-
Ale neber to jako urážku, že to neznáš či ti to připadá divné. Nejsi sám. -
Taky jsem si ho chtěl vzít, když jsem sem házel už cca 10 kódů, ale dvě minuty poté už nebyl k dispozici. Aspoň by mohl říct bůůů, když má hru zadarmo.
-
ok
-
A já si nevzal Limbo. Jakýsi dutohlavý korytoliz nemá elementární základy vychování.
-
Asi by sis měl dostudovat češtinu a pochopení psaného slova: jeden z nejlepších=/=nejlepší. Navíc tyhle videa pochopí ti, co znají Sc a pohybují se v herní scéně. Jelikož pochybuji, že ti jméno Idra něco říká.
-
tak jestli tohle je nejlepsi, radsi nechci videt co delali predtim
-
vzal jsem si bastion :) moc díky
-
Něco na Steam, berte.
Limbo: 4ZRH6-5NEKM-YJK54
Bastion: MDZ66-45DLL-K0D75 -
Zajedu večer, doufam ze to je vsude stejny *1*
-
Pamatujete Idru a jeho prohru v Sc II?
http://www.youtube.com/watch?v=v4-ttvM7bAc
Asi jeden z nejlepších dílů, od té doby, co je dělají *3* -
To netuším, já jsem to tam jenom proletěl, protože jsem šel hlavně pro potraviny:)
-
ten dualshock je bezdrátovej?
-
Tesco Ostrava-Třebovice
Crysis 3 PS3 a Xbox 360 za 299 Kč, Dual Shock na PS3 za 299 z 999:) -
HAF
1.steambox
2.jedna blbina do štýmu
3.druhá blbina do štýmu -
Slyšel jsem jich dost. A vim, že není lehký takhle překládat. Já ale nemluvim o stylu jakým to překládá, ale o zvukomalebnosti jejího hlasu, který zní, jako by byla opilá. *3*
-
...
1. Steambox
2.Source engine 2 (pravděpodobně né ale snít můžu tak co :D )
3.L4D3/HL3 Oznámení data vydání někdy kolem roku 2033. (Tady už ani snít nepomáhá :D) -
Mark Rein (Epic Games) viděl začátkem tohoto týdne tu nejúřasnější věc od Nvidia. Nejedná se o grafický,...
Tahle bleskovka byla psána v hodně podroušeném stavu *1* -
Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.
1. Left 4 Dead 3 2. Team Fortress3 ( ci nejaka jina hra) nebo neco jineho 3. jednoznacne HL3 (ze si daly na cas uch...) *4* . -
odozva
Inac sa to nedalo reagovat, ja som odchovanec tych hier co si pisal cize HC dospely clovek ktory chce rozumne cooperativne hry a ne toto LONE WOLD arcade JUMPING KILLING MASHINE !!! ..nicia mi jedine hry ktore su jedinecne v tomto style hrania 64 hracou vo vojne...
dik za podporu kámo -
Mám divokou fantazii a tak si dokážu představit produkt, který by valve udělalo a získalo si tím jak PC komunitu, tak i konzolisty. Oni umějí udělat stejně jako například Apple jednoduchý produkt. Věc intuitivní a friendly a hlavně prospěšnou. Kde byli, když vyšel Half-Life 2 s nutností aktivace přes steam a kde jsou teď. Kde byl Apple než udělal iPhone? Prostě to risknou a udělají něco, co si oni myslí, že lidi potřebujou jen o tom ještě neví a vzhledem k těm ziskům ze storu atd bych do toho risku dal. Jestli udělají doopravdy inovativní zařízení, tak si nakloní i většinu vývojářů, protože po tom bude poptávka. Stačí se podívat na každým rokem zvyšující se podporu her pro OSX. Udělají mainstream zařízení, který nebude jen pro nerdy a je to. Mně stačila jen taková kravina jako inovace psaní v big picture módu. Proč to nemají ostatní? Tak pohodlně se najednou píše na gamepadu. Uvidím a nechám se překvapit, ale doufám, že mě tím valve odrovná a já budu, jak se říká v těch memečkách: Házet prachy na obrazovku.