Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tož sem zkusil ten Bastion, žel už je použitý. I tak díky (:
  • Virus named Tom :DDDD a Rocketbirds Hardboiled Chicken ! *3*
  • Ronox

Klíče:

STEAM:
    System Shock 2 - 9CDY6-LY7KC-25JKT; Trine 2: Complete Story - JAFRY-Y5EJ5-6NCGI; Mark of the Ninja - ZB4BA-B04XY-F03WF; FTL: Faster Than Light - 8T2PF-VKA52-3EBJN; Limbo - 9RYYQ-WC4G3-NYXQH; Bastion - 4K375-J3B2G-EZ40R
    ORIGIN:
    Command & Conquer: Red Alert 3 UPRISING - 32MM-5M3U-XHES-ZUMA-BYJK ; Populous - 3S5D-NRCF-94D7-EFPB-LTL8
    ... kdyby nějaký dobrák měl HearthStone beta klíč, tak prosím na ideas@davidrynes.com
  • Jeden z hostů Fox News navrhl vytvořit seznam amerických obyvatel, kteří vlastní jakoukoliv násilnou...

Navrhuji vytvořit seznam amerických bezmozků .. ou počkat .. to už se jmenuje USA, tak nic zase mě předběhli. *5*
  • Erendiel

SUPER HOT SUPER HOT

Super Hot prošel Greenlightem během rekordních 5 dní :)
  • Jeden z hostů Fox News navrhl vytvořit seznam amerických obyvatel, kteří vlastní jakoukoliv násilnou...

Fox News jsou krajně pravicoví kreacionističtí tupci a ignoranti. V rozumné společnosti nemají ŽÁDNÝ kredit.
  • WARhammer Online - 18. prosince ZAVIRA

Duvodem je koncici licence s GamesWorkShop... pak si neco od EA kupte..
  • Tak trolling mi ani tak nevadí, chytrej člověk ho dokáže rozpoznat a třeba se u něj i pobavit a když né tak ignorovat. Ale proběhla by eliminace takovejch idiotů, jako je Veskoslav a spol, který svoje stupidní příspěvky myslej naprosto vážně. *3*
  • Modelka Kristen Lanae má ve svém portfoliu již mnoho cosplay fotek na motivy videoher.

modelka? vyzera ako girl-next-door
  • Osviceny
    běž si obtáhnou tvojí super kéérku a mlč

Ja s nim souhlasim, nikdy neni na skodu mit psychopaty pod kontrolou. Nasilny hry nakupovat jedine s obcankou.
  • GlaDOS
    Mně už je delší dobu jasné, s čím máme tu čest. Marně vzpomínám na staré časy, kdy tu diskuze nebyly prolezlé tolika magory.
  • God-of-War
    Inteligentni hardcore publikum? Delas si doufam p*del. *15* *1*

Jeden z negramotu pisicich pro games.cz nevi, ze "host" neni host, ale moderator.
  • Pilgrim66
    Jn, za chvilku bude hraní her ještě přihoršující okolnost.
  • škoda, že pět her z toho už v nějakým (i tomhle) bundlu bylo...

to je pako... nějakou násilnou hru má doma skoro každej, i moje máma :D
  • Ja nemam odpoved zasadne jen na veci na kterych zalezi :D
  • Keyz
    Je něco na co nemáš odpověď? :)
  • http://games.tiscali.cz/byznys/gta-v-utrzilo-za-prvni-den-rekordnich-800-milionu-dolaru-64048

Srovnani s jinymi giganty zde... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit