Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Journey míří na PS4.

nevadí, obě stojí za zahrání *3* a zaslouží si oživení na ,,nové generaci"
  • ucho
    tak jde o to, že GOG už Witchera loni zdarma rozdával...
  • Je lepší to dát vědět, i kdyby nikdo neměl zájem, než si to tutlat pro sebe a ošidit někoho, kdo by do toho šel...
  • God-of-War
    To bylo prece jasny, ze se to bude prodavat.;-) Taky se uz nehorazne tesim, az rozjedu Killzone a PlanetSide 2. *4*
  • Playstation 4 v ČR stihne Vánoce!!!

Tak a je to:
    http://mujsoubor.cz/magazin/nejlepsi-patek-trinacteho-playstation-4-stihne-vanoce-v-cr

*14* *14*
  • rancor1223
    Nemáš k tomu nějaký podrobnosti/zdroje? Kdo to tam (a na čem) bude předvádět? Pochybuju, že to budou přímo lidi z Oculusu.
  • ucho
    to je dobrý jen pro nový uživatele, ne? všichni staří GOGácí Witchera už mají...
  • GOG

Až do 17.10. ke každému nákupu na GOG zdarma první díl Zaklínače.
  • Pilgrim66
    EE už mam, ale koupim to asi kvuli Div II, dloho už si to chci zahrat
  • Moje chyba, kouknul jsem na to až mo zběžně *13*
  • Jack1947
    To je hezke ale uz to prekrocilo hranice, a takovouhle pochybnou popularitu rozhodne nestojim.
    Psat budu ale "netrollit" to nebo psat blbosti. Berme to jako chvilkove Selhani smyslu nebo pomateni.
  • Inquisitor
    Kašli na kritiku a piš dál, já ti fandim.
  • Jack1947
    Pak jsem to jaksi zpackal, kdyz sem jen psal nesmysli a ted aby se tu rozebiraly. Nezajimave blbosti. To cilem urcite nebylo a vyznit to taky takhle nemelo. Tak se tedy vsem pozkozenym mym neurvalym a zbytecnym chovanim ani nevim proc samozrejmne omlouvam, asi sem se dnes nechal ponekud unest. Neuvedomil jsem si ze se zde pise o novinkach a diskutuje a ne o blbostech
    nejakeho chytraka co se jen znuden snazil rozvirit zdejsi vody. Radsi zaradim zpatecku a uz prestanu s temyhle nesmysli (delat blbce umi prece ze sebe kazdej.) Timto bych jiz tuto diskusi uzavrel a doufam v brzke smazani nebo i ne at je videt co muze vzejit z nudy. Jako vystraha pro ostatni podobne existence. K minusum , nevztekam bylo mi to fuk, jen mi to prislo predtim komicke. Trochu a ted uz je to sumak ted uz si je zaslouzim. Co je moc to je moc. *10*
  • Proč se vždy, když máš nad -5 u svých komentů vztekáš nad mínuskovým klubem, když někdy plácáš 1. blbost co tě napadne. Byla tu strana kde byly +- jen tvé komenty, z toho ani jeden mě ničím nenaplnil. Tohle si piš na fejs, twitter apd. Spusty lidí ti psalo ať přemýšlíš o tom, co napíšeš, opravíš si gramatiku ( každý se plete, ale u tebe je to časté ) a když se ti příspěvek nebude zdát, neodesílej ho, věř mi, že uděláš u 75 % tvých příspěvku dobře.

Ano je blbé rozebírat na herní stránce komentáře jednoho z uživatelů, ale tohle se blíží ani ne trollení, jako spammování... *7*
  • ucho
    náhodou celkem slušný. už ten sherlock za 6 dolarů je fajn. zbytek je pak příjemnej bonus...
  • Kozy
    Až na to že to je předchozí díl.
  • Malleth
    Be wary of envy
  • https://www.humblebundle.com/weekly

Focus Interactive
    Trošku slabší, ale kdo chce vyzkoušet Wargame: Airland Battle tak za 6$ je to ultimátní cena
  • ringmancz

Journey míří na PS4.

skoro: Oops, was talking about Flower, not Journey. Looks like I misread @GamingOblivion's question. Sorry guys!
  • michelangelo
    Tak to blahopreju! Na me se stesti neusmalo. Ale co uz, alespon bude cas na jiny cinnosti :) Mimochodem, docela by me zajimalo jestlize existuje nejaky klic podle nejz se do betatestu vybira, nebo se jen nahodne losuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit