Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    tak ne asi *1* Právě dobrá taktika, DLC s takovým názvem v den kdy vychází GTA V ... to prostě poutá pozornost *4*
  • Miserius
    Auta jsou supr, prestrelky temer totozny s Max Paynem a pribeh nemuzu hodnotit po 3 hodinach
  • Auta jezdí příšerně, a přestřelky prý mnoha změn nedoznaly (žádný MaxPayne se prý nekoná) takže zbývá už jen ten příběh...
  • Keyz
    Mně příběh v GTA moc nezajímá. Raději bych info o zbraních, autech apod.
    Stejně tam většina lidí blbe.
  • Díky.
  • Další kritická recenze, opět se zabývající nevyváženým scénářem, nevkusem a stupidním (ne)humorem

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/10598-Grand-Theft-Auto-5-Review-People-Suck.2

Hodnocení 3,5/5
  • DeDy
    Tak to je nářez. Ty písmena musí každej prohodit za GTA V *1*
  • tepre jdu instalovat samotnej CoP, ale zatim me nejvice pritahuje obsazeni lokaci i z predchozich dilu. Mod jako takovej me zaujal po precteni jednoho prispevku zde na games pod poslednim clankem k Survarium, tam se nejspise dozvis ty zakladni prednosti SGM modu - http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/survarium-predstavuje-chemicku-a-nove-uskupeni-prezivsich-63423/?rootId=1235149&itemId=1235149
  • Keyz

GAT V je dnes na STEAMu ke stažení zcela zdarma....

Snad nikdo nedostal infarkt *5*
  • Co jsou nejvýraznější přednosti toho módu?
  • cumpi3

GAT V je dnes na STEAMu ke stažení zcela zdarma - neváhejte a obohaťte si svět Saints Row IV.

GAT V....něco mi v tom nehrálo, pak jsem zjistil, že neumím číst :D
  • Sigerous Mod

Mozna stoji za zminku, ze dva dny je venku verejna beta verze Sigerous Modu pro Stalker CoP - http://www.nfs-world.cz/forum/topic/stalker-sigerous-mod-2-2-albor-eton-edice-cesky-preklad/ (scrollnout uplne dolu pro odkaz na stazeni).
  • Přesně proto jsou některé trollí příspěvky tak zábavně provokující. *4*
  • A krom toho, že mě "zkalamali", tak mě také hrozně zklamali...
  • Rozumím ti a mám to podobně. Jednoduše, R* u mě tímto novým dílem překročili mou osobní laťku vkusu a akceptovatelnosti (a zároveň mě hrozně zkalamali osekaným jízdním modelem, to asi jen tak nepřekousnu).
  • frag.ment

Byl představen boss Mighty No. 3 z Kickstarter titulu Mighty No. 9. Hra nově byla potvrzena i na platformy...

No to snad ne! Sem si koupil Dark Arisen za 700 v obchodě a čaká, až se na něj dostane řada. Že já jsem nepočkal..
  • Jasný ten náhled v tom hraje taky velkou roli, pokud opravdu odráží ten přístup k ženám komplexy autorů tak to není dobré. Ale já vždycky bral hry od Rockstaru,jako produkty které staví na hodně nafouklých stereotypech (ať už jsou to gangsteří z předměstí co neustále hulej a střílej za jízdy, nebo cowboy co jde za osobní pomstou a mezitim stíhá nahánět krávy do ohrad a být takřka dokonalý gentleman) a právě proto od nich nečekám vyváženost a vkus maximálně v hranicích daného stereotypu
  • Heh..pobavil...ale jako fajnej výsledek....až bude na čem tak otestuji co je na tom pravdy...
  • Bohuzel predstava ze vsichni hateri nemaji vzdelani a maji malou inteligenci je zcela mylna...
  • froztik
    tiše závidim *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit