-
V GTA IV byl slušný.
Pěkně se to auta hýbala a celkem lehce se přetočila. Když se to člověk naučil šlo dobře jezdit zatáčky smykem a sledovat chodce jak si se*ou do kalhot když jím okolo nohy proletí zadek auta. -
Jj. Hlavně aby tam byla i kritika. Zatím vím jak to je super mega hyper atd. Tedy vlastně nic. Faktům tam moc není co jsem četl.
Jak je to s inventářem a zbraněmi po zatčení,fyzika, AI hlavně,jízdní model apod. Hlavně, že tam narvali maximální hodnocení.... Skoro toho vím více z toho co jsem viděl.
Snad se nenechali recenzenti unést jako když jsem hrál prvně GTA 3. 3D grafika město huba vyvalená. Pak člověk zjistí kolik tam je chyb a hloupostí. -
Neřeš. Dneska jsem si prolétl diskuzi a opět GGG a Rhuladek mě uráželi:) Ale dal jsem na radu ostatních a nebudu už na ně absolutně reagovat. Akorát jsem pak za idiota já, protože mám podíl na ničení diskuzí. Lepší to nechat plavat, oni Tě budou stejně urážet pořád:)
-
je pravda že na gameplayi (viděl sem jen jeden abych moc neviděl :) ) ten jízdní model vypadal trošku prkenej ale na eurogameru psali že horší auta plavou zatímco ty nejnovější káry držej na silnici jak přibitý + něco málo k tomu hraje ten avizovanej systém skillu co má každá postava individuální ... uvidíme každopádně bez dobrýho jízdního modelu by hra typu GTA asi nedostávala takový hodnocení :)
-
Pokud je tvoje celodenni napln prskání u mojich zitrejsich postu pro par lidi co to zajima, dej vedet predem, at se u toho zitra nerozbrecim, ze se to nejakymu zastydlymu Predatorovi nelibi
-
někdo kdo mě pochopil :) prostě hned a snadno
jinak já IV hrál na x360 a systém cheatů tam (i když sem nehrál PC verzi) musel bejt podle mě stejnej. Prostě si musel vyťukat cheaty (ve formě tel. čísla) jen napoprvé a pak už se uložily v mobilu v záložce "Cheats" pod názvama co dělali. Jak píšeš na třeba uzdravení stačilo jen asi 2 sekundy když už to měl člověk v ruce.
Mobil si vytáhnul z kapsy stisknutím šipky nahoru a pak buď sjet úplně dolu nebo jednou nahoru (tim si se dostal na poslední položku v menu - což byly cheaty) a pak už jen "A" pro výběr a pak znova "A" na jednotlivym cheatu aby si ho tedy aktivoval -
A samozřejmě tu všichni čekáme na názor nějakého pošahaného konzolisty Miseriuse :D
-
GTA 5 recenze
Dneska to chvílema vypadá, že recenze píše kdejaký hráč CoDu, chci říct, že díky tomu všemu hype okolo, marketingové masáži a dalším věcem, bych to bral s rezervou, podobný případ jako Diablo 3, kdy o měsíc později to už polovina lidí nehrála a nadávala na to... -
No taky jsem o tom četl, že jízdní model katastrofa a právě v těch recenzích to chválili. Tak já fakt nevím. Jestli R solilo těžké prachy nebo videa ukazovala blbosti nebo to byl pouhý dojem. Tak pak dej vědět.
-
Co me zaujalo ale je, ze kazdej si chvali jizdni model a pritom podle nekterych videi je naprosto otresnej... A pritom vetsina lidi doslova rika ze kazde auto se chova jinak a jeto supr (stejně tak destrukcni model kterej v nekterych videich vypadal blbe/nijak)... Pekna recenze je na gametrailers
-
Nostalgie je sice super, ale jak píše kolega, ztěžuje to "blbnutí". Předtím jsem potřeboval opravit auto, udělal jsem to téměř poslepu, za jízdy a byly to tak 4 kliknutí. A takhle to šlo se vším. Tohle asi nebudu vyťukávat za jízdy. Natož opisovat z papíru.
Btw, jak to vůbec bylo řešený na konzolích v IV? Taky se to "vyťukávalo" na mobilu? Protože na PC to šlo udělat kdykoli, stačila jedna ruka, druhá řídila. Ale na gamepadu si to nedokážu představit. -
Já se asi nejvíce nasmál u toho na super sílu. Hodně k tomu pomohl i fakt, že CJ hodně hláškuje.
Nu, prostě praštíte chodce, ten vodlítne někam pryč milion kilometrů daleko a CJ ještě vykřikuje: "Fight, bitch!"
Dává ještě někdo do svých her nějaké prostě "WTF" cheaty? *15* *15* -
Dej:) Si přečtu večer. Protože škola a práce no a v 10 jsem až doma *1* Ale možná se vykašlu dopoledne na školu a půjdem na koleje smažit GTA *1*
-
Vetsinou zahranini weby pisou ze to mely tyden, to je podle me minimum co je potreba, chtelo by to vic ale zase to neni strasne malo... Ja doufam ze zitra v poledne dorazi posta a odpoledne budu moct dat vedet co a jak
-
U normálních her (i filmů apod.), pokud se nejedná o vyložené blbosti, u kterých vydavatel ví, že se na ně bude kydat hnůj, tak se snad přeci review verze posílají dopředu (screening u filmů). Jen se uvalí nějaké embargo, aby to ještě i sami novináři neuspěchali.
Ale jestli se na to i tak vykváknou a pak to tak i vypadá, je věc druhá. *15*
U gta to může být jinak, kdoví *7* -
To mě taky napadlo. Ale bohužel znění recenzí bylo takové, že to vypadalo, že to hráli hodinu na nějaké předváděčce. Ale možná, že jsem četl špatné recenze:)
-
Tohle prostě záleží na tom, co vývojáři potřebují uložit (textury, modely, zvuky, filmečky apod.) a jak si to uloží.
S velikostí hry to příliš nesouvisí. Můžou vytvořit největší město na světě, ale pokud použijí jen jednu texturu a jeden model židle (extrémní příklad *15*), tak to příliš mnoho místa na disku zabírat nebude *4* -
pokuď vim tak redaktoři apod. měli možnost hrát už minimálně pár dní před vydáním ... jen měli od R* nařízeno kdy můžou uveřejnit recenzi (někdy dneska odpoledne našeho času to bylo) ... proto je z čista jasna tolik recenzí. To neni tak že to dneska dostali zahráli pár hodin a rychle rychle ...
ale třeba mě někdo vyvede z omylu :) -
GTA V recenze
Vím, že to bude asi blbé takto žádat, ale mohl bych poprosit zdejší redakci, aby hře věnovala poněkud delší čas a recenzi klidně vydala i týden po vydání hry u nás a nespěchala? Během dneška jsem četl 4 zahraniční recenze a opravdu katastrofa. Nulová informační hodnota, šité horkou jehlou a šlo jasně vidět, že se jedná o to, aby to co nejrychleji bylo napsané, protože "čtenáři" to chtějí či já nevím proč...Hlavně když tam dají 100*Amazing, great a podobně, fláknou tomu 10/10 a to, že informační hodnota recenze=nule, to už je nezajímá. Jenom doufám, že nejsem mezi námi, diskutéry, v tomto názoru sám:-D Pak se podřídím většině, ale nadávat budu!:-D:)
P.S: Od místních počítám se zážitky:-P:) -
Tak to nefunguje, ze by zalezelo na velikosti města nebo tak něco... Podívej se na Skyrim, kterej měl 5 giga