Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Miserius: To nevím, PS3 nemám a vycházím z mě dostupných zdrojů, tj. cena vypalovaček a BR. Teoreticky by to jít mělo, ale kdo ví.
  • Veskoslav

Pěkná reklama na SW ToR

http://www.youtube.com/watch?v=QWYM2vMMgbw
  • Veskoslav
    Jo Piratebay všechny torrenty na GTA V game smazalo *1*
  • nekromant33
    Zajímavý je vzhledem k tvýmu nicku, že jsi z těch co reagují prakticky jediný kdo mu dokázal kultivovaně a na informace bohatě odpovědět :). Jak říkáš, hodit konzolovou hru na torrent je stejně jednoduché jako to udělat s filmem. Veškerá ochrana je samotná konzole a ochota jejího majitele se sr*t s jejím chipováním/flashováním. I po skoro 8mi letech je ale ten poměr lidí ochotných si rozes*rat konzole těmahle věcma oproti těm co si za hru zaplatí pořád marginální.
  • Miserius
    Tak ale muzes si to stahovat urcite na externi disk ne?
  • nekromant33
    Jako euphoria je sice super, ale na jednom z tech uniklejch videi jsem videl neco, co do reakci lidi na pest, ci naraz auta do tela ve ctyrce melo hodne daleko. Spis to pripominalo ragdoll nez euphorii. Jinak uz mam ale nervy z toho ze nemam konzoli. Jestli do jejiho vydani neohlasi PS4 verzi, tak kupuju nejakou current gen jen kvuli GTAcku
  • vlastik.plaminek
    Miserius: Cena vypalovaček a BR. Prosté a jednoduché.
    EDIT: Ještě mě napadla velikost her (i když to asi platí jenom u exklusivit)
  • Jeho post vyvrací negativní tvrzení o konzolistech. Tedy spíše staví PC hráče na stejnou úroveň, co se týče pirátství.

Spousta PC-only hráčů z místních diskuzí takovou dávku pravdy neunese.
  • Ty minusy moc nechapu... napsal jsi to docela vystizne.
  • God-of-War

Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.

Už neutíká. *1* Zasáhla Rockstáří ruka.
  • A tohle je zas co??
  • A tak, trochu toho nacionálního patriotismu a vy lopaty hned cukrujete.
  • Jako názor má ten Slovák stejně debilní jako he/he. Ale urážet někoho kvůli jazyku může opravdu jenom debill (nemyslím pravopisné chyby).
  • A ty jsi zase co za novýho eléva? Řady místního kanelu opět rozšiřovány? Bude to těžší, ale výzva je výzva.
  • Máš pravdu, ten "PC hratc" je blb ne protože, že píše slovensky (a to ještě zkomolenou slovenštinou), ale protože píše povýšenecký kydy jako "Na PC hraju len ti co rozumia videohram nie kriplovski konzolovi noobci".

Přál bych si, aby "PC hratc" byl jen reverse-troll, ale pochybuju. Jak už jsem psal výše, mít jen jednu herní platformu dělá z lidí bezmozky.
  • Ty jsi ubohý debill, když musíš urážet kvůli tomu, že psal Slovensky. Nic víc. Jdi raději zvracet za GGG. Jste stejní tupci....
  • Zkouška
  • Jsi demagogický trotl. Napsal bych ti proč, ale ostatní to už udělali za mě mnohem elokventněji.

Spíš mě fascinuje jak tenhle demagogický blitek lidi pořád opakujou. Mít doma jenom jednu herní platformu musí lézt pořádně na mozek, dělá to z lidí vypatlaný fanboye.
  • Já ti hlavně vůbec nerozumím. To fakt mám sundávat ten zaprášenej uherskej slovník. To je práce, zase...
  • hovoris sratcky kemo PC power kto nehra na PC nepozna hrat videogry. Na PC hraju len ti co rozumia videohram nie kriplovski konzolovi noobci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit