a to policejní stanice, loď Final Offer jinak si tak furt lítám a mlátím gangy okolo :D Predikce je, že v nějaký části hry se to přesune do blázince a nebo to skončí napojením na něj, ale nechci spoilovat jak sebe, tak i vás.
  • Vrook
    Já někde slyšel, že přestože se to jmenuje Arkham Origins, tak se to neodehrává v Arkham a nejsou to ani origins v tom smyslu počátků Batmana. Jak je to?
  • Miserius
    I'm in!
  • engine+cutsceny = 39.6GB, scripty 0.099GB, AI 0.001GB *6*
  • PS4 verze Call of Duty: Ghosts zabere na disku 49 GB, Killzone: Shadow Fall 39,7 GB.

tak nevem kde nabrali tolko na lilzoune shadow flall ale coll of duty urcite neprekvapuje pozrite sa na tu grafiku urcite vera zabaera ju tekstury urcite aj nejake tie kutsceny a v poslednom rade ksripty *5*
  • Ronox
    Já jsem zatím měl jen jeden bug, kdy se mi otočil když otvíral šachtu, tak to vypadalo trochu komicky.
  • Ronox
    Gotham je předělanej .. samozřejmě, že některý budovy tam jsou "stejný" když z jeho části udělali Arkham City v AC, ale jinak je to super. Sic to vypadá stejně, ale hraje se to furt stejně dobře, souboje jsou dynamičtější, protože se nepřátelé víc zapojujou klidně 3-4 najednou, tak je lepší uskočit. Boss fighty tu jsou lepší se mi taky zdá a hlavní a to příběh je zase dobrej. Jestli tě nebavilo AA a AC, tak si tohle nepořizuj, protože žádná změna, ale jestli tě to bavilo, máš rád Batmana a Gotham, tak do toho jdi.
  • Erien
    Akumulátor je film co režíroval Svěrák a nedávno žaloval tuším Bobošíkovou, že použila jeho slogan v kampani.
  • Erien
    funguje dík.
  • Já bych to takhle dopředu neodsuzoval. Nejdříve si počkám, až bude 4. díl vůbec oznámenej a uvidím alespoň nějaký gameplay a pak se uvidí jestli do toho půjdu *1*
  • Miserius
    Máš to na mailu co máš uvedenej tady v profilu
  • Erien
    beru :)
  • Miserius

Far Cry 3

Pokud někdo chce Far Cry 3 na Uplay (mam kod z toho rozdavani co uděla 100% slevu na Ubishopu) tak napište, dám to někomu kdo tu diskutuje, ne nějakýmu lojzovi co sem chodí jen brát kódy...
  • Miserius
    Neni tohle třetí dil?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit