-
K čemu? Zvlášť u zavodních (rychlých) her to je sakra poznat. 30FPS závodní hra je o ničem, pokud si chceš opravdu pěkně zajezdit. Konečně se na konzoli bude dát líp jezdit, pokrok ..
-
Ještě, že Petr :D
-
Next-gen verze F1 2014 poběží v 60 FPS.
K čemu 60 FPS, proboha? Radši 30 a vylepšete něco jiného. -
Jacku, uber trochu na těch čárkách, máš jich ve svých příspěvcích pomalu víc než normálních slov...
-
až skončí a zase začne vesmír, celá historie se otočí a znovu vyjde Need for Speed Porsche :D
-
EA žádá fanoušky Burnout, aby byli trpěliví, pokud chtějí důstojné pokračování.
A my čo chceme dôstojné pokračovanie značky NFS si máme počkať dokedy? *15* -
AMD GPU14 konfenrece
Těžké zklamání
https://twitter.com/SteamDB/status/383000678949326848 -
Petr se o tom již zmínil v půl šesté v článku.
-
Ten už je dneska všude, už se doma bojím pomalu i otevřít ledničku aby na mě nevybafnul a nedal mi na budku. Navíc vedle "Rocka" stejně bude vypadat jak podvyživenej sirotek *1*
-
O Xboxu jsem taky uvažoval ale zabil to výběr her, který my vyloženě sedl víc od SONY.
-
Přesně tak to jsem já s tím PS+ :). Finančně omezený nejsem takže konzoli budu kupovat asi funglovku. Byl jsem právě trochu zmaten z těch slim a super slim verzí. Uvidíme co bude mět okolo Vánoc trh v nabídce..
PS: jsem zvědav jestli PS4 něják zamíchá s cenou PS3. Když na to koukám tak předobjednávky na PS4 jsou za 11 499. PS3 přitom v budnlu s hrou je okolo 8000,- 500GB verze což už my jako nějaký rozdíl moc nepříjde. -
Náhodou v Breaking Bad je dobrej
-
Nekup to!
-
Tak už jsou známé balíčky pro GTA V Online
$100,000 Red Shark Cash Card – £1.99
$200,000 Tiger Shark Cash Card – £3.49
$500,000 Bull Shark Cash Card – £6.99
$1,250,000 Great White Shark Cash Card – £13.49 -
Stejně to zas nebude o autech, bude to zas nějaký klišé a auta budou hrát vedlejší roly stejně jako série rychle a zběsile. Nejlepší film s auty bylo stejně 60 sekund
-
Statham nic ? (uz zacina bejt trochu nudnej pravda.)
-
Ten hlavní herec je charismatickej asi jako moje pantofle
-
O tom žádná. Těším se na Tonyho Jaa a Kurta Russella (i když ten asi dostane hlavní prostor v osmičce).
-
Trail nic moc, vsak jsem netsuil ze tam v hlavni roli bude "Pinkman" to je teda gol. *15*
-
Fast 7 to jisti. *5*