Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Journey míří na PS4. JRPG Drakensang 3 dorazí v příštím roce na západní trh.

Drakensang místo Drakengard, Journey místo Flower. Co se to zase děje? Kdyby to byl jen špatně opsaný název, ale tohle jsou úplně jiné hry.
  • No neblbni ještě ti na něj neskončila hypotéka *3*
  • Rockstar oznámil, že hráčům Grand Theft Auto Online přibude na virtuálních účtech půl milionu GTA dolarů.

Spiš bych to chtěl zaslat na kreditku
  • rancor1223
    Díky.
  • Takze objektivne dokaze hru ohodnotit jenom kdyz ji ukradnes a nebudes koukat na trailery?
  • holec89
    parada, remember me jsem nedavno malem koupil :)
  • "Chyba je v tobě."
    Není to spíš naopak? *7* *7*
  • Chyba je v tobě. To je můj názor. Prostě nevíš, co je dobrá hra. A teď už vím, že nic co řeknu tvůj názor (a těch dalších takyú nezmění, takže radši dál mlčím.

A ne, všechno s marketingem nemusíme vynechat, to jen nekromant33 nepochopil, co jsem tím myslel. A vysvětlovat to nemá moc cenu, protože když ti řeknu, že většina marketingu je lživá, tak prostě nebudeš souhlasit.
  • Jo aha, dik za tip, asi pujdu ten svuj nekomu darovat *3*
  • Xbox není pro socky *15*
  • no jo, to mi nedošlo :D je to opravdu Prorok! osud neočůráš :D
  • vlastik.plaminek
    Zaplatil jsi za grafiku a ta hra byla určitě zahrnuta v ceně. Tím pádem jsi za ní zaplatil a musí tě bavit, protože ti to řekl hype a recenze :-D
  • Miserius
    Na Replay stanku a bude to Half Life 2 - dnes a pozitri...vic nevim

Pomotal jsem si dny, je to tam patek a sobota, ne o vikend
  • rancor1223
    OT dotaz. Nemáš nějaký zdroje/bližší info k tomu Oculus Riftu na FOR GAMES 2013?
  • Sice zpoplatneny MP se mi nelibi, ale u toho PS+ za to clovek dostane aspon nejakou protihodnotu. Zde by se mel MS inspirovat.
  • rancor1223
    Po shlédnutí videa můžu s klidem říct, že je to stejně subjektivní kritika jako každá jiná. Skvělým příkladem toho je jeho názor na příběh. Nelíbil se mu (výslovně to tam říká). A jako důvod udává smyšlený systém alternativních vesmírů. To je sice hezké, ale to že se mu ten systém nelíbí není problém hry, to je jeho problém. To jako tvrdit, že příběh kde se cestuje časem je špatný, protože se tam pracuje s myšlenkou paralelních vesmírů (cestování v čase vytvoří alternativní vesmír neovlivňující ten původní), ale on má raději teorii dynamického času (cestování v čase může vytvořit paradox př. zabití sama sebe v minulosti, protože se stále nachází v jednom vesmíru) a proto byl příběh špatný. To je trochu zvláštní logika.

Dále se mu například nelíbí, že může mít jen 2 zbraně. To je další příklad názoru, mě se to třeba líbí, přijde mi retardované abych ve hře, která se tváří jakž takž realisticky (ve své smyšlené realitě), mohl nosit současně 10 zbraní.
  • Miserius

PS+ hry na listopad

Metal Gear Rising, Remember Me, Oddworld
  • Zapominas, ze pan God of War mel super tajnej zdroj, kterej mu sdelil, ze bude. *3*
  • Adept na nejdementnejsi prispevek mesice? *1*
    Jestli vazne veris, ze vsichni hraci potrebujou recenze a hype masaz, aby jim rekla, jaka hra je vlastne ma bavit a nedokazou si udelat vlastni nazor, tak to je pak hodne smutne.
    A ja nevim jak ty, ale kdyz me hra nebavi, tak me proste nebavi a to, ze jsem za ni vyplazl nekolik stovek na tom vubec nic nezmeni. Proste hru prodam.
  • Chyby maji prece vsechny hry. Pokud cloveka hra bavi a ty chyby mu to hrani nejak vyrazne nezneprijemnuji, tak to z te hry prece nedela automaticky spatnou ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit