-
aha ... s autorkou :D
to zas bude nějaká částečná feministka ... takže mě to nechává klidným a dál čekám na poštu zítra :) -
Lord of Xulima shání 10k USD
A 2D isometric, turn-based Role-Playing Game with the depth and challenge of old-school classics and a modern, intuitive interface. For PC, MAC & Linux.
http://www.indiegogo.com/projects/lords-of-xulima
Vypadá to slušně, ne? -
Já měl předevčírem. Byl výbornej!
-
s autorkou*
-
Mě ta hra nezajímá ani zadarmo (žádný hate, prostě mě to vůbec nebaví a příběh všech COD mi přišel jak z céčkových amerických filmů).
-
Gamespot v recenzi GTA V kritizuje sexismus ve hře
A musím se s autorem ztotožnit, POKUD je tedy pravda, že je to ve hře tolik za hranicemi vkusu, jak uvádí. Pokud to tedy je pravda, tak je to už trochu trapný a laciný (po všech dílech GTA). -
počkám, až cena klesne tak na 15-20 eur...
-
GTA V
Pokud je série GTA vaše krevní skupina, tak berte recenze vážně. Navíc ten 80's-90's feeling gangsterky z toho. Těším se na online a pak na PC na módy! :) -
v pohodě, někdy si opravdu připadám že žiju asi v jiném světě *1*
-
Ano, já. První GTA co jsem dohrál (všechny epizody) a stále hraju. Všechna ostatní GTA mě po prvotním ohromném nadšení omrzela, než jsem je stačil dohrát. Já jsem prostě na fyziku...
-
Propaganda Games před uzavřením svého studia pracovalo na Turok 2 pro PC, PS3 a X360. Podívejte se na...
a hráči na konzolích podepisují petici, aby se to nepřeportovalo*1* - je v tom docela guláš(sakra docela bych si guláš dal) *4* -
nebylo oznámeno a upřímně tenhle krok trochu nechápu od obchodů jak vůbec můžou nabízet něco co neni a ani nemá bejt ...
jinak samozřejmě sem ten svůj koment tak špatně nemyslel ... to já jen nechápu všechnu tuhle válku mezi konzolema a PC ... takže jakmile někdo zase začne s PC tak už sem alergickej :)
já mam oboje takže to pořídně ani nechápu :) -
co vic, puvodne v ty bleskovce nebylo to "ne".
-
Nejprodávanější hra na Steamu Call of Duty Black Ops II po slevě na krásných 30 euro, přiznejte se, kdo si ji koupil i přes ten šílený hate, jenž zde na sérii COD plane:)?
Všichni nadávají, všichni kupují a pak se diví, že to vypadá jak vypadá. -
Check your privilege cis scum
Výjimečně povedené video parodující hatery, kteří odsuzují hry jako Dragon's Crown jen na základě designu postav. Doporučuju zapnout titulky.
https://www.youtube.com/watch?v=cx6jhqip9F8 -
Já být Tebou, tak to objednám a potom tu verzi pro PC požaduji *15*
Samozřejmě máš pravdu, oficiálně nic oznámeno nebylo, zatím jen PC hráči podepisují petici, aby se to na PC přeportovalo *4* -
to chápu, jen mě zarazilo-pobavilo že to tam maj pro PC, když to pro PC nebylo ohlášeno, nebo je to jinak ?
-
Z Alzy nic ani zadarmo kvůli těm jejich na-facku-zralým reklamám. Fuj, už jen jak si na to člověk vzpomene...
-
Tak si sundej tu helmu a probuď se z toho svýho snu a radši mi řekni v jakém aspektu grafiky je to hezčí než GTA IV.
-
Tak Rockstar ale nemuze za tvojí vadu očí...