-
funguje to hezky, akorát ten prototyp je hnusnej -
JRPG Drakensang 3 dorazí v příštím roce na západní trh.
nic se nedeje, redaktori chrapou, no.. -
A on se neinspiroval?
-
Vypada to celkem schopne. Sem na to celkem zvedavy, jak se na tom bude hrat v porovnani s klasickym gamepadem.
-
GabePad demonstrace
http://www.youtube.com/watch?v=eeAjkbNq4xI -
Nadávají, protože už konečně můžou a neutne jim to šekely z reklam.
-
A u B: I je ani nemuseli hledat.
-
Hlavně, že máš smysl pro humor *1* *1*
-
Jo to je fakt *3*
-
Smazané ranky a peníze se hráčům GTA Online nevrátí.
Bah, Operation Failed. -
Já požaduji příklad nějaké podle tebe skutečně dobré hry, aby jsem se my, netušící, mohli poučit.
-
byl toho plnej internet. kdo sledoval dění kolem witchera 2, tak to nemohl přehlédnout... o hře witcher 2 jsi slyšel, ne?
-
To je možné já to udělám *15* nepotřebuju ten nejdražší.
-
A všichni jsme loni seděli doma na frdeli a čekali jak nějaká ucha až se objeví na internetu nějaká hra zdarma! OFC! *3*
Facht jo?! .. Codlfíldu 14 je taky plnej internet týden co týden a co? Musíš si uvědomit, že né všichni mají uchohandzáložky a sledují herní dění 24/7 - 365 .. o RL jsi slyšel, ne? -
Budou 2 platby po 250k... To clovek rozfofruje nez prijde zbytek *15*
-
Jemu to řekla Athena než ji zabil.
-
chtěl jsem si koupit tříměsíční kvůli Dragon's Dogma a teď mám o důvod víc :)
-
většina marketingu lživá být může, to ale neznamená, že ta hra, která vyjde a nedostojí nebo se liší od těch "slibů" je hned špatná, což naznačuješ a protože kromě tohodle nemáš jinej argument a meleš dokola pořád jednu věc, tak jsem tě poprávu nazval demagogem... anebo trollem jak chceš... ono to je z definice to samý
-
a mě přišli ty věci, který dostaneš bez placení average (nebo on to není průměr tentokrát ale fixní cena za hry navíc), zajímavější než ty dvě za příplatek
-
Rockstar oznámil, že hráčům Grand Theft Auto Online přibude na virtuálních účtech půl milionu GTA dolarů.
Nejdražší byt stojí 400k... tohle dělat neměli *8*