Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Seznam automobilů z GTA V včetně obrázků.

Neni nic lepsiho nez neprehlednej radoby seznam , ze vsech moznejch GTA, jen ne z V. *15*
  • Docela offtopic, ale kdo má rád japonský anime a líbí se mu Attack on titan tak se objevila docela dobrá hra an unity enginu, jsou i dost častý updaty a na výběr 3 postavy každá s jiným speciálním útokem a Lan multiplayer
  • prudislav

Epic Mickey 2 PC

Nevíte jak je to s Epic Mickey 2 pro PC??? Myslel jsem že je to zrušený ale údajně se objevil "CloneDVD" PC verze na warez stránkách, což mě u zrušený hry překvapilo, ale na druhou stranz to může být fake, ale podle komentů to na něj nevypadá
  • prudislav
    zdroj?
  • Miserius

Seznam automobilů z GTA V včetně obrázků.

To jako vazne? Nejakej pochybnej seznam kterej byl uz pul roku pred vydanim a fotky z GTA 3?
  • God-of-War
    Urcite to ber. *5*
  • Miserius
    Je 160 i 250gb a ty koupis za trojku na Aukru kdyz budes mit kliku... Sluzba je to paradni... Kazdy mesic i dostanes Vita hry (vzdy je kupuju, CO KDYBY nekdy byla Vita *1* = čecháček) A kazdy mesic pribudou (vymenise s jinejma) 3 hry, vetsinou 2 AAA a 1 indie (+ tam je par stalejch = Xcom Enemy Unknown, Uncharted 3 Singleplayer, Little Big Planet Kart Racing - ty jsou na rok, pred nima tam byl inFamous 2, Motorstorm Apocalypse a Little Big Planet 2)
  • Takže asi 500GB model. Pakliže není nic menšího...díky za tipy chlapci...vypadá to jako super služba pro občasné hraní..
  • Miserius
    Kabel i Wifi, jak chces a jak pise Ucho to taky jde... Ted kdyz bys to stihnul budes mit prave AC3 a jeste ty dalsi 2 hry (zapomnel jsem je :D ) pac za tyden se meni za to Far Cry 3 a Dragons Dogmu... A 12 gb ti fakt nestaci...hry vzdy potrebujou volnej dvonjasobek mista takze kdyz chces stahnout 12 gigovy AC musis mit volnyho 24, ve finale ti to zabere 12 giga ale kdyz stahnes instalacku a pak instalujes tak tam mas v ty dobe ucpano 24 giga...
  • Hodně zajmavá myšlenka..btw PS3 se připojuje k netu jen drátem nebo jde přes wifi?
  • Pilgrim66

The Long Dark - Mark Meer and Elias Toufexis

Mark Meer (hlas Shepharda z ME serie) a Elias Toufexis (hlas Jansena z Deus Ex: Human Revolution) budou dělat "dabing" k projectu The Long Dark na Kickstarteru.

http://www.kickstarter.com/projects/hinterlandgames/the-long-dark-a-first-person-post-disaster-surviva
  • steam klic je ted na aukr0 cca za dvacku *1*
  • ucho
    to PS+ členství se dá pořídit bez vlastnictví konzole, ne? tedy nešlo by si ho zaplatit náhodou už teď a "nakupovat" hry a až by si dotyčný za půl roku koupil PS3, měl by to k dispozici? je škoda promarnit jakýkoli měsíc členství. za chvíli například z nabídky zmizí Assassins Creed 3.
  • Aha..takže když to budu mít jen jako doplněk k PC tak se dá hezky zahrát celý rok jen z členství v PS+? Na to asi nebude ale ta 12GB verze idální ne?
  • Miserius
    Natahas a hrajes kdy chces, ani je nemusis stahovat, jen si je proste "koupis" za 0,-- a jsou tvoje dokud budes clenem PS+
  • Hele chlapi a jak funguje ten PS+. Možná bych pořídil PS3 až vyleze čtyřka a trojka ještě zlevní. To si ty hry nataháš a hraješ jak dlouho chceš nebo jen ten měsíc?
  • Jack1947

Albert Penello (produktový manažer Xbox One) se velice omlouvá, že zatím nevyzbyl čas na představení...

Ale tak, mi tu omluvu nak prijmeme ne (polepsi se.)
  • Jack1947
    Souhlas, ani si nezablbnu s tankem, a dneska mi pri obycejne projizdce vybuchla v aute samovolne nadrz... to uz je moc i na mne. *9*
  • Jack1947
    Proc ne, vzdyt to je GTA V. ne kdejaka konzolovka. *4*
  • Dead Space 2 na Steamu za 7.49€ pro ty co si chtějí doplnit HB

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit