-
Průzkum: PC většiny uživatelů STEAMu jsou výkonem daleko za Xbox One či PS4.
To neumíte přeložit ani nadpis článku ? Píše se tam že PC většiny uživatelů STEAMu jsou slabší než Xbox One a PS4..Bože *7* -
To je taky dost reklamny clanok, konzole su lepsie :D
Len skoda ze uz teraz niektore ohlasovane hry uvadzaju ze budu mat lepsiu grafiku na PC ako bude na PS4 a X-Box One.
Takze pridu vianoce, ludia ubgradnu PC...
Ok a realne dajme tomu budu tieto konzole na trhu rok, cize hovorim o dalsich vianociach.
A uz budu slabucke, lebo uz vatdina ludi bude mat bud porovnatelny alebo vatsi vykon PC.
A nie niesom PC fanatik, mam doma NDS, PSP aj X-Box 360. -
Akoze clanok o tom, ze vacsina PC uzivatelov steamu nema momentalne silnejsie masiny ako hardware ktory vychadza o 2 mesiace ;) No a? O polroka bude pisat o tom, ze 80% PC uzivatelov steamu uz ma silnejsie pocitace ako generacia konzol, ktora tu bude 6 rokov? Hrozne smiesne tieto clanky konzolovych trollov v style ''za 400e mam nadpozemsky stroj''.
-
smiešne :D celý článok aj tak písal nejaký fanatický konzolový troll :)
-
No vida hlavně že konzole pořád brzdí vývoj her. -
*1* A pod pláštíkem klasických PC blábolů - Konečně doznání, že alespoň jeden díl Dead Rising mohl vůbec být na PC ... kdyby nebylo konzolí *3*
-
Na GOG vyšla hra I Have No Mouth And I Must Scram
http://www.gog.com/game/i_have_no_mouth_and_i_must_scream
5.99 USD. -
*1* Měl jsem Compag H3650, MPx200 , N95 , B7610 i SIII .... ale po tom co převádí Lumia 720 vím určitě ,že s Windows v mobilu jsem už nadobro skončil . *3*
-
Však taky u her přes Steam je vyžadování UPlay neskutečně pěkná slačka ....
-
Ale jo já si nestěžuju, jenom nehraju moc RT strategie, takže je to pro mě docela masakr. Ale pořád zkoušim protože hra mě fakt baví. Pěkná grafika, zničitelnost prostředí, kdy po boji na mapě nezůstane kámen na kameni.
-
Hmm tak kdo tu potom tolik básní a nehraje ? ....
-
Hry mají být těžké ...aby to byla výzva i pro ty co nehrají jen COD ,Minecraft a Sims ,)
-
Rozmanitý svět Dead Rising 3 jde vytvořit pouze na Xbox One, současná generace konzolí (X360) by jej...
*1*A pod pláštíkem marketingových blábolů - Konečně doznání, že celá série Dead Rising mohla být na PC už mnohem dál ... kdyby nebylo konzolí *3* -
Paleta s páčkovačema připravena
Jéééééé a ještě fotku, kde má MS záchody, prosímm, joooo twitter, shitbook, všude to prosím dejte, to bude božííííí. -
Tři díly jsem už nakoupil minule. Moc pěkná hra to je, ale trochu těžká :)
-
pc rulez
moje PC ma "jenom" ctyrjadro zato ale 3,9 Ghz *1* -
kurňa já sem prvně četl Fallout ((:
-
Jen doplním: já nežebrám, já si to koupil (a klíče použil).
-
no tak je to jak jeho 4 dvojadrove telefony... *1*
-
Men of War Bundle
Men of War Bundle za necelé $4: http://www.bundlestars.com/all-bundles/men-of-war-bundle/ - bude rozdávání klíčů? :D