-
Microsoft obdaroval některé hráče Xbox Live kreditem v hodnotě 5$. Podívejte se do zpráv, zda se nedostalo i na vás...
Páni, Microsoft vám dal na lízátko, gratuluju. -
RIP....to je pro hráče hodně smutná zpráva
-
https://i.imgur.com/GU9BQtE.jpg
Pravdou zase je, že spousta lidí z Respawn dělala na Medal of Honor Allied Assault tak když už je EA koupilo, tak by jim MoH mohli dát na starost a vytáhnout ho zpátky na světlo. -
Už je myslím celkem jasné proč vydali BF1 ve stejnou dobu
-
EA koupila Respawn (Titanfall)
https://venturebeat.com/2017/11/09/electronic-arts-acquires-respawn-entertainment-455/ -
Syberia 1 na GOGu
A opět někdo rozdává hry:) Na gog.com si do sobotního večera můžete přidat do sbírky první díl Syberie. Nevím, jestli se najde ještě někdo, kdo tuhle klasiku vůbec nemá, ale pokud ne, tak je to ideální příležitost to napravit. Jako navnazení může posloužit místní retro Syberie s Honzou a Petrem:) -
Díky za upozornění.
-
Nejlepší je že vlastně už to ani neni o kradení aut, v multiplayeru si "zamkneš auto" a nikdo si ho prostě nevezme, kam se poděl ten název hry?
-
Proto nevěří,m ničemu co Rockstar napíše je to nebo začíná bejt ekvivalentem menšího zla ( ne EA ještě ne) *7*
-
Jj heisty mi prisli vcelku dobry ale na nakup cehokoliv "zajimavejsiho" byl potreba brutalni grind. Jednoznacne to bylo nastaveny tak aby hraci mohli platit za herni penizky.
-
mě se GTA taky líbí, ale multiplayer kde si nic vlastně nekoupíš jenom pokud si nahraješ dalších 100hodin, nebo zaplať real money
-
spíš naopak furt všude slyším jak někde zavírají studia a to znamená že ty firmy by měli mít nižší náklady.
-
nezapomeň na fakt že je to ještě ke všemu digitální distribuce, to znamená že nemusí řešit dopravu, lis, krabici a distributora pro nějaký region.
-
Jistí lidé by mi zde ale vytknuli že bYch si toměl koupit i za cenu toho že mě ta hra nebude bavit, protože podpořím vyvojáře a dobrou věc... jenže druhá strana mince je že jen podpořím nějakýho nenažrance aby měl dost peněz a mohl mít ve hře více mikrotransakcí a blbostí.
-
Morraw je typická ... trouba
Noa Scarecrow nečetl jsem celé ale zajímavé podněty, já i docela souhlasím.
Zase to pirátství - to je blábol tolik hry stáli před 20 lety nebo kdy a míra piráství byla furt stejná. Prostě jen nenažranost a obhájit se to ničím nedá když už to přetéká do všech směrů. -
No ale jaké hry v poslední době mají ty nejagresivnější a nejkontroverznější mikrotransakce? CoD, SoW, Battlefront, Forza, AC, NBA, všechno série s tak silnou značkou, že ty "dodatečné finance" potřebují zdaleka nejméně, protože mají garantované prodeje na konto toho, že jsou pokračováními již zavedených sérií nebo mají u sebe exkluzivní licenci na oblíbenou značku. Takže ty stížnosti od člověka, co vyvíjí NFS, známou značku, která má u předobjednávky "exkluzivní kouř z pneumatik", deluxe digitální edici a samozřejmě lootboxy, mu nevěřím. Až si bude takhle stěžovat nějaký vývojář, co spolu s vydavatelem (který není moloch s miliardovými zisky rok co rok) riskuje vydáváním úplně nové IP nebo něčeho originálního a hledá nové způsoby, jak svůj projekt zafinancovat, budu mít pochopení a pokud by to byla nějaká srdcovka (jako třeba teď pro mě Kingdom Come), nebudu mít problém si předobjednat nějakou pěknou exkluzivní edici za odpovídající cenu nebo dokoupit nějaká rozšíření po vydání. Ale ve chvíli, kdy si nejvíc stěžují ti nejnenasytnější, zatímco studia jako třeba Obsidian dokazují, že vyvinout dlouhotrvající kvalitní hru s pořádnými rozšířeními se dá i bez obřího studia nebo známé IP, nemůžou ode mě očekávat pochopení nebo dokonce lítost.
-
asi...
-
No vidis a mne se GTA V libi moc a co s tim ted udelame? Ajo uz to vidim mam nizsi pozadavky na kvalitu :D
-
to mě ve výsledku nezajímá, pokud mě dá více zábavy nějaká indie hra(Journey, Soma) a budu na ni vzpomínat déle než GTA či Zaklínače, tak je mi úplně u zadku, kolik ty hry stály. To samé u filmů, mě za posledních pár let z těch velkotitulů nadchl snad jenom nový Blade Runner, jinak ty peníze jsou utopeny vetšinou v komix sračkách...
-
No nerikam ze se musel libit kazdymu. Zaklinac 3 me taky nakonec bavill min nez vetsinu lidi ale to ze do vyvoje tehle her padlo hodne zdroju je tam videt doslova na kazdym kroku.