Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Doktore tak si nabal co nejvíce holek budeš moct, dokud jim stačí že si hubenej *1* Až za pár let dostanou rozum, budeš doma leštit sám
  • Vy gumy byste si už mohli zapamatovat, že nelopatovej rozumnej člověk samozřejmě ví, že samotný pirátství na konzolích se nezpochybňuje. To jen banda ocasů si s přáním své myšlenky snaží ostatní nakydávat řešením filosofické otázky o tom, kde ta existence piráství je, a kde nikoliv. To, že tenhle jev není pro herní éru nic novýho a pirátilo se na všem už od dob, kdy se virtuálně rozpohybovaly první kostičky a úniky hratelných, nehratelných, falešných, pravých, podělaných, nedokončených a jiných verzí je nadenním pořádku všech platforem, tak to plno lidí s oblibou a úspěšností gumuje ze svých paměťových buněk, což nedělá dobrotu. Samozřejmě se pirátí i na konzole, snad není nějakýho naivního ucha, který by to nepřiznal, ovšem pomine-li se fakt, že to má svý specifický rizika pro samotnou platfromu a uživatele, jak správně naznačil kolega hore, a že přednostní distribuce na konzolové platformy se logicky nevyhne únikům, je to pořád otázka množství, při kterém prostě PC zůstává synonymem pro slovní hříčku "Pirátíme Co to dá a ve velkým". To není rozhodně snaha o urážku uživatelů jiných platforem (ačkoli je mám někde), ale takový střízlivý podnět k zamyšlení pro budoucí panoptikum snažící se o úsměvný úder.
  • Veskoslav
    Ne, ale zkus hádat podruhé;)
  • 16ky mozna...

Nakonec to ale clovek zjisti ze z nejvetsi casti to vubec neni o postave...
  • Je to jen můj názor, protože akorát beru v potaz finanční náročnost hackování konzole.
  • Miserius
    Na PS3 se ale pirate znacne min, tak jakej je duvod?
  • To bych ani neřekl, protože na Xbox potřebuješ finance na flash případně RGH/JTAG. Spíše bych tipl, že PS3 je na tom hůře, protože nahraješ jen upravený fw (pokud nemáš vyší jak 3.55) a můžeš hrát.
  • Pokud vím, tak je to tak vždycky, protože se kopie dostane na warez např. z obchodu nebo tak nějak a jelikož na konzole nejsou ochrany typu FADE, SECUROM apod., které je potřeba složitě obejít, tak stačí hru dostat z média a šup s ní na warez.
    Ale nemůžeš porovnávat míru pirátství na konzolích a PC, která je na PC vyšší. Tím ale neříkám, že na konzole neni.
  • Miserius
    Na Xboxu se pirati temer stejne jako na pc... Na ps3 min, ale jen protoze jsou s tim obštrukce... A zbytecne tu ostatni neprovokuj
  • Inquisitor
    Ale na konzole se přeci nepirátí, tam všichni poctivě kupujou :)
  • Miserius
    Snad celej den byla na torrentech Xbox verze, tak to asi stahlo dost lidi
  • Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.

Je to sranda, jak na konzolích není to pirátství. GTA 5 se tři dny před vydáním vesele hraje a youtube nestačí mazat...
  • 55 kilo? To musis mit tak 160 centimetru na vejsku ne?
  • vlastik.plaminek
    Že na to, abys byl ko*ot nemusíš mít nadváhu.
  • Kluci ja mam pocit ze vy mate pocit ze nerd musi byt tlusty pritom moje zkusenost mluvi o tom ze je to spis naopak a vetsina nerdu co znam nebo jsem znal jsou vychrtly kluci s propadlym hrudnikem.
    A co se holek nerdu tyce tak byste se mozna nekdy dost divili...
  • vlastik.plaminek

Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.

A je tu další důležité info ohledně psa:
    http://www.amk.to/gify/nejnovejsi/detail/44417/
  • risa2000
    Pleteš si nerdy a tlusťochy (http://cs.wikipedia.org/wiki/Nerd) a pleteš si fórum (Diskuse k bleskovkám). Jinak je to ok *3*.
  • vlastik.plaminek
    Nerdy mám na párku, ale kolosální čuráky jako ty bych střílel na místě.
  • Keyz
    To jsem zvědav. Že by si dali tu práci? To bych se divil.
    Kdyby si nedali tak by to na druhou stranu bylo na nové konzoli a PC zoufalé.

- Stejně by se měli verze her hodnotit zvlášť pro dané platformy. Například fyzika je tam třeba špatná atd, ale na tom starém HW, že to vůbec jede a je to velké je dobře.
    Tohle ale neplatí pro PC a nové konzole kde by mělo umět více věci jako nic.
  • jindra.veliky
    hlavne model poskozeni u aut je snad horsi nez ma pc verze gta IV na minimum...

ale na pozdejsi konverze pro PC a novy konzole uz to bude snad vychytany *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit