-
Batman: Arkham Origins si odneslo z recenze na serveru VideoGamer.com hodnocení 8/10.
ja do 4ky nejdu - nevidim temer zadnej progres oproti trojce. radsi to vrazim do jinejch dvou her. enslaved a neco jeste vyberu... :) -
Jo, je to boží. Bohužel je tam dost bugů, například jedna věž vpravo dole na mapě nejde "osvobodit", protože jakmile ohackuješ ten panel, tak se za tebou zavře okno a dveře, a do šachty nahoře se nedostaneš, protože Batman jen tak visí na okraji.
Taky se mi stalo, že jak jsem získal ten omračující detonátor, tak jsem letěl 2x zpátky (dvojitá animace) a pak mi Batman zmizel z povrchu zemského a nemohl jsem ho ani ovládat. Myslím, že i Glide Kicky jsou rozbité, když už letíš a chceš někoho zaměřit. -
Já vim ze treba zeď využival už i v Arkham City, ale jestli tady to je nějak víc, to už nevím :)
-
Já nevím, ale co jsem viděl videa z hraní, připadá mi to jen jako Arkham City v trochu lepší grafice. Mám dojem, že prostředí v soubojích bylo využívané i v AC, ale většinou jsem bojoval na otevřenějším prostranství, tak si nejsem jistý.
-
Může mi někdo vysvětlit ten vtip? *13*
-
Tak ono slovo Origin = původ, počátek .. takže už od začátku bylo jasný, že to je prequel :)
-
Hlavne jsem si nebyl jisty jestli se to odehrava v minulosti/budoucnosti. Pak
Joker a doslo mito. -
Batman: Arkham Origins
Tak kdo hrajte a jaký máte dojmy? Já jak jsem byl skeptickej vůči tomu, tak mě to mile překvapilo. Super atmosféra, menší vylepšení soubojů, kdy Batman využívá i prostředí (zeď, zábradlí). Zatím u mě dobrý. -
A jezis, tady si zas nekdo naklikaval pluska. Musis to delat trochu nenapadnejc Doktore!
-
A když vás ta politika zajíma dokonce koukám že i na Slovensku to řeší víc jak tady. Já sem v životě nevolil ani nebudu. Ale kdybych měl tu odvahu tak du volit Komunisty ale nechápu proč si každý myslí že když vyhrajou že to bude stejný jako dřív :-D :-D Přísná vláda,fronty na banány a maso,zákaz za hranice, soudruhu, obchod jen s východem, a zavírat demokraty a atd. :-D Lidi máte 21 století bez SSSR!!! to je rozdíl něco jako u Číny a KLDR kde ten režim je uplně jiný :-) Až bude strana co bude slibovat cizincům vstup jen na Vízo max pobyt 14dní což umožní mraky pracovních míst což je hlavní problém (krom 1km dálnice za několik miliard) a kriminalita bude taky níž :-D :-D Komunisty nemá nikdo rád ale přes tak budou na 2-3 místě a Cikány už vubec nikdo nemá rád a Dělnická strana je kde? :-D Jo aha on by tu byl jinak Fašismus :-D On je totiž rozdíl být venku s Cikánem teď nebo před 30 rokama hold jiná generace do 20 let Komouše taky nikdo nebude volit pro to dělají program pro mládež místo reklam na volby :-)
-
*1* Ach jo že sem vůbec lezu :-) Můj koment se Nelíbí 34 lidem (11th_Doctor dík za norm. koment ) a těch nadávek je nějak moc ne? :-D Ano sem demen* protože ten steam sem vůbec neznal a je to pro mě novinka jako pro vás před 2,4 nebo 8 lety buch ví kdy, tak sem se chtěl JEN zeptat.Když jste ten Steam viděly po prví tak ste taky byli takhle chytrý a drsný? :-D Ještě že máme ten Google už to chápu , pro novou hru nikam nemusíš stačí si jí stáhnout na Steamu a je to hlavně pro multiplayer :-) No jelikož moje poslední koupená Originálka je Serious Sam a celý život hry stahuji z netu zadarmo. A hlavně multiplayer nehraju. Takže výsledek je to že to tady byla ztráta času ale zase sem pobavil :-D Aspoň že podporujete finančně steam, hru i vývojáře :-) Jen tak dál, díky vám se ty hry co se stahují zadarmo na tom netu vydrží déle :-D Už by mě jen zajímalo jak? a co? to má těch 100 vydatelů ve smlouvě ze stea(mem) :-)
-
Heartstone beta klic
Kdyby mel nekdo zajem tak mam 1 klic do Heartstone bety, ktery bych vymenil za Steam verzi The Wolf Among Us. -
Bude mi potěšením se do statečného bleskaře navážet pokaždé, když něco podobného zahlédnu. Tuhle zábavu si rozhodně nenechám ujít. Škoda, že dneska tady po sobě zanechal jenom tu pomlčku, jeho reakce by určitě zvýšila index zábavnosti navážky.
Hezký večer a přeju příjemné umrtvování v mezích zákona. -
No dobra, mozna to prameni z me neznalosti Bety jako takove. Pravda ale s tim COD mam pravdu ne ze ne. *4*
-
Prosimte nez zacnes psat takovy nesmysly zjisti si co vubec ta BETA je. Dekuju.
-
Odpovídali mi na to tři, znám asi osm z EVE a osobně (ne z EVE) znám asi deset. A ano, vzniká komolení špatným čtením, ale jak jsem psal, ti lidé mě příliš nezajímají. Radši konzistentní čtení.
Ještě bych měl podotknout, že český přepis obecně nemám rád. Hlavně je všude "j", tsu se píše jako "cu" (to samé tš/č), atd.
Ty na to máš očividně opačný názor, což je hezké, ale je to jen názor. Navážet se kvůli tomu pořád (zatím dvakrát, no) do statečného bleskaře se mi nezdá moc OK, když navíc větší část čtenářstva očividně preferuje běžný přepis.
No nic, přeji hezký večer, jdu umrtvit pár mozkových buněk. -
Něčím je třeba plnit papírový Level ;). V elektronické podobě pak už nemá chybu. Jen si souvyslosti musíte skládat ze dvou míst ... Skoro jako CDR.cz jen ne tak okatě.
-
No, politiku s tím dělat nebudu, tak snad dobrý *1*
-
+1 :DD
-
Máš to povolené od Svěráka? V poslední době po tom jde jak vzteklej.