Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co vím, tak puberťáci u podobných vtipů mluví o matkách, když už jsi dospělý, tak je nepsané pravidlo, že do ničí maminky se nemáš navážet, sestra je povolena, tak asi tak.
  • ucho
    spíš by mě zajímalo, jak jsi přišel na to s tou ségrou. mě by to třeba normálně nenapadlo...
  • které ti evidentně padly do ucha
  • Lurok
    Tak sem asi divnej, ale me se ty hry proste hrajou lip na packovaci.
  • Gameplay Watch Dogs a AC4

Kdo na to neklikl dejte plus a kdo ano, dejte mínus.

Docela by mě zajímalo, kolik lidí si takhle kazí zážitek z hraní předem.
  • Thorar
    To je jedině dobře.
  • Warriosparky
  • Rockstar dnes vydalo nový patch (v1.02) do GTA Online.

http://lh6.ggpht.com/-SkcuIr10fgs/Ud-7lMHOKtI/AAAAAAAAA5E/CWF52D0azhg/s400/b643c1eb38.f.jpg
  • Jack1947
    Mne se "stalo" neco podobneho a to s Windows live uctem , dokonce doslo i nakoupeni asi 3x - 5x bodu na muj ucet *15* , sdelil mi to google myslim ze slo od nasich pratel z ciny ci tak uz to bylo dlouho a jinak se mi i neuspesne/uspesne nabouraly do schranky gmail. Dokud nebudou moci co ukrast, tak resit nema cenu , u steamu to muze bejt tedy i pech , prijit o vsechny hry uh, (o pristupu na ucet nemluve.)
  • Tak tohle se mi jeste nestalo. Nepsal si sve udaje na nejakou fake steam stranku? Pokud clovek neni ostrazity, tak se muze lehce napalit.
    Jinak moc nevim, jak mohli na tve prihlasovaci udaje prijit. Predpokladam, ze tve prihlasovaci jmeno je odlisne od jmena na steam profilu ze?
  • Microsoft "inkubovalo" projekty, které měly primárně využívat výhod cloudu.

Bublina splaskla
  • Taky? To stejný se mi stalo dnes ráno. Z Brazílie, Rio de Janeiro. Musel sem si změnit heslo na mail i Steam.
  • Tě hackuje ekvádorská sopka. :((
  • ucho

Steam

hm, to se mi stalo poprvé, jak na mě kdo přišel?

We've received a request to access your Steam account from a new browser
    located at IP address: 190.110.218.18
    Our records show this IP address is in QUITO PICHINCHA EC
  • Veskoslav
    Není, proč by mělo? A battle.net už mají všichni, kdo mají jakoukoliv novější hru od Blizzardu. bez toho se neobejdeš.
  • Doufám, že to není povinný.
    Už teď mám steam(ten jako mi jediný nevadí), origin a uplay, nechci ještě battle.net.
  • Veskoslav

Blizzard

Podívejte se na svůj battlenet účet:) V nové Beta verzi vychází aplikace na pc, kdy se přihlásíte centrálně a budete mít přístup ke všem hrám a nemusíte se přihlašovat pokaždé k jiné hře. Ale je to fakt jenom pro ty, co mají více jak hru. Jinak je to zbytečnost. Občas to ještě padá, je to Beta.
  • Ronox:
    Jediný co mě štve, tak je to jak microsoft změnil politiku a celkový přístup k hráčům. Chtěl sem koupit XBONE, ale koupí si ho asi jenom slepý člověk.
    Nemá to být čistě herní konzole, ale multimediální centrum s tisíci zbytečných funkcí, který stejně v čr nevyužijeme a jak všude rvou facebooky a youtuby atd. Já se nechci s nikym dělit že jsem dal gol nebo zabil 20 prasat, koho to zajímá? Zbytečný plýtvání resursy, kdyby radši zainvestovali do AI, optimalizace a snížení výrobních nákladů. Zlatý časy, kdy jsme s kámošem pařili 2 roky demo tony hawka 3 *1*
    A do kompa se mi nechce investovat, protože tam cítím šméčka jako u Iphonů, jak se každej žene za high endem, který se pořizuje na splátky a pak si mrskaj kdo má víc stream procesorů.
  • Jack1947
    Nevidel, tak to jsem nevedel a je to urcite male bevyznamne plus. *4*
  • Jack1947
    Ta tvoje ocividna nenavist ke konzolim, je nejen zbytecna ale jakmile mas prilezitost rad ji proklamujes a cim vic tim lip co, *3* uz to spis zacina bejt nudny... aspon to vrvyrat poradnym tvrzenim rict ze pockavcae budou beztak blby mi neprijde jako dostacujici. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit