-
Fallout New Vegas problém
Na svém novém PC osazeném Win 7 jsem si nainstaloval Steam hru Fallout New Vegas Ultimate Edition a narazil jsem na glitch, který jsem dříve na PC s Win XP neměl. Všechny vícenohé potvory (např. mravenci nebo škorpioni) mi sem tam běhají pouze po předních nohách. Neví někdo o nějakém řešení tohoto problému?
Prosím nepište mi ať nainstaluju nějaký obří overhaul mod. Když hraju hru poprvé, tak valím bez modů a zásadně nepoužívám mody měnící hratelnost.
Za každou dobrou radu budu rád.
Děkuji za pozornost *1*
EDIT: tož děkuji za rady, snad si s tím poradí ta "kompatabilita". Ke hře se dostanu až v pátek tak pak poreferuji. Pro zajímavost sem pak postnu i ten glitch. Vypadá to celkem komicky, škorpíci rejou hlavou v zemi, psíci nebo nighstelkeři běhají se zadníma nohama nataženýma za tělem. Kaos *1*
Zlatý XPéčka, tam to běhalo bez problémů. Mám docela strach si na novém PC nainstalovat Skyrim *13* -
Jo to pry funguje... Kdyz pojedu s kamaradem tak se bat nebudu, ale s nahodnejma lidma to teda bude Paranoia level 999, jen se na me chvilku bude koukat už budu tasit *1*
-
A co potom , kdyz jeden "ridic" zradi, nebo naopak kdyz treba , veme ten co vyloupi banku a utece s koristi. ( Mohlo by to byt jak v Kane & Lynch, nebo podobne .)
-
GTA V Online
Heists: This update will introduce full-on cooperative Heist missions that will require careful planning, teamwork and sharp execution – along with the Heist Planning Board for your apartment
Tak tohle chci teda videt v praxi...
Bude to vypadat tak, ze vybehnu z banky s penezma a ridic misto cekani na domluvenym miste bude nekde nabírat prostitutky -
Ani ne, zdalo se mi ze tu je nak prazdno (zadna reakce skoro na nove bleskovky) je treba rozvirit , zdejsi rady (vody).
-
Citim ze bych mnel *15* .
-
Že tobě zase jeblo a máš spamovací den, co?
-
Shuhei Yoshida: Podporu funkce Remote Play pro smartphony a tablety neplánujeme.
Jesteze tak... -
Musíš reagovat na všechno ? *16*
-
Ještě třeba něco za hodinu prozradí AMD http://www.youtube.com/user/amd?v=bHfmM6QYWN
-
EA: Apple nám za pozdržení Android verze Plants vs Zombies 2 zaplatil pěknou sumu peněz.Apple to popírá.
Proc ne, (money is money.) -
Podle piktogramů by to měl být nějaký soft, čekám nějakou službu "alá" gaikai,onlive nebo nějakou jinou službu spolupracující se steamboxem..
-
Velikost mapy Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bude 300x větší než v prologu Ground Zeroes.
*4* -
Activision: Call of Duty není skomírající série.
Ne, skomirajici opravdu ne ale rejzovaci. *15* *3* -
Dnes na XBM a Uplay vychází DLC Homeland pro Splinter Cell: Blacklist, které nabídne dvě nové singleplayerové...
Ze bych to zkusil, (sp)... -
Joseph Staten (hlavní scénárista Destiny) odchází z Bungie.
Hru, popr ( jine hry) to snad neohrozi *7* . -
EA žádá fanoušky Burnout, aby byli trpěliví, pokud chtějí důstojné pokračování.
Sak oni budou ne ? *15* -
Asi zaparim mno.
-
Spíš bych čekal gamepad... a to i bez dávky mého standardního skepticismu.
-
Pořád jak idiotii budete dokola vytahovat ten HL3.. děláte ze sebe hlupáky..