Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://i.imgur.com/C95EtB7.gif podle tnt gameru je tohle na STEAM teaser strance
  • zx_spektrum

Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.

3 oznámení = 3 = Half-Life 3 *8* MiND = BLOWN *8* *7*
  • MickeyMutant
  • Jack1947
    "myslím fakt" To jsou dve slova, s trochu jinym vyznamem, ,mohlo bejt precejenom hur. ( treba 3 nebo 4 tydenni.)
  • Jack1947
    Proc ne, byla to dlouha doba, ted kdyz nikdo neceka bum a onzami ze makaj na HL3 . Co vime ...
  • Miserius
    Zas? To už neni možný *1*
  • Prosím o zrušení banu,tří nebo čtyřdenní ban jsem si myslím fakt nezasloužil...
  • Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.

Proč by měl bejt HL3 první? Všichni to považujou za jakousi tradici, že novej HL vždycky přinese i nový engine (jako první hra). Jenže HL má defakto dvě pokračování a sotva se to dá považovat za tradici. Valve na tohle nehraje, dnes maji víc značek. To že tenkrát HL2 představil Source engine neznamená, že HL3 musí zase přijít jako první se Source2
  • ucho
    takhle na oko to nevypadá problémově, jen je potřeba si dávat pozor na ty regiony. ale popravdě moc výhodnější ceny jsem tam neviděl. většinou vše dráž (snad kromě Starcraftu 2: Heart of the Swarm a COD: Black Ops), co jsem měl tak možnost vidět.
  • Veskoslav

Má s nima někdo zkušenosti?

https://www.g2a.com/
  • Pilgrim66
    Tak... pořád se pohybuji okolo a občas to i zpustim. Demence se na Discovery rozšiřuje už dlouho. Holt ty roky okolo 2008/9 už zpátky nikdy nebudou. Teď vyšla beta 4.87, tak se to kdyžtak stav omrknout.
  • rancor1223
    Jo, oznámení L4D3 bych taky viděl jako jednu z priorit. Na druhou stranu, s největší pravděpodobností bude další Valve hra na Source2 a přišlo by mi přinejmenším zvláštní kdyby to první nebyl právě HL3.
  • Jack1947
    - 5 a to jsem , mnel L4D3 na prvnim miste bry no. *15*
  • x_ander
    Ideální konstelace by samozřejmě byla Steambox, nový engine a HL3. Ale reálně taky čekám oznámení max. Steamboxu a nějakých blbin na Steam samotný. Kéž bych se pletl.
  • x_ander
    Ale Jindříšku, to už ti tady přece nikdo nežere *5*
  • Jack1947
    To uz se tu probiralo, tak moc ze to je spise na rozboleni hlavy, tak at si to uziji, je to pro ne neco neskutecneho v jejich prazdnem ( ne vsech ) zivote a jekjivh ego vylezlo, kvapem vzhuru - dat tam nejakou hadanku, kdyz nechcete aby to vzal kdejake tydyt, ne taky resilo, da si tu prace nebo to vzda no. ( O nicem lepsim, jak zabranit "temhle zlosynum" nevim).
  • jindra.veliky
    to ja vzal to Limbo a ani si to nezahraju! *2* takovou nudu *6* *7*
  • holec89
    ja sem to ani necet
  • Objevil jsem ale takový fenomén. Tihle nevychovanci zvyšují Humble Bundle tržby! Proč? Protože poté, co jsem se tady rozčílil nad tím anonymním troglodytem, jsem k nelibosti svého už ted značně krvácejícího bankovního účtu ten balík koupil. Zajímavé.
  • Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.

Věřim, že Valve bude tlačit na Left 4 dead 3 a ne Half-life.

Je vidět, že Left 4 Dead se pro ně stal dost důležitým a vypadá to, že když testujou něco pro engine, využívaji právě Left 4 Dead 2, kterej i portly na Source 2 engine.

Left 4 Dead by byl skvělý z několika důvodů. Podle mě taková hra dokáže i pěkně předvést třeba Source 2 engine, ale hlavně i jejich gamepad, který by podle všeho měl i snímat biometrii atd, což s kombinací AI directoru může být pecka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit