-
Mno, na WiUU s prominutím se*e pes ... ale když se dívám na ty obrázky (nepochybně PC verze), tak to vypadá opravdu hodně dobře, až by člověk věřil, že to vážně těch 6GB RAM využije :)
Nějak se na tu hru zase začínám víc a víc těšit, ale není to kvůli grafice, spíš z těch malých střípků co se objevují, naláká to víc, než půl hodinové gameplaye někde na YT .. někdy je méně více, žejo. -
Ja ti nevim, urcite by to bylo prekvapeni ale nak moc bych nato nevsazel. I kdyz... *7*
No vida, pak ze to nejde dneska , ani zadnej minusovej fanda a nikdo nehejtuje. Lepsi to myslim uz ani bejt nemuze, proste beautiful day. *4* -
Myslim ze zcela zaslouzene. *3*
-
GTA V 7x v Guinnesově knize rekordů
http://www.guinnessworldrecords.com/news/2013/10/confirmed-grand-theft-auto-breaks-six-sales-world-records-51900/
1. Best-selling action-adventure videogame in 24 hours
2. Best-selling videogame in 24 hours
3. Fastest entertainment property to gross $1 billion
4. Fastest videogame to gross $1 billion
5. Highest grossing videogame in 24 hours
6. Highest revenue generated by an entertainment product in 24 hours
7. Most viewed trailer for an action-adventure videogame -
Watch Dogs má na WiiU vypadat lépe než na současné generaci konzolí.
prej se vyvojari naucili pracovat s GPU a tak WII U je rychlejsi nez stavajici konzole.Parada uz se tesim -
tak jsem si všiml, že PS+ už má i měsíční předplatný. 180 Kč na PS Store, což je nevýhodný, za dva měsíce si rovnou můžete koupit čtvrtletní
-
Wolf Among Us
11. rijna -
Z tvých komentářů jde soudit že jsi zaslepený fanboy EA,tahle hra je s.it a každý normální hráč to vidí hned po prvním hraním.
-
Že je tam Dan Vávra mě až tak nepřekvapuje, ale že se jim podařilo ukecat i Martina Klímu je alarmující. Jen by mě zajímalo, co dělá ve Warhorse ta holka uprostřed *4* .
-
veru nezda lebo tiez je to poznatelne plynulejsie...predtym to trhalo cele a fps dost klesala :) teraze je to uz docela ze slusne a predtym mi to moc tiez nepadalo a teraz uz vobec
-
Call of Duty: Ghosts nabídne dedikované servery na PC, současné i budoucí generaci konzolí.
Tieto REQ nie su potvrdene zatial od IW. Mimochodom 6GB ram pre Ghosts je bullsh1t.. Nic v zlom :) -
Nezdá, mám to měřený frapsem. Vím, že v tom prašným ostrůvku jsem měl u silnice 35 fps a vím to proto, že mě to neskutečně štvalo. To už je u mě za hranicí únosnosti, blbě se v tom míří. Teď tam mám snímků 40 - 45, aniž bych měnil cokoliv v systému. Odehrál jsem teď jedno kolo ze zvědavosti, takže to buď byla nějaká divná náhoda, nebo to fakt o něco zvedá snímkování. Naopak loading je naprosto stejnej. A že se vyresetovalo grafický nastavení jsem si samozřejmě všimnul a dal ho do původního stavu :D
-
Jen jestli se ti to jenom nezdá, protože ten patch vůbec framerate neřeší. Jen to opravuje nějaké pády a hlavně má zkrátit ty šílené nahrávací časy. (zdroj: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065214325961401/1/)
-
ja taky,konecne hra která nevyzaduje premejsleni ani vlasni hrani! super
-
PC betavere Battlefield 4 se dočkala 61 MB patche.
A docela pomohl. Snímkování se zlepšilo o 5 - 10 fps a jede to plynuleji. Až zoptimalizujou ještě ovladače, protože kvůli lagům jedu na WHQL verzi, která ještě s BF 4 nepočítala, tak to bude pohodička. -
Taky prijde prehnany , i kdyz zase v dnesni dobe by me uz neprekvapilo asi nic a u COD to plati dvojnasob. *7*
-
Druhá série The Walking Dead je za dveřmi.
Tesim se mooc. *3* *4* -
:)
http://www.youtube.com/watch?v=2Tvy_Pbe5NA&feature=youtu.be -
Tak samozrejme to zalezi na tom, jestli ti cena za dany prinos prijde adekvatni, ci nikoliv. Me osobne ta cena dnes uz prijde primerena, tobe treba ne. Nic ti prece nenutim. *3*
-
Jo systém to trochu zrychlí, ale na o tolik, abych za to dal 5 litrů. Já třeba mám obyčejný terový WD (blue tuším) a PC s W7-64 mi startuje za cca 15 vteřin, práce ve windows okna atd je okamžité na nic nečekám. Chci říct, pokud má člověk čistý nezasviněný systém (neplést si s instalacema, různých programů, her atd tam mám hromadu), tak pro běžnou svižnou práci je klasický disk ok. Poznáš to dost třeba u kopírování apod, ale to vážně není 5ti litrový důvod, to si radši upgradnu grafiku nebo něco .. jó až SSD 500+ GB koupím pod 3tisíce, pak dáme řeč ...