Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslim, ze by to mohl byt slusny kompromis mezi gamepadem a mysi. Mys to sice nenahradi, ale lepsi jak gamepad by to teoreticky byt mohlo.
  • ucho
    ale nebude to full verze, bude v ní chybět pár aut a tratí... ještě se neví, kolik bude stát upgrade na full verzi...
  • ringmancz
    od launche tam bude Driveclub
  • Tilwaen
    Jenže to jsi ještě investoval svůj čas do shánění torrentů a místo na svém disku, takže se Ti musí líbit. Už je to tak. Objektivní je to pouze v případě, že se díváš na lets-playe. Ty ale musí komentovat nějaký prorok a ne pouze zhypovaná ovce, která by Tě zaslepila.
  • Mně by spíš zajímalo, jak to bude s PS+ na PS4. Nějak se o tom nemluví. Začínám mít podezření, že na hry zadara můžeme zapomenout. Snad je ten dojem špatnej.
  • Jde se do fronty ....;)
  • Drakengard ? Ehmm tak nic :(
  • Miserius
    kdyz si vystojis frontu tak si ho vyzkousis, je na tom half Life 2
  • Když teď vyrazím do Letňan, vyzkouším si Oculus ? Byl jste tam někdo ? ...A je to ten kousek , co vlastní Dreadlocks ?
  • Fuj prasca já češtin ...
  • Pokud dají jako dvojku Sly collection HD remake, tak to snad jako dvojku zkousnu. Třy hry byly akorát , takhle se s jednou casuall a jednou pořádnou holt už netrefí do vkusu všech.
  • rancor1223
    Prezentuje se to jako lepší alternativa gamepadu ke klávesnici/myši. Já jen konstatuji, že oproti myši/klávesnici to nemá PC hráčům co nabídnout, protože to má naprosto stejná omezení jako normální gamepad.
  • Pilgrim66
    Pokaždé když na něco zamíří musí to pak ještě upravit, to mi řiká všechno.
  • Jack1947
    Je to o kompromisu a zvyku, snad to jiz i ostatni jednou pochopi. Gamepad je prakticky moznosti na vsechno a s nejakou mensi kompenzaci i na strategie.

To se mi moc nelibi, ja bych kdyz uz a vim ze by to pak asi nic novweho nebylo pro klasicky analog, tohle bude nepresne... *7*
  • Keyz
    .
  • ucho
    i kdyby dávali jednu hru měsíčně, tak se to vyplatí... tím jejich tempem by člověk řekl, že za chvíli nemají co rozdávat :)
  • Miserius
    Nastesti ta treti vzdy byla nejaka ptakovinka, ale nekdy tam byla slusna,nenapadna hra (Stealth bastard)... Skoda... Ale je jasny ze kdyz zacnou davat i PS4 hry ze neco zkrouhnou
  • Keyz
    Na FPS pro konzole použitelné. Již to není tolik o postřehu a mířené jako to bylo na PC a MP taky hrají pouze proti lidem s gamepadem tedy je to použitelné. V klidu si zamíří a hotovo.

Kdyby tam byli klasické rychlé FPS tak by to platilo. To samé MP proti jiné platformě.
  • ringmancz
    Od teď na PS+ jenom 2 PS3 hry měsíčně, nějaký další věci v linku

http://www.playstationlifestyle.net/2013/10/11/playstation-plus-future-free-games-evergreen-ps-vitaps3-titles-discussed-now-2-ps3-free-games-each-month-in-europe-more/
  • rancor1223
    Vypadá to obdobně kostrbatě jako hraní na gamepadu, jen jiným způsobem. Tentokrát víc jako hraní na notebooku (touchpadu). Na FPS zase nepoužitelné, ale třeba v tý CIV 5 se mi to celkem líbilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit