-
Rayman Legends :) jinak jsem chvíli hledal ideálně seznam her podporujících XP a hledá se těžko. Ideálně bych asi doporučil mrknout třeba na Steam shop ( http://store.steampowered.com/ ), u každé hry máš pak dole minimální požadavky, včetně OS a rovnou uvidíš, jestli tě hra zaujme a jestli na těch XP stopro pojede.
Edit: Z těch posledních třeba Outlast stojí za zahrání ;o) -
pokud hraješ WoT tak bych zkusil War Thunder, jinak vyšla výborný český mod do falouta2
-
http://goo.gl/eS8Euu
-
Hry na XP
Zdárek mam dotaz :-) Už asi 10 měsícu mam krizi, v pc mam seznam her co chci hrát př.(Assasin 3,Far Cry3,Skyrim,CoD,NFS, Sleping dogs,MoH,Crysis atd.....) ale bohužel mam XP a new PC s win7-8 bude asi až na vánoce :-( Takhle dlouho sem bez novinek nikdy nebyl a proto hraju od Ledna WoT a jediný novinky co šly byli Dishonored (výborná) a Dead Island a dneska jestli bude fakčit tak i Roma 2 Total war :-) Tak bych rád zjistil jestli za ten necelí rok vyšlo něco co bych měl na 100% zkusit a hlavně aby to šlo na XP. Jediný co nehraju je fantasmagorie WoW,Lol atd... Díky za odp.Začína mi hrabat hraju jen tanky a euro truck 2, nedávno sem si stáhnul Farming simulátor a Popeláře :-D :-D Pomoc please *13* -
Legends of Eisenwald právě dorazilo na steam šulínci.
-
cha, tak jsem slepej jak patrona :D a to by člověk řekl, že když sem lezu několikrát denně, nic mi neujde... holt asi opotřebení materiálu ;) dík za korekci
-
Koukám někdo neunesl, že to mají teď přetížené a dal ti mínus :)
Pro mne velmi hodnotné info, takže jsem dal pro změnu plus.
Teď už by jen mohlo opadnout to počáteční šílenství, taky bych si ro rád stáhnul.¨:) -
PC a X360 verze první epizody The Wolf Among Us vyjde již tento pátek (11.10). PS3 verze dorazí o pár...
Zvedavy na to jsem zcela urcite, o to vic potesi ze to uz je skoro "pred prahem". *4* -
cha, tak to asi moc lidí vidělo dva dny zpět http://games.tiscali.cz/video/chystany-horor-od-autoru-amnesia-predvadi-dalsi-video-64220 ...
-
cha, tak to asi moc lidí nezaujalo :D
-
The Dark Mod standalone je venku!
Na co sakra čekáte?
http://www.thedarkmod.com/main/
Momentálně je stránka přetížená. A kdo by nevěděl, tak The Dark Mod je původně Doom 3 mód s hratelností původních dílů Thiefa. Teď ho vydali jako samostatnout hru. Představte si to jako Dishonored, ale dobrá hra. A nebo jako Thief 4, ale ne jenom chabá kopie Dishonored jako skutečnej Thief 4.
Tak jako tak, zahrajte si to. -
SOMA Systems
koho tu před nedávnem zaujalo to virální video s počítačem, co strašil tu paní, vězte, že na stránkách http://somasystems.org je další video... -
Podívejte se, jak by vypadal rozdíl mezi rozlišení 720p a 900p v Battlefield 4.
stal sa zazrak -
Jak píšu. Řešit tento druh her na konzoli, která je evidentně zaměřená jinam je nesmysl. Jinak s tím telefonem bych opravdu nebyl tak opatrný..je to trend cpát ruzné fičury ke hrám do telefonů takže... spíš to poukazuje na ten počet možností kde si multiplatformní titul mohu zahrát. Kdo si koupí Nintendo konzoli a čeká na tom mainstream tituly tak by měl otevřít očka...ale to víme oba.
-
na telefonu aha, víc už radši nepiš.
Jo WiiU je trošku specifická konzole, ale psát o ní, že má obrovský potenciál a ještě v souvislosti s Watch Dogs? ehm.. borec to má evidentně jako jediné herní zařízení doma, takže je trošku zvláštní řešit takové hry na takové konzoli a ještě plácat o potenciálu :D -
Za 1 rok na trhu je nabídka her dost v pohodě. A pokud nemáš ani páru o tom, co za hry na WiiU je tak raději mlč ty teoretiku. Jinak ale nerozumím proč lidi chtějí na WiiU hry jako GTA, AC, Watch Dogs atd. To si zahraju na PC,PS3,Xbox dneska snad i telefonu...
-
Ikdyž WiiU ještě nevlastním, tak Wii ano a ikdyž ty hry maj špatnou grafiku, tak to dohání neskutečně zábavnou hratelností. Na WiiU jsem zatím hrál ZombiU, Luigigo a Zeldu a znova se mi to potvrzuje, ale zároveň chápu, že kdybych měl mít jen jednu konzoli, tak to WiiU asi nebude, ale jako doplněk? Parádní věc. Navíc Wii mi dalo možnost si oživit paměť skvělýma titulama na Gamecube a Super Nintendo.
-
Jo asi jako 10 let staré končící konzole, ale s hroznou nabídkou her. Promiň, ale koupil jsi šunt, pokud teda rád nehraješ badminton před televizí.
-
Watch Dogs má na WiiU vypadat lépe než na současné generaci konzolí
Sere pes tak na Predatora -- Wii U ma velky potencial -
V robote mame v kompoch 10k otackove Velociraptory a ked ich porovnam s trojrocnym, rozumej v dnesnej dobe smiesne pomalym, 64GB SSDckom co mam doma, tak je to lempra. Ano ak mas otvoreny Excel a tukas si tam par ciselok tak verim ze velky rozdiel nemusis spozorovat. A este jedna vec k tomu nabehnutiu Okien, ja nabehnem za 8 sekund a okamzite po nabehnuti si mozem spustit dva programy, napr Photoshop a After Effects ktore nabehnu do troch sekund. Normalny disk hrabe jak splaseny. SSD je stale drahe, aj ked kazdym rokom cena klesa neuveritelne a o tom sa hadat nemusim, ale je to aj presne vec ktoru si musi kazdy riadne osahat aby pochopil ako to system urychli. Ze to neni len o rychlom kopirovani dat.