-
no to mě po*er. zrovna tento víkend jsem už už kupoval dogma: dark arisen, ale nakonec jsem si řekl, že ještě počkám... tak to už by mě snad i vytočilo :D -
Ideální by bylo, kdyby jakýkoliv oficiální a neoficiální hodnocení produktu mohli na internetu provádět jen lidi s povolením, vybraný nějakou prověrkou. A když už jsme u toho, to by se mělo vztahovat vlastně na jakýkoliv vyjadřování se na internetu. Stačil by test inteligence a limit spodní míry vzdělanosti.. To by byl internet rázem virtuální podobou Edenu. *14*
-
Ne, kdepak. Nejde mi o politickou korektnost ale o hranice vkusu a vyváženost. Je mi smutno, když se GTA brodí žumpou na úrovni Tele Tele. Měl jsem o R* vždycky lepší mínění.
Trochu mi to připadá, jako kdyby si jeden z Houserů léčil své komplexy z žen. Ostatně je zdokumentováno, jak se choval například ke své sekretářce... -
ta cifra mi pripomina demokraticke volby pocas komunizmu :)
-
PS+ hry na pristi mesic
Far Cry 3, Dragons Dogma: Dark Arisen, Street Fighter X Tekken -
Tak dnes se posta predvedla... uz je to tu! *15* *14* Dam vedet odpo Veskoslave a spol. *3*
-
Já třeba to s tím mučením chápu že to je bude pro mnoho lidí za hranou,ale nerozumím těm té kritice kolem sexismu, u produktu který vzešel z popkultury USA dvojnásob. Ani náhodou nejsem příznivcem dříve klasického obrazu, že žena je služkou svého muže a sexulním objektem. Ale prokristapána vážně chceme zrovna aby se stalo GTA politicky korektní sérií a ruku na srdce, nevyhledáváme občas skrze různá média nekorektní obsah zcela účelově?
-
to se mi strašně líbí když lidi už po pár max. hodinách hned dělaj závěry a nebo se chovaj jak děcka ... viz jedna nejmenovaná recenze v jednom obchodě od (zcela očividně) příznivce Saints Row kterej dal 1% (míň nejde) ... prostě jen tak protože on radši hraje něco jinýho ... podlě mě je blbost dát hře třeba míň jak 20% protože už jen že to de nějak hrát asi nějaký úsilí stálo a naopak nevidim rád když někdo dá 100% ... to by podle mě měla bejt určitá nedosažitelná hranice.
jinak proč má na GT 59% od hráčů - většina dává tak jak to cítí (i když jen po pár chvílích) ale pak příjdou děti a daj jen tak 1% ... to ten průměr pak letí snadno dolů když se jich sejde víc.
no snad už i já sám za chvíli uvidim jak to je ale jak píšeš poslední rok mam taky pocit že už sem z těch her asi trochu vyrost ale třeba to právě GTA5 změní :) -
Takový jeden obrovský WTF cheat je Saints Row IV... *1* Na blbnutí a pobavení určitě doporučuju... *1* *3*
-
Přesně tak, stačilo by přeskočení jako v mučírně v Metal Gear Solid na PSX :)
-
teda, ale co sem to tak četl tak víc než půlka hodnocení GTA 4 od uživatelů je kvůli tomu, že jim hra prostě moc dobře nechodí..nejde tak ani pak o to co je ve hře ale o technický problémy...ja můžu říct že sem si GTA IV koupil až teď ve slevě za 300,- a na mém "slabém notebooku" AMD apu A4 + AMD 6480g + 6470 (asimetrický crosfire) ten stejně nefunguje :D tak mi hra běhá na medium uplně v pohodě je pravda, že asi dost optimalizovali, ale stejně. Kdyby tu recenzi psali ty lidi dneska tak hodnocení zvednou.
-
GTA V dosáhlo průměrného hodnocení 98% z 37 recenzí.
Tak to je fičák... -
TVl., zas banda pitomců něco kritizuje. Skutečný svět tak funguje, tak proč se musí řešit pitomá hra, když všude na světě je násilí, vraždy, mučení atd. Zas nějaký "humanisti" musej řešit pi*oviny. Radši at jdou proti opravdovejm gangsterům...
-
GTA 5 hodnocení na metacritic
Od GTA 4 je pro mě serie pasé... GTA 5je to vyhypovaný až na měsíc, očividně se sice jedná o lepší hru než gta 4 i ta dostala od kritiků 98% a co z toho vzniklo lehce nadprůměrná sandboxová hra.. Chápu lidi co to baví, pořádně se u toho dá vyblbnout a pobavit v tomto směru momentálně nemá GTA 5 konkurenci ( což se dá ale očekávat na konci generace). Jsem zvědavý jaké budou ohlasu u hráčů...na gametrailers má zatim hra hodnocení u hráčů 59%. -
Pokud půjde scéna přeskočit a fyzikální model vozidel nebude tak děsivě špatný, jak se zatím z videí zdá, tak si ji snad užiju. Díky za diskuzi.
-
A taky je pro mě alarmující, kam až člověk v dnešní době otrlých potřebuje zajít, aby se přestal nudit. Stále se zvyšující laťka tolerance k morálně diskutabilním věcem se nebude dát zvyšovat bez následků vysoko. Je to podle mého názoru zbytečný úpadek. Inteligentní, dospělý člověk s trochou duševní vyzrálosti podle mého nepotřebuje INTERAKTIVNÍ explicitu. Nevím, jaký je inteligenční průměr hráčů GTA, ale minimálně je v tomto scénář dost nevyvážený. Na jednu stranu hrozně vtipné scény, někdy něco k zamyšlení a na druhou stranu neskutečná stupidita a laciná explicita.
-
Tady basnite, jak to je spatny lol. Je to jenom hra proboha. Zadny muceni s detailama na akt atd... takze good job R*.
-
Ok, respektuju tvůj názor. Snad si hru i přes tuto scénu užiješ.
-
Dohrál jsem Postal, dohrál jsem Manhunt, dohrál jsem Carmageddon, Soldier of Fortune 1 a 2, a dlouho hrál všechna GTA, ale scéna s mučením je prostě příliš. Zcela zbytečná, zcela stupidní, zcela cílící na primitivní lidské pudy a zcela ženoucí se za mediální pozorností. Nenávidím lacinou kontroverzi. To je asi má pointa.
-
Víš, mně nejde o to, co to udělá s lidmi. Nemyslím si, že to na zdravé lidi bude mít velký vliv a že pak půjdou někomu ubližovat. Mě to prostě uráží. Je to podle mého názoru útok na duševní vyzrálost a inteligenci (ne, nejsem intelektuál).