-
Rozhodně ta hra za to stojí a za svoji originálku jsem hodně rád. Ale teď na humble bundle je za solidni peniz s ostatnima fps, které stojí za hřích. Takže neváhej. *5* -
Hmmm. Ty jsi mi ale bystrý chlapec. GTA V je mi vcelku ukradené, ale ty si 10/10 zasloužíš, bravo.
-
Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.
Stačí se sem dostat kliknutím na nějakou bublinku na hlavní stránce a nadpis je na světě. *3* Je to lehčí než hledat nějaký odkaz "vstup" nebo co to tam je.*5*
Ten zbytek nějak nechápu. *15* -
Nauč se česky, retoši.
-
To se obcas stane, zachovej paniku!
https://www.youtube.com/watch?v=SD5A46QfTCI -
jo
[url=http://postimg.org/image/aqpir6013/][img]http://s23.postimg.org/aqpir6013/Bez_n_zvu2.jpg[/img][/url] -
Proč máš v nadpisu GTA V? Měli by to zde dát co nejdříve 10/10 jinak hrozí zaspamovaní bleskovat informaci o všem možném tykající se právě GTA V. *3*
-
Bavit se u toho člověk nemusí, ale lidi, co chtějí hrát SWTOR by se na to měli podívat z praktických důvodů. Aby věděli, do čeho jdou.
-
Des co tady blijete ty a ten 17tilety fakan.
Smutne co tady musi clovek cist....NA hernim webu.. -
Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.
Chyba kámo, chyba. Ale už se blíží nový Shadow Warrior od stejných tvůrců a zatím to vypadá na hoooodně povedenou řežbu :) -
Rozhodně berte Trine oba díly a rozhodně bych se mrknul po emulátoru na starý "kazetovky" a dal MegaMana, Contru, Donkey Konga, Maria atd atd.
-
Hard Reset
Nechápu, proč jsem si to před roky nekoupil. Taková skvělá hra ve svém žánru:-X -
Nemá Spelunky nějakej co-op mód? Netuším ale jestli je lokální.
EDIT: Trine 2 rozhodně. Skvělá hra s ještě lepším co-opem. -
xy
Zkusil bych asi Trine 1/2 . Jinak mě moc nenapadá. Kdyby někdo měl nápad, budu také potěšen. *9* -
Hoj, neporadil by nekdo nejaky dobry gaucovy kooperacky podobny poslednim raymanum?
Nemusi to byt asi primo hopsacky, ale nejaky dobry a aspon trochu "girl-friendly" coop hry pro jeden pocitac (gamepad+klavesnice/mys)?
Diky moc za tipy. Zatim jsme hrali Rayman Origins/Legends a The Cave -
Když si z toho člověk odmyslí ten efekt světelných mečů, tak je to dost humus - třeba 0:46, přímo do hlavy. U některých individuí je sice lepší, když se ze světe sprovodí vzájemně sama, ale že by se na to musel člověk koukat a ještě se u toho bavit...
-
ANO? Ne.. ANO je stěží politická strana. Resp. je to přesně taková politická strana, jakou bych čekal od buranskýho krátkozrakýcho národa pivních vymletců bez jakýhokoliv politickýho nebo světovýho rozhledu, kterým nepřestávám doufat, že nejsme, ale to se uvidí až po volbách. Každopádně jestli vyhrajou prázdný slova takovejch kreténů, jako je Babiš, který řeknou v jednom rozhovoru, že chtěj minimální mzdu 15000,- (srsly?!) a zároveň snížení nezaměstnanosti o polovinu a podobný kecy bez jakýhokoliv komplexního plánu a který svůj volební program splácaj z hromady populistickejch slibů, který se navzájem tlučou a dohromady nedávaj smysl, jako když pejsek a kočička vaří dort, tak odsud zmizim a vzdám se jakejchkoli iluzí o tomhle národu..
-
Starpoint Gemini 2
Nehraje někdo? Docela mě to zaujalo. -
Co to je za kec? Coiny dostáváš po zrušení subscribera pouze v případě, že máš účet zabezpečený key lockem ( u subscibera nemusíš, tam odstaneš automaticky 500/měsíc, po ukončení a s key lockem 100/měsíc+za odehrané měsíce). A stejně rozhodně nejsi. Je tam rozdíl.
P.S: Doporučuji si tu aplikaci stáhnout. Jakmile si aktivuješ zabezpečení účtu, tak do 24 hodin se ti připíší CC;) 100 za každý měsíc, co už nehraješ+500, kdy jsi hrál. -
SW ToR at jde doprdele. Koupil jsem si tu hru, 2 mesice to platil a ted jsem na tom uplne stejne jako kazdej F2P hrac, protoze jsem si do nejakyho data neredeemnul ty jejich dementni coiny?
Zlodejny nehraju.