-
Podal někdo vysvětlení proč to mají Games.cz a další obchody v nabídce? -
Sry nechtěl jsem tam mít ten nadpis, chyba reagovaní. *11*
-
Patrick Soderlund (šéf EA) nevzdá souboj s Call of Duty, dokud jejich titul (Battlefield) nebude na...
Jj super akce (nejen s X serii) , človek tam ušetří spoustu peněz. *1* -
Naopak ta scena, byla dobra realna a sirova tak jakto ma byt, nebozak to ve zdravy prezil, jeste odletel letadlem, mimoto proboha dit slo o narodni bezpecnost ( bratr nezna bratra, otec syna atp...)
-
Čím tě pak hodí polici a armáda když máš maximum hvězdiček a máš stíhačku? Mají taky stíhačku anebo na tebe nijak nemají.
-
Humble Bundle - X(3) serie
Na humble bundle weekly sale se objevila celá X serie za 6 dolarů.
https://www.humblebundle.com/weekly?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Introducing+the+Humble+Weekly+Sale%2C+featuring+EGOSOFT%21&utm_campaign=20130919_m117269475_Introducing+the+Humble+Weekly+Sale%2C+featuring+EGOSOFT%21&utm_term=egosoft_games_jpg -
No to vis, mam moc dlouho skolu a uz sem z ni vygumovanej... *3*
-
Pokud si chcete zalétat v GTA V vrtulníkem, najdete ho zde.
Nic moc, ja uz si zaletal i se Stihackou, na vojenske zakladne *15* . -
moc ti děkuju *4*
-
Pokud si chcete zalétat v GTA V vrtulníkem, najdete ho zde.
tomu řikam bleskovka ty voleeee -
Commandos 3: Destination Berlin Steam Key:
P6TLB-6J12EF-86M39
z třetího čísla klíče se musí odečíst 5 a 8mé písmeno zaměnit za 8mé písmeno anglické abecedy :-D -
Patrick Soderlund (šéf EA) nevzdá souboj s Call of Duty, dokud jejich titul (Battlefield) nebude na...
Bast*ard jeden vyje*bany vyka*strovany Skap ty hov*edo kapitalisticke, toto je pricina padu hry nadno -
"Nonsentheless".
-
Po te mi to taky doslo.
-
Ajta krajta plky ho*na ? Dneska se ňák nepřemýšlí...
-
GL v prekonavani fenomenu jmenem Counter-Strike -
Humble Weekly
opět se vyznamenali... kompletní X série
https://www.humblebundle.com/weekly -
Jestli von spíš nebyl v tom období tím prezidentem...
-
Já nechápu, že o PC verzi vůbec někdo pochybuje.
-
R* , by prece nemohl zklamat verne "pc hrace" , to si ve svem postaveni a za takove trzby (konzole) by prece nemohl dovolit ne. *3*