Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTA V již překonalo celkový počet prodaných kusů předešlého dílu.

Právem zasloužené peníze pro Rockstar, nevidím to jinak *4*
  • Ronox
    Injustice je parádní! Jenom si pohraj pak s release checkem v ovládání a je pak lepší combo flow.
  • Tobe unika vicero veci jak tak koukam *1*
  • Jack1947
    Vsemu ne ale potreboval jsem si trochu "slusne- zanadavat" . *3*
  • Lurok
    Musis ke vsemu tady na tom webu napsat komentar ???
  • Jack1947

Britský žebříček prodejnosti 40. týdne roku 2013: 1. FIFA 14, 2. GTA V, 3. F1 2013.

Wth, Japato , kdyz to tam lame prodeje jak nemuze bejt GTA V. stale nejprodavanejsi, to aby se tam podplacely. Nebo uz to lepsi nebude asi no. 2misto taky neni k zahozeni. *3*
  • Jack1947
    Aspon , ze na tomhle se shodneme *3* .
  • rancor1223
    Z mého pohledu si MS může kecat co chce. Kinect mi nepůjde přez práh.
  • Jack1947
    Aha, tak to je potom ma chyba , ale jiste jestli tomu ty veris nebo kdokoli je jeho vec. Na kolik to bude pravda , uvidime sami *3*
  • rancor1223
    Pointou zprávy bylo, že MS nebude používat záznamy z Kinectu k cílené reklamě. Tzn. poskytovat scan uživatelova obličeje nějaké reklamní agentuře, která by na základě jeho výrazu (zájmu o v tu chvíli vysílanou reklamu) mohla vytvářet cílenou reklamu.

Možná zkus příště číst obsah bleskovky, když se ti její zkrácená forma nezdá.
  • Jack1947

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition na Xbox One a WiiU nedorazí. PS4 hráči se dočkají v den vydání...

Aspon se to hrat dalo, oproti tomu poslednimu Mortalu ( with yall do respect.) Tam jsem , vazne to sotva daval... nevim treba je to jen mou neznalosti starych dilu. *7* Tim chci rict, urcite zaparit a v mp nebo Splitscreenu to muze bejt sranda. *4*
  • Jack1947
    Premejslim "nahlas" , treba neopusti... Tim jsem nenahodou narazil na "PS4 kamera, stejně jako Xbox One Kinect, dokáže živě streamovat společně se hrou i hráčův obličej." Ale jak rikam treba se jen a pouze pletu, zbytecne se jen neceho obavam *15* .
  • rancor1223
    A proč by měly opouštět konzoli?
  • Jistě že to nějak testovat museli. Ovšem těžko si otestují, jak se to bude chovat, když se do toho opře 10 milionů lidí.
  • MidnighT91

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition na Xbox One a WiiU nedorazí. PS4 hráči se dočkají v den vydání...

Naprostá bomba, tuhle hru si chci zahrát od prvního gameplaye ...
  • Jack1947
    To je jako s politikou Google a celeho internetu, vsechno se nekam ukladat proste musi... a sken obliceje mmm z toho tto krasne kouka a treba se mylim a Mrkvaci jsou hodni, dbaji na "nase" soukromy aby nam nekdo zly nemohl ublizit. *3*
  • ucho
    smyslem je rozpoznávání obličejů a tedy dotyčného, kdo si k tomu sedne. jiný problém je, že když teď něco tvrdí, neznamená to, že za rok budou tvrdit něco jiného a nebo pod vlivem někoho jiného ty fotky i tak stáhnou. jejich tvrzení tak dnes nemá naprosto žádnou váhu...
  • Jack1947

Data Kinectem naskenovaných obličejů neopustí konzoli, potvrzuje Microsoft.

Ne, pak teday vubec mi nak unika smysl cele veci ... *7*
  • Jack1947
    Taky tomu moc sanci nedavam... *7*
  • Jack1947
    Tomu rikam vyzva, hlavne kdyz se naplno vyuzije "nehod" diky semaforum atp... jednoznacna pecka. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit