Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Myslis ze tenhle by mel taky dospět? http://www.youtube.com/watch?v=Le6qIz7MjSk
  • Prosimtě už dospěj..
  • Miserius
    O čem budete přednášet?
  • Veskoslav
    Ne. Chtěl jsem to napsat už včera, kdy jsem viděl jedna stránka=10jacků=10 bleskovek.
  • Jack1947
    Ale , ale kdybych ti "nesahl" na BF tak by ses neozval. Co. *3*
  • Veskoslav
    Nechci být hnidopich, ale komentováním každé Bleskovky se ti nezvyšuje úroveň diskutéra;)
  • Jack1947

Do Battlefield 4 pronikli první hackeři.

No, uz bylo na case *3* .
  • Jack1947

Rockstar má tolik nápadů do GTA, že by vystačily na dalších 45 let.

Ted jenom jestli je to dobre nebo spatne, hlavne co napady "vylet do vesmiru" uz byl zabran od SR ze by vylet do jine dimenze a caso prostoru ? *7* *8*
  • Veskoslav

Jedete někdo na Games

Budeme mít přednášky na Sc II, tak se kdyžtak stavte *1*
  • Jack1947

64-bitový systém bude nutný i pro spuštění PC verze Assassins Creed IV. Minimální a doporučené požadavky...

A proc ne, dneska jsou uz dlouho na trhu processory a 32bit taky neni na vice nez 4gb , uplne idealni. *3*
  • Jack1947
    Ja mnel na mysli to nevim ( treba jsem jen neohrabany a neumim spravne ty komba.) Ze jsem to ani nedoparil. Proste na mne moc rychle , freneticke a vim ze to je super hra ale proste ke konci uz i to nak nejd, i kdyz se k tomu asi vratim . (Podobne jako Asuras Wrath jen to chce cas *3* )
  • Miserius
    Pokud nehrali nic jinyho tak budou mit mega zmatek v pribehu... Já taky *1*
  • Malleth
    Proč myslíš? Kvůli tý retardovaný kameře nebo proto, že než se nadechnou, tak je konec
  • Jack1947

První screen z PC verze Metal Gear Rising: Revengeance.

Hezke, a pokud to bude jak na konzolich tak si moc pc hraci "nezapari". *15*
  • MickeyMutant
    V bleskovkách se vzory demokraticky střídají na principu nahodilosti.
  • Ne ne máš to špatně MS loboval v ČR za změnu vzorů a místo město se teď budou učit děti metro
  • posila

Microsoft zvýšilo frekvenci GPU Xbox One protože mohlo. V budoucnu pak možná vývojáři dostanou možnost...

Kdyz uz je teda Microsoft stredniho rodu, ktery vzor doporucujete pro sklonovani? Mesto, more, kure, staveni?
  • Hlavně k čemu je benchmark Beta verze ještě k tomu Beta ovladačů? Ve finále se to může ještě dost změnit.
  • To byl spíš test grafik, která je nejlepší a né test náročnosti hry, protože opravdu není překvapení že na letošním modelu GK za 6k si zahraješ na ultra detaily ve FullHD *7*
  • Ano, byl.

Dodnes si vzpomínám na porovnávání Source engine vs Doom3 engine.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit