Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně chcípne
  • ringmancz
    a Humble Bundle přidali Bastion, Limbo a další dvě hry pro above average
  • ucho
    dohrál jsem snad všechny GTA, ale nepamatuju si, že by mi někdy někdo ukradl auto (nepočítám původního majitele auta, který se mě snažil z toho auta vytáhnout a vzít si ho zpět...)
  • v SA sa tiez kradli.
  • existuje KDE co sa snazi byt jednoduche rozhranie podobne windowsu, v pripade, ze to nepoznas ale chce to kus zvyku a cloveka to serie zo zaciatku ale to je pri kazdej zmene. Vedz, ze pre mna by to bolo podobne s windowsom.
  • Novým ředitelem EA Sports se stal Andrew Wilson, který již dříve ve společnosti zastával funkci vice...

Kdo ten nesmysl psal? Správně má být, že se bývalý vedoucí EA sports stal ředitelem celé EA.
  • Jack1947
    A taky brneni (neprustrelna vesta).
  • Malleth

Dva měsíce na prozkoumání Lost Santos (GTA V) stačí, poté přijďte do Chicaga (Watch_Dogs), vzkazuje...

Z prosluněnýho Los Santos, plnýho jasných barev do šedi velkoměsta? To bude trochu downgrade.
    Asi jako hrát Skyrim po Dark Souls.
  • Malleth
    Pokračování je hloupost. Ať nás radši překvapěj zase něčim novým
  • nekromant33

Nový bundle

http://www.bundlestars.com/

mimo jiné v něm jsou Sanctum a Two Worlds 2 Epic Edition a Nexus: Jupiter Incident
  • Dva měsíce na prozkoumání Lost Santos (GTA V) stačí, poté přijďte do Chicaga (Watch_Dogs), vzkazuje...

Beztak sami v Ubisoftu hrají místo toho aby dodělávali. Ale když už nemám na PC GTA tak aspoň že vyjde Watch dogs.
  • Dva měsíce na prozkoumání Lost Santos (GTA V) stačí, poté přijďte do Chicaga (Watch_Dogs), vzkazuje...

Jou jou...Chicago mě stejně pořád láká víc než Los Santos
  • Byl tam jen jeden "druh" škrábance, to jo, ale víceméně plynule na sebe navazoval. Samozřejmě odření boku o barák nebo silnici už bylo předpřipravené...
  • rancor1223
    IV mělo částečně myslím, měl tam jedu texturu škrábance, která se házela na odpovídající místo, ale nebylo to ono.
  • Asi jsi ten můj příspěvek nečetl...
  • Miserius
    Pokud si tunis svoje auto ktery mas v garazi, muzes ho nechat pred misi, dodela misi pres cely mesto a na konci mise budto bude nekde pobliz nebo u tvojeho baraku... O svoje auta (muzes jich mit asi 8 na kazdy postave) nikdy neprides. Stejne tak kdyz koupis nejaky novy nebo sberatelsky auto na netu, dorazi ti do garaze a uz o nej neprijdes
  • Keyz
    To bylo i v GTA IV. Když si jel jako prase tak si slyšel kecy od lidí :)
  • Keyz
    K čemu je ten tuning?

Přece bylo to tak, že jsi někam dojel pak někam šel a auto si nechal stát. Tedy ho někdo mohl ukrást anebo zmizelo. K čemu to pak je to nevím :(
    To mně štvalo na každém GTA. Tam nebylo možnost mít auto. Bylo lepší si pokaždé vzít nové.
  • To škrábání je celkem věrné už ve čtyřce. Jsou to opravdu škrábance, ne že se přes to plácne poškrábaný decal.

Edit: Hahaha, ten model poškození v pětce je fakt směšnej. No jo, musíme dodržovat frame budget a zároveň to musí jakoby vypadat přenádherně.
  • rancor1223
    http://youtu.be/HcojHOX70kE Přímý srovnání modelu poškození s GTA IV
    Opravdu to vypadá jako značně zmenšené z čehož teda úplně nadšený nejsem, ale co se dá dělat. Je ale velká pravděpodobnost, že to půjde modovat na PC, protože v IV to šlo taky (stejný engine).
    Mimochodem, to poškrábání aut je simulované? Jakože se jenom nepřehodí textura na poškrábanou, ale skutečně to +/- odpovídá, tomu kde se auto poškrábalo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit