-
Naughty Dog přemýšlí nad pokračováním The Last of Us.
Jak přemýšlí ??? Oni musí ! *1* -
Dan Houser (vývojář z Rockstar) připommíná, že GTA již není jenom o střelbě.
Jedu si na pohodu po meste a najednou nejaka rostenka na me mava jestli ji nepomuzu, tak jako spravny hrdina vystoupim, jdu za ni a sup tri typci "dej sem vsechny prachy a nic nezkousej" a nez stacim vytasit gun tak jsem tuhej :) -
Už dost :D přečtením každého dalšího komentáře se mi tady ten čas v práci zpomaluje čím dál víc, hodinky už škytají pomalu na zpátečku :)
-
Hernajs se třepu nedočkavostí na večer :) Krabičku už mám v ruce, ale ještě přežít zbytek směny do 20:00 a hrrrrrááá na to. Zítra den volna, takže nádhera.
PS: Redakce slíbila, že recenze bude v noci. Je následujícího dne poledne a kde nic, tu nic - sliby chyby ;o) Ale jen rýpu, nespěchám na to a radši později pořádně, než rychle zbrkle.
PS: Tady jsem si zatím nascanoval mapku pro případ zájmu, na googlu jsem našel jen takové lowres mazanice, ale možná jsem nehledal dost dlouho:
http://img43.imageshack.us/img43/6613/828q.jpg -
Kdyby te mlatili 2 najednou nemas sanci se ubranit (a nema to s AI nic spolecnyho)... A podle tvojeho psani ses asi citil jako king co? *1*
-
Jo jako treba kdzy jednomu natahnu pesti tak prijde dalsi ze jakoze bitka ale jen chodi okolo cumi a ceka ay mu dam tak ho sejmu prijde treti zacne nejake trapy pak dela jko ze mi da ranu ale nic moc no tak proste ceka az ho hrac zmlati aby se 15 lety pubos citil jako king skvela ai jojo skvela
-
přesně, takový detaily a ty tvoří celek, za ty prachy ta hra určitě stojí :-)
-
To já jsem si GTA5 přinesl domů ráno a po hraní asi 2 hodin jsem to celý ani neprojel (myslim kříže krážem) :-D Tu hru ale nikdy neprodam jako GTA4 na PS3, jsou to takový hry ke kterým se vždy vrátím. Pro deti to není, jen pod dohledem dospělýho.. No nic jdu zase hrát :-D
-
tak děti tohle hrát určitě nebudou *15*
-
Ta AI kolemjdoucích je skutečně výborná. Jel jsem na čtyřkolce kolem lidí na pláži, kteří se tam jen povalovali pod slunečníkama, zastavil jsem, začal jsem hrabat zadníma kolama a všichni začali vstávat a říkat "Co má za problém?" "Co je to za magora?" atak.
Nebo jsem zastavil u stánku s hotdogy, nemohl jsem si objednat (?), ale Michael začal na prodavače pičovat "Co na mě kurva čumíš?", prodavač se nasral a začala bitka. :D Je toho spousta, nebudu toho psát víc, protože tyhle malý drobnosti nechci spoilerovat, neboť je vidět, že na nich GTA V taky staví. -
Hale, na konzolích mas tu vyhodu ze kdyz ti to nesedne tak to na Aukru prodas a prinejhorsim tratis tak 2-3 stovky... Urcite to zkus, neprijhde mi to teda pro děti, ale jsou tam toho tuny
-
J, sticky bombs. Ale je tam stylovejsi nastroj na tohle *1* Kanistr s benzinem... Ulejvas to a delas si cesticku a pak na konci do toho strelis a ono to udela horlavou caru a pokud je na konci auto - bum
-
mě to zní až moc dobře aby to byla pravda, já o tom uvažuji stále více, ale stále si nejsem jistej, jediný co hraju s dětma na xboxu jsou kinetick hry, rayman a podobné píčovinky + poslední forzu 4 na realistické ovládání, arkáda by mě nebavila - na PC mě hodně bavila mafia 1 - přestřelky- chování aut, přiběh - což je další problém moje AJ není nejlepší
-
Děláš taky něco jinýho než diskutuješ o ptákovinách?
-
Jsou tam C4 v GTA V ? ..by si vytunil auto naladoval ho C4 a pak az by se tam prifarili lidi tak by si to odbouchnul. :D
-
Vím že auta se kradly už v gta 3 ale pak už to asi odstranili nebo si aspoň nepamatuju že by my ho někde jinde ukradly ale určitě je super že to je zpátky.
-
GTA V
Říkal jsem si, že to sem napisu, koukam ze tu dost lidi nevi jestli poridit (či tak něco *1* ) jaky tam jsou "drobnosti".
Když jsem konecne prisel k poradnejm penězum tak jsem si vytunil auto za třetinu cely vyplaty z prvni zlodějiny (hromada peněz), s autem jsem zastavil v takovy horsi ctvrti a vystoupil a zacal v mobilu prohlizet akcie ze zbytek penez investuju a najednou slysim cvaknuti a nějakej vošoust mi normálně to auto čmajznul *1* Následovala honička a auto mam zpět, ale moc z něj nezbylo *15*
Chodci na vaše auto taky reagujou, když ho máte vyšperkovaný. Zaparkujete u obchodu a než vyjdete ven, je tam dav a zkoumaj ho, bavěj se o tom a očividně si ho občas i pučí *1*
Lidi napřiklad i mavaj/fakujou z okna když se na ně tlačite nebo troubíte a konečně když chcete jezdit jak se má a stojite na cerveny na vas kazdej netroubi a nesnazi se objizdet jako v IV -
Blizzard zruší 18. března 2014 aukční síňě ve hře Diablo III.
Hehe.. Ak sa chcete zabaviť, chodte si prečítať uplakané príspevky na oficiálnych fórach. :D -
Kdyby se udelovala cena PROZRENI S KRIZKEM PO FUNUSE, tak Blizzard by si ho urcite zaslouzil. Je prece jasny, ze lidi budou shanet gear tam kde je, tudiz v aukci a ne v samotny hre. Ale co, lepsi pozde nez nikdy .)
-
Phil Spencer (Microsoft) by si přál, aby se Gears of War objevilo na Xbox One, ale jestli tomu tak bude...
Ať MS přihodí 100mega a budou ho mít