Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav

Bioshock 2 Minerva na steamu

Bioshock 2 komplet předělán an steam včetně podpory ovladače , achivementu i multiplayeru. Pro lidi co už BS2 vlastní dokonce zdarma DLC Minervas Den
    http://store.steampowered.com/news/11567/
  • Veskoslav
    Ne, to je Makeb, to je něco jiného. A zdarma ho mají pouze předplatitelé, ale to je tak měsíc zpátky, kdy byl ten patch.
  • Miserius
    Proč by neměl? Každej kdo ma hry jako svoje hobby by měl být pošahanej?
  • Neznám toho člověka.. a podle toho videa se zdá, že to má v hlavě v pořádku..
  • Nepotřebuju tě urážet jseš mi úplně volnej, možná ti to jednou dojde co jsem tím chtěl říct..
  • Thorar
    Ten patch je vlastně ten datadisk, který dali zdarma, ne?
  • Veskoslav

Kdo hraje SW ToR

Tak poslední patch (docela gigantický) přidal celou novou planetu pro 55 a novou linii příběhu:) Docela potěšilo.
  • Jack1947
    "Nic proti" a napises presnej opak. Njeses nahodou ty ten Minuskovej Punisher?
  • Nic proti, ale když tvé komenty jsou o ničem, bez vtipu, bez důležitého infa. Plácneš první blbost co tě napadne a pak to tu je tebou zaspamované.
  • Jack1947
    Tim jsem chtel rict ze bez "parry" se to prakticky neda hrat a ja to proste nedokazal, vim ze to neni tezke ale neslo mi to. A nemam rad kdyz mi neco ve hre nejde. A na gamepadu pozor *15* .
  • Malleth
    Tak jestli chce tohle někdo hrát na klávesnici, tak je to jeho problém a samozřejmě nesmysl úplnej
  • Jack1947
    Jestli na klavesnici tak to potes koste s kyblem dohromady. *15*
  • Malleth
    Příběh se dá tady naštěstí zcela ignorovat a můžou si prostě jen užívat řezání.
  • Jack1947
    I kdyz zcasti pravda, porad tady je ten minuskovy "hrdina" , mozna ze uz ho prestanu "krmit" at si zas minuskuje nekoho jineho. *4*
  • Veskoslav
    Bránit mě nemá smysl;) Neber to jako urážku, ale je to docela otravné, když musíš komentovat defacto absolutně všechno. Statisticky není možné, aby Tě všechno zajímalo. Stačí 2-3 denně, ale ne všechno a v takovém množství.
  • Jack1947
    To neres, nekdo proste mne nemuze vystat at napisu v bleskovkach tak "tresta" minusy.
    Tak minuskuj , minuskuj... kdyz te to bavi. *3*
  • Jack1947
    Tak dik, ze mne vidis takhle a ja jeste v NFS diskuzi a te branil pred trolly/tly alter ega, jo byl jsem blbec a opakovat se to nebude. ( Ty bleskovky byly prevcirem a byl to experiment a bylo to jeste driv ).
  • Veskoslav
    Co to má ksakru z dospíváním proboha? Doporučuji navštívit někdy nějakou herní výstavu například. Mnohdy si tam připadám, že jsem v jiném světě, protože jsem tam nejmladší.....Ale chápu, chtěl jsi mě "urazit", ale nějak se ti to nepovedlo. Zkus pokus č. 2.
  • Za co má ty mínusy ?? Asi že je to on chápu, ale jinak má pravdu od doby Windows 7 není důvod mít na desktopu 32 bitový systém..
  • Veskoslav
    Kamarádi mají připravené taktiky, pak seznámení s hráči TOP25, ukázky jejich herních stylů atd. Sám moc nevím, ale zkusím se zeptat. Já letos jenom sháním materiály *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit