Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K čemu? Zvlášť u zavodních (rychlých) her to je sakra poznat. 30FPS závodní hra je o ničem, pokud si chceš opravdu pěkně zajezdit. Konečně se na konzoli bude dát líp jezdit, pokrok ..
  • Ronox
    Ještě, že Petr :D
  • Psychotic

Next-gen verze F1 2014 poběží v 60 FPS.

K čemu 60 FPS, proboha? Radši 30 a vylepšete něco jiného.
  • Jacku, uber trochu na těch čárkách, máš jich ve svých příspěvcích pomalu víc než normálních slov...
  • až skončí a zase začne vesmír, celá historie se otočí a znovu vyjde Need for Speed Porsche :D
  • MX72

EA žádá fanoušky Burnout, aby byli trpěliví, pokud chtějí důstojné pokračování.

A my čo chceme dôstojné pokračovanie značky NFS si máme počkať dokedy? *15*
  • AMD GPU14 konfenrece

Těžké zklamání

https://twitter.com/SteamDB/status/383000678949326848
  • braveman
    Petr se o tom již zmínil v půl šesté v článku.
  • MrSanta
    Ten už je dneska všude, už se doma bojím pomalu i otevřít ledničku aby na mě nevybafnul a nedal mi na budku. Navíc vedle "Rocka" stejně bude vypadat jak podvyživenej sirotek *1*
  • O Xboxu jsem taky uvažoval ale zabil to výběr her, který my vyloženě sedl víc od SONY.
  • Přesně tak to jsem já s tím PS+ :). Finančně omezený nejsem takže konzoli budu kupovat asi funglovku. Byl jsem právě trochu zmaten z těch slim a super slim verzí. Uvidíme co bude mět okolo Vánoc trh v nabídce..

PS: jsem zvědav jestli PS4 něják zamíchá s cenou PS3. Když na to koukám tak předobjednávky na PS4 jsou za 11 499. PS3 přitom v budnlu s hrou je okolo 8000,- 500GB verze což už my jako nějaký rozdíl moc nepříjde.
  • Náhodou v Breaking Bad je dobrej
  • Keyz
    Nekup to!
  • Veskoslav

Tak už jsou známé balíčky pro GTA V Online

$100,000 Red Shark Cash Card – £1.99
    $200,000 Tiger Shark Cash Card – £3.49
    $500,000 Bull Shark Cash Card – £6.99
    $1,250,000 Great White Shark Cash Card – £13.49
  • Stejně to zas nebude o autech, bude to zas nějaký klišé a auta budou hrát vedlejší roly stejně jako série rychle a zběsile. Nejlepší film s auty bylo stejně 60 sekund
  • Jack1947
    Statham nic ? (uz zacina bejt trochu nudnej pravda.)
  • Miserius
    Ten hlavní herec je charismatickej asi jako moje pantofle
  • MrSanta
    O tom žádná. Těším se na Tonyho Jaa a Kurta Russella (i když ten asi dostane hlavní prostor v osmičce).
  • Jack1947
    Trail nic moc, vsak jsem netsuil ze tam v hlavni roli bude "Pinkman" to je teda gol. *15*
  • God-of-War
    Fast 7 to jisti. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit