Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jo diky. A ještě jedna věc :-D jaktože ma gta IV skoro stejnou velikost jako gta V? Je to tím že jenom město je náročnější velikostně? Dik
  • ringmancz
    stáhne se instalace, která se potom musí rozbalit a to původně stažený se smaže až po nainstalování, takže potřebuješ 2x18GB
  • Možná to je blbý dotaz, ale proč se prostě nestáhne jen těch 18 Gb?
  • Jack1947
    Pro mne no problem (TV-monitor), tak pak nevim co resis , aspon je to jak postaru a mne se to libi , ne nostalgii netrpim.
  • sleeping dogs meli lepsi akorat meele souboje, ty me tam bavily...jinak je lepsi gta
  • Miserius
    Digitální verze... Počítaj do toho i to co stahuješ, což po nainstalování je smazáno
  • Nevíte někdo proč ma PS3 verze GTA V 36GB a XBOX verze jenom 16?
  • tak samozřejmě že si je vytisknu/napíšu ale prostě mě osobně ten systém v minulým díle přišel pro to blbnutí nejlepší a nejrychlejší no :)
  • Jack1947
    Kdo te nuti neco si pamatovat, ja si vzdycky cheaty tiskl a kdyz jsem potreboval mnel jsem je hned po ruce, ( aspon to dokazuje ze GTA se vratilo ke svym SA korenum a zato sem jedine rad.)
  • idkfa, idclip... á víc už si nevybavím. *4*
  • Tyjo, cheaty, to ještě existuje? :) Poslední, co jsem zkoušel, bylo iddqd. *1*
  • Taky si myslím, že dřív zamrzne peklo, než to daj za patnáct éček. :) Ale né že bych si nanabídnul. *1*
  • Keyz
    Horší jsou některé jiné recenze kde vyloženě nemáš mínus, jako by hra bylo naprosto dokonalá. Rád bych kritické recenze i kdyby hra mělo získat maximální hodnocení, tak stejně je dobré když to je kritické. Takto vím co je podle autora super a nic proti.
  • peterka

18 cheatů pro X360 verzi Grand Theft Auto V odhaleno.

Nejlepší cheaty byly v SA, stačilo napsat cheat na útočící chodce a zároveň na ozbrojené chodce a o zábavu bylo postaráno *15* .....ten pocit když vás zabije babka s bazukou. *16*
  • rancor1223
    Souhlas, taky doufám za zachování systému z IV. Ale tak přinejhorším si prostě budu muset udělat makra na programovatelný klávesy...
  • Miserius
    V Alze mi napsali ze nezarucujou ze to bude na pobocce hned v den vydani, tak jsem radsi šíhnul po jinym obchodě. Já to ale chtěl na jednu z jejich poboček kam to musí odvést...
  • Taky doufám, že se mi zítra z Alzy (ano, tam nakupuji hry) ozvou, abych si ji mohl konečně vyzvednout a skočit si ještě hned vedle na kebab.
  • GTA, mno.. hraju teď Sleeping Dogs a mnohem lepší zatím, než ty poslední GTAčka... ja kgraficky, tak hratelnost.

A k těm cheatům... je vidět, pro koho ta hra je :)
  • 18 cheatů pro X360 verzi Grand Theft Auto V odhaleno.

Tak tohle mě hodně zklamalo ... za 1. doufám že to nejsou jediný cheaty a za 2. systém mačkání ... proč předelavaj něco co fungovalo hodně dobře -uložení vytočených cheatu do seznamu v mobilu v GTA IV kde to fungovalo krásně a rychle ... člověk si musí v životě pamatovat důležitější věci než kombinace mnoha cheatů :/

systém v GTA4 mi přišel perfektní v tomhle ohledu :(
  • Miserius
    Já taky sníh *1* Jen doufám že to fakt zítra dorazí, ČP moc nevěřim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit