Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Po zapnutí PS4 se ozve stejné pípnutí jako u PS3.

Jeste aby i XONE, nemenil, teda , muze no. Ale ja bych osobne byl radsi kdyby ne. (zvyk).
  • Po zapnutí PS4 se ozve stejné pípnutí jako u PS3.

Taky, že je suprový! :)
  • Pravé myšítko, vytvořit zástupce na ploše :) .
  • Jack1947
    Tam nekde je ne kdyz kliknes, pravym na hru nebo v properties "Create desktop shortcut" nebo tak nejak. ( Tam ale si nejsem jisty , s nastavenim te kompatibility).
  • MrSanta
    Teď budu za blbce, ale co se dá dělat. Jak dostanu ikonu Steam hry na desktop? Já to vždycky spouštím ze Steamu.
  • Jack1947
    Je mi jasne, ze jen tim ze budu stale, psat (nesmysli) bude to tak jenom znit.
  • Jack1947
    Tak to je hodne zajimavej problem, co strejda google nic ? Jinak mozna nove ovladace grafiky ? Dirextcxy zvukovky , nic mne nenapada a jeste doufej, ze nejsi sam. (Tu Kompatibilitu zkus.)
  • Tilwaen
    Pravým klik na ikonu hry, Vlastnosti, Kompatibilita, Spustit v režimu kompatibility s XP? *2*
  • Ty to mas trosku pomotane vid? *1*
  • Jack1947
    Ja uz jsem zvykly a mnel mi je blizsi nez mel. *3*
  • Jack1947
    Zamer urcite jo, jenze to nepatrilo mezi muj (aspon ne zpocatku) Ja vubec nevim, jak jsem se v tehle pozici ocitl, vetsinou jen neco napisu, neco k veci. Tohle mi prave hlava , nebere *7* .
  • MrSanta
    Reinstall jsem už dělal kvůli loading-screen-loop bugu. Nezabralo to ani na jeden problém *7*, loop problém jsem již jakž takž vyřešil. Přijde mi to trochu jako pomsta za Skyrim, kde jsem žádný bug ani glitch neměl. Ani ti draci nelítali přes zpátečku *1*.
    Napadlo mě prubnout hru spustit ve Win XP kompatabilitě, ale nevím, jak se to u Steam her dělá...
  • Tilwaen
    No a není záměrem trolla právě vyvolat bouřlivou diskuzi, sklidit co nejvíce mínusek a nebýt zapomenut? *1*
  • Jack1947
    Ono to tak ve finale vyzni, ne tak uplne - kdyz uz tak urcite neumyslne *15* , vlastne jo trolling ( to slovo moc v oblibe nemam.)
  • Drakens
    reinstal.
  • Tilwaen
    Takže ve své podstatě napůl trolluješ a sám nevíš proč *15*
  • Jack1947
    No tak, mne prece jenom slo o jednu vec ( napsat co nejvice prispevku, sledovat , v jakem intervalu budou minusy, ja tusil ze zde je nekdo, stale prazdniny/neprazdniny komu v zaludku lezim, tak minusuje, tudis takovy muj maly nezistny experimentik. Hle, nemylil jsem se ted samozrejmne minuska pribudou. ( Dodnes jsem nepochopil , smysl tehle souteze ale budiz , at se bavi mne to nemrzi ba naopak.)
  • Tilwaen
    Čtu toto od Tebe a říkám si, tak zlé to zase být nemůže, tak jen párkrát někde něco napsal, to je toho... Scrolluju dolů a padla mi brada *15*
  • dej si facku *1*
  • Malleth

Po zapnutí PS4 se ozve stejné pípnutí jako u PS3.

To mi spad kámen ze srdce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit