Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • byl to excalibur :) taky mám, ale radši jsem znovu koupil na GOGu, protože tam je anglická verze - čeština od Andreje byla sice v tý době fajn, ale bylo znát, že to překládal někde v nějakým texťáku bez kontextu, takže některý překlady byly dost mimo mísu vzhledem k tomu, kdo a kde je říkal...
  • Jack1947
    Mam fanousky, nekomu lezim v zaludku ? Nebo ciste dostavam minusu zpravidla ze , se muj nazor nelibi (no flame) jen jsem se slusne zeptal *3* .
  • L4D je stejně dospělejší hra ,)

Když už tak dva ze tří chystaných .( Dead Rising 2 is the sequel to the popular Xbox 360 game Dead Rising. It was released on the 28th of September in North America and the 24th of September in Europe on the Xbox 360, Playstation 3, and Windows PC ..)

Jako by PC hráč měl kdy děkovat konzolím za exkluzivitu na GTA . Tohle není flame tohle je fakt . *10*
  • Ještě že ji mám ve stejné kvalitěna CD ze starého Score ... nebo to byl poslední z Excaliburů ?
  • PS4 ovladač (Dualshock 4) má jít údajně připojit i k PC.

Změna oproti DS3 bude asi v tom nativním chování ovladače (bez potřeby thirdside driverů). S USB dneska už nic nevytrhnou - Funkčnost Bluetooth a Touchpadu nepotvrzena :(
  • Malleth
    Samotnej koncept ovládání dvou postav současně je unikátní (pokud vim), díky tomu je ta hra plná zajímavých puzzlů a interakcí a v neposlední řadě to i skvěle vypadá
  • Mato1987
    už včera som to chcel kúpiť no steam store mi hádzal nejakú chybu, dnes poobede som si to zaobstaral a zajtra to asi dohrajem, zatiaľ je to fakt výnimočná záležitosť, chalani zo starbreeze sa prekonali !
  • Miserius
    Vubec nechapu co je na tom... Po trialu vymazano z disku i hlavy...
  • Kravicka

Activision: Nevydáváme pouze nové Call of Duty každý rok, ve skutečnosti jsme ukázali opravdovo inovaci...

Ne asi .. http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/large/happy-pfftch-l.png
  • michelangelo
    Prave jsem zkusil trial na PS3 a muzu rict, ze pro me to trialem nekonci .)
  • God-of-War

Housemarque zrejme pracuji na Dead Nation 2 pro PS 4!!

Je to na Konzolista.cz
  • michelangelo
    -Fronta na smrt?
    -SEM S NI!
  • God-of-War

Activision: Nevydáváme pouze nové Call of Duty každý rok, ve skutečnosti jsme ukázali opravdovo inovaci...

O-o...
  • Miserius

To jsou šprýmaři tam v Activisionu...
  • Držim palce borci.,,
  • tož sem to taky prubnul (:
  • Malleth
    Nechte si zajít chuť. Musej vybrat mě
  • God-of-War
    Ja taky. Budem tise doufat:-).
  • Miserius
    Staci jakoby koupit a doufat ze nas vylosujou... docela bych si to nechal líbit *2*
  • God-of-War
    HA HA HA.*16* *16* Dik moc!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit