Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se spíš nelíbí že ty ulice sou takový "poloprázdný" (aut by tam mohlo bejt na můj vkus o 20% víc a chodců taky :/ ) ... ano je to Los Santos a né Liberty City/New York ale i tak.
    Jinak graficky to na starou generaci vypadá celkem slušně ale motorika postav vypadá že se moc nezlepšila od RDR a GTA4 ... což je pro mě smutné :(
    No a jízdní model může jinak vypadat na videu a jinak se hrát takže zatim nebudu předbíhat a budu tiše doufat že bude aspoň trochu dobrej :)
  • V GTA 4 se taky dalo utect policejnimu vrtulniku...

Co se technologickeho pokroku tyce tak mam radost ze prokoukli alespon textury. Cekat vic od stare generace konzoli by bylo proste jenom hloupy.
  • Khanemis
    Inu, z videa mi přišla alespoň jedna věc pozitivní - konečně se (alespoň to tak vypadá) dá utéct policejnímu vrtulníku. Jak se mu tam ztratil mezi těma nádržema, tak to policajti vzdali. To bylo celkem sympatické:)

Nicméně nějaký velký technologický pokrok tam opravdu není znát. Třeba jak postava padá - padá tam pořád přímo na hubu s rukama podél těla, vůbec se nesnaží si krýt obličej:)
  • Kravicka

Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

Co cekas kdyz GTA IV jelo na nad maximum konzole. Moc se tam toho vylepsovat neda.

Kdyby dalsi GTA bylo jen na PS4/xbone a PC, tak tam uz muze byt dost pokrok.
  • palcov
    Navíc říkat tomu "únik", když to vypouští PR oddělení...
  • Keyz
    Já myslel i fyziku prostředí. 0 pokrok. Plot z betonu a další klasiky :(

Jestli to bude na PC tak to snad změní.
  • Miserius
    Fyzika? Euphoria je jednoznacne nejlepsi ve hrach... rejpale, jen skuhrej... Pokud myslis jizdni model tak pis jizdni model, ten je opravdu nějakej divnej, alespon takhle na pohled
  • Keyz
    Pokrok ve fyzice 0, Pokrok v technologii skoro 0 (je hlavně barevnější), AI stejně debilní, je to velký jde tam dělat hodně věcí

10/10. *3*
  • Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

http://www.youtube.com/watch?v=u7iXnwCcdXU
  • Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

radši už se na to ani nekoukám ... chci si taky nějakou tu euforii schovat na úterý ...
  • Kozy
    Card Hunter už běží, určitě to zkuste.
  • Keyz

Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

To vypadá na hodně arkádový jízdní model oproti gta iv kde byla nějaká fyzika :(

Jestli tomu tak bude tak škoda. Super arkádu jsem očekával hlavně od saints row

co jsem někde četl tak si budou muset počkat
  • A tak, trocha srandy, no - http://youtu.be/zEYCPc9P-Q0
  • Miserius
    To je spoiler jak stehno...
  • ten pes :)
  • Miserius

New York City je v The Crew velikostí srovnatelné s Liberty City z Grand Theft Auto IV. V dobrém autě...

*8* Hodinu a pul pojedu ve hře z města do města? *14*
  • Chápu tě. Vychází to na konzole a ty konzole nesnášíš. Ale kdyby to vycházelo zároveň i na PC, tak už držíš hubu, viď? Za půl roku budeš mluvit jinak.
  • Ty narazky na Dana Vavru uz jsou trapny...
  • 12:00 Embargo na recenze GTA V skončí v pondělí v 16:00.

I v CR? Nebo si mistni pissalci budou muset pekne pockat a hra jim bude dodana stejne jako normalni hracum?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit