-
Tak ja doufám, že ten hlavní "trhák" si nechali nakonec
-
To uz by muselo byt Half-Life 4 *15* *15*
-
mě by zajímalo, jestli se po pátku nespustí odpočet ještě u tý velký fialový, která se postupně mění, nebo jestli tam něco bude už v pátek...
-
Já myslim, že je to docela zajímavý oznámení. SteamBoxů bude víc, budou mít SteamOS, budou upgradovatelný... Bude to prostě komp, ale jenom na hry. Teď když už řekli všechny ty věci co se očekávali tak jsem zvědav jestli to poslední bude uplná chujovina, nebo jestli vytáhnou trumfový eso... (eso = 3 písmena... musim to vysvětlovat dál??)
-
jo tohle oni umi
-
Steam Machines
no to toho teda řekli *7* -
South Park: Stick of Truth datum vydání
Edit: No nic, prudislav byl rychlejší. Tak tedy "hurá". -
South Park RPG má datum vydání
10. 12. 2013 + trailer http://www.youtube.com/watch?v=IaaV29_Gq-g -
No aspon ze vis co ses *1*
-
Joseph Staten (hlavní scénárista Destiny) odchází z Bungie.
hrál jsem to u kámoše a dost se mi to líbí, tešim se až to bude na android *9* -
Activision: Call of Duty není skomírající série.
cal of duty bola, je, aj bude vzdy best hra hateri poebte sa -
Tak jsem vyzkousel to jeho Zadna Game Over obrazovka nebude...a mel recht *1* Behem dema jsem se nechal 2x chytit a koncilo to naprosto jinak, ani jsem se nedostal do ty proflaknuty sceny - bitva proti SWAT v mestecku
-
Ty ilustracni obrazky jsou dobrej vtip :)
-
Seznam automobilů z GTA V včetně obrázků.
A kde je Dukes? *13* -
a není to tak, že musíš hru mít aspoň v download listu, abys ji mohl hrát i když už není v PS+ nabídce?
-
Dnes na XBM a Uplay vychází DLC Homeland pro Splinter Cell: Blacklist, které nabídne dvě nové singleplayerové...
preorder bonusy jako DLC :-D -
PS+ hry
Far Cry 3, Dragons Dogma: Dark Arisen atd jsou už zdarma dostupný v obchodě *3* -
Ja nebudu kupovat Beyond v den vydani, takze buhvi jak dlouho si pockam takze si to zahraju, ma to 4 giga tak snad to nebude na 15 minut... Mozna me to prekvapi a jeste zmenim plany na pořízení *2*
Ale u tehle her je demo fakt jen tak na vyzkouseni, HR demo me vubec nebavilo a hra pak byla super... -
Heavy Rain demo jsem hrál, ale teď si nebudu kazit zážitek
-
Beyond Demo klíče
Tady se zaregistrujete: http://www.jeuxvideo.com/operation-speciale/ope.php?id=120 (neumim ani slovo francouzsky a zvladl jsem to - zip code dejte 75001) a dostanete klic ktery muzete pouzit na PSku nebo na webu a budete si moct stahnout demo ktery bude oficialne az 1. rijna...
Tak demo je povedeny. Ten jejich novej system ze nejsou tlacitka na obrazovce ale proste reagujete packama jakym smerem co chcete delat (pest doprava - packa doprava, otevreni dveri tlacitkem - packa kupredu atd, blbe se to popisuje ale je to intuitivni) smerem jakym je potreba to dela vic uveritelny nez kdyz poletuej ve vzduchu trojuhelnicek nebo Zmačkni L1 abys dal pěstí... Navic ma demo i češtinu, to urcite nekdo oceni
A v demu je vse co uz jsme videli - testovani maly holcicky, trenink ve spárování a nakonec vlak a útěk v lese + boj ve městě