Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konfigurační soubor X360 verze GTA V obsahuje náznaky plánu vydat hru i na PC a PS4.

aby ne kdyz se i konzolove hry programuji na pc.. tenhle udaj nic nerika..
  • Call of Duty: Ghosts se mělo původně nazývat Call of Duty: Modern Warfare 4.

Oh, tak to je ta inovace ! *1*
  • Rockstar pravděpodobně připravil pro GTA V doprovodnou mobilní aplikaci iFruit.

Na to jsem se ptal radši už týdny dopředu jak to mají s expedicí aby to náhodou nedorazilo pozdě :D
  • Miserius
    Presne tak *2* Ja jeste ten muj dnes otravoval, aby nezapomneli odesilat dnes *1*
  • A zrovna ten můj to musí dodržovat sakra *1*
  • A zrovna ten můj to musí dodržovat sakra... *1*
  • Miserius
    Jasne, tam jde spis o to ze mensi obchudky to, ne zrovna tajne, prodavali uz pred vikendem
  • Pokud už má někdo chiplou konzoli, tak si bude těžko předobjednávat hru na den vydání... To si rovnou počká až se objeví na netu a stáhne si ji. Nebo si snad myslíš, že by si ji kupovali ?
  • Miserius
    No, ocividne by ses divil... Pokud teda to vse neni kec co si nekdo vymyslel, ale pochybuju, spousta lidi by zrusila objednavku kdyz by to mohli mit o 3 dny driv (ja bych to udelal taky)
  • Tak myslím, že tohle je ptákovina. Těžko by jim tolik lidí odřeklo objednávku kvůli tomu, že hra je o pár dní dřív na torrentech.
  • Miserius
    Jenze Amazonu zacali lide stornovat objednavky, protoze proste nechteli cekat kdyz to jinde uz prodavali/bylo an torrentech tak nez aby prisel Amazon o tretinu objednavek, radsi dostane nejakou mensi pokutu
  • Obchod Amazon porušil nařízené datum vydání GTA V, jak k tomu došlo Rockstar vyšetřuje.

Já nevím, je to tak těžký zadat poště kdy má expedovat balíky do domů ? Zásilky ať pošlou klidně týden dopředu, pak ať leží pár dní na poště a až v den vydání se začnou roznášet...
  • Black_Hand
    *1*
  • cumpi3

V Criterion nyní pracuje pouze 16 vývojářů, dalších 60 jich bylo přemístěno do Ghost Games, kde pracují...

Takže NFS dělá nové studio a Criterion pouze dohlíží *1* Proč prostě neřeknou, že Ghost Games jsou z velké části Criterion
  • Miserius
    Bleskovka je napsana uplne stejne jak to Hideo myslel
  • Black_Hand

Hideo Kojima se cítí nesvůj z předváděčky Metal Gear Solid V na výstavě TGS, jelikož jsou nepřátelé...

tohle bleskar nepochopil :). kojima rika, ze bude mit mozna problem pri predvadecce, protoze AI je tentokrat dost nepredvidatelna (presny opak toho co je v bleskovsce). na podiu je vsechno na cas, takze kdyz ho objevi pri pruchodu, tak se demo muze zvrhnout jinym smerem, nez planuji a ze jednodussi by bylo delat demo na jejich stanku.
  • ringmancz
    Castle Crashers
  • Rovněž se přimlouvám za Lego hry - jako "girl-friendly" bude asi nejlepší Lego Pirates of the Caribbean...
  • Jack1947
    Hard Reset? Ne dekuji, nechci nechytlo mne to predtim a a myslim ze ani by mne nechytla ta vylepsena edice, napad spatnej nebyl, technicke zpracovani a vse ostatni nic moc. )HW nenasytne coz v te edici uz bylo myslim pase ale i tak).
  • havk
    Mrkni na stranku co-optimus.com, je tam zalozka i na gauc coop.
    Ja by som skusil LEGO hry,Lara Croft and the Guardian of Light ci Monaco.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit