-
To nevím, je to možné. Ale používání takových proti cheatovacích aplikací je stejně špatné řešení problému. Správně by autoři měli serverovou a klientskou část hry napsat tak, aby podvádět neumožnila. Nicméně rozumím, proč to nedělají, by jim explodovaly servery, kdyby museli analyzovat všechny akce, které hráč dělá. Tenhle status quo, kdy rozbité hry stejně sypou hromady peněz, nenutí vývojáře v jejich přístupu cokoliv měnit. -
Co se stane, když vezmu zdrojové kódy cheat enginu, udělám pár úprav, změním jméno a překompiluju. Rozpozná to ta hra i potom? Rozhodně tohle je způsob ochrany proti podvádění, který je strašně neohrabaný a každý, kdo tomu trochu rozumí to snadno obejde.
-
Ale jdi ty brebto.
-
To bezesporu když kolikrát tyaplikace ANI nijak nesouvisejí se hrou. Což těch případů je spoustu řekl bych že to je leností vyvojářů... udělat ochranu která jednak nwebude dělat psí kusy anebude automaticky považovat za škodné neškodné aplikace.
Jenže Cheat engine je bohužel hojně využívané pro online podváfění... nejdřív by si měli zamést před vlastním prahem. -
A nějaký mód pro to příšerné ovládání, hlavně když člověk řídí auto? Btw horší jízdní model jsem neviděl.
-
Jo, v zakladni verzi je to hnus, navic i optimalizace je hrozna.
Nevim no, moc me to nebavi a musim se do hrani nutit, uvidime sanci tomu jeste dam. -
Děkuji i Lukyzovi nahoře. *4* Překvapilo mne jak je ta hra nepěkná i na nejvyšší nastavení a pamatuji si tu ukázku, že jsem měla bradu dole. *15* Po 4 hodinách nuda říkáš ? Já mám odehráno asi 1 hodinu a ne že bych se bavila teda... ale když je to zadarmo. *1*
-
Ano worse mod, plus nejaky swetfx, ja tak hru mam omodovanou a vypada fakt pekne. Problem je spis to ze me uz hra po 4 hodinach prestava bavit
-
Pry je nekde hned vedle modu, aby jidlo v McDonalds vypadalo tak jak na marketingovych fotkach.
-
Watch Dogs mod ?
Ahoj, existuje nějaký mod na to Watch Dogs 1 aby to vypadalo jako v té ukázce ? *15* -
Delaji to dlouho, ale nebanujou, kdyz clovek zapomene onlinovku na pozadi a pusti si cheat engine a podobny veci, tak to tu hru proste jen vypne s hlaskou, ze to zjistilo nepovolenej software. Banovat za to je podle me uplnej overkill.
-
Zaprvy. A zadruhy ti nikdo nevrati hru/prachy kdyz to udela false positive. Ale hraci si stejne nechaji kalet na hlavu a budou to kupovat.
-
Ok
-
Samozřejmě, že se najde. Já tu hru nemám a nechci ji ani zadarmo. Nic proti, ale prostě na takové hry už nemám čas. A na důchod si schovávám jiné pecky.
-
Nedelaji neco podobnyho proti-cheatovaci aplikace uz docela dlouho?
-
Pokud budete mít při hraní Destiny 2 spuštěnou cheat aplikaci pro jakoukoliv hru, obdržíte ban.
Takže hra bude šmírovat, které aplikace mám spuštěné a hlásit to? Není to už víc virus než hra? -
Lawbreakers a For honor
Free Weekend ( U Lawbreakers to vypadá spíš na předfrýtuplej křeč...proč to nemohlo bejt ff2p rovnou... uštřily by si nervy teda Cliff by si je ušetřil) -
Obrazem: Grafické porovnání The Evil Within 2 před a po aplikaci PS4 Pro patche.
Rozdíl velká kulatá nula. Vrtá mi hlavou, proč se zdržovat s patchem, který nic nepřináší. -
Microsoft obdaroval některé hráče Xbox Live kreditem v hodnotě 5$. Podívejte se do zpráv, zda se nedostalo i na vás...
díval jsem se a nic, kašlou na mě. ale možná to bude tím, že nemám Xbox Live.