-
Jako jo, asi to nebude špatný monitor, ale pořád budu tvrdit, že čistě na hraní rychlých her je TN pořád lepší.
-
Aoyagi: Lg je jeden z leaderů, co se týče těchto menších panelů, naopak u těch větších (televize) je to katastrofa v rámci lcd. Za tychle peníze to je vždycky o kompromisech.
Každopádně jako u všeho platí, že více než na značce, záleží na konkrétním modelu, já bych si třeba LG monitor taky nekoupil jako tak, ale ta 235P je za ty peníze opravdu výborná. -
No tak to ovšem je i 16:10 na nic, musíš mít minimálně Eyefinity a to ještě 2x nad sebou.
-
Nevím, displejům přímo od LG se vyhýbám. Na dvou jsem měl tu čest hrát, ale byl to průměr. Tomu "hernímu" Benqu samozřejmě nevěřím, už jen protože je v reklamě a merketuje se jako "herní" *15*
-
lol nejde o pixel jde o zorne pole a to je u monitoru 16:9 holt horsi nez u 16:10 je jedno jestli tam budes mit xxxxtisic pixelu
-
Tak psali že treba jednoho pustili den před nadabováním z vězení, jestli tam byl za kradez lizatka nebo desetinásobnou vraždu už tam neni :D
-
neni to malo
mimochodem je to presne ten predchozi prizpevek co vam na obrazovce (1080) pak (oproti 1200) chyby (ma 118px) -
Samsung aspoň nabízí něco jiného, jinak většina monotorů má LG IPS panel :) . I moje Iiyama, dlouho mi trvalo, než jsem si zvykl na přechod z velmi starého TN...
-
První patch pro Killzone: Mercenary je 1.2GB veliký, celková velikost hry tak nabobtná na 4.5GB.
ne to fakt neni v poradku, kdyz ti 120px chybi to proste mas obraz o 1/10 urizlej 1080 je rozmer pro filmy ne pro hry! -
Tak určitě to nebudou "praví" gangsteři, ale jen nějaké lamy co si na ně hrají. Vzali nějakého niggu s kšiltovkou dozadu, který se válel po ulici, který okrádá svoji babičku a kupuje si za to pak prostitutku.
-
Víš, co je to marketing?
-
Neznáš? Přitom je to prodejní bestseller do 5ti tísíc a je chválený kde se dá, samozřejmě za ty peníze nemůže člověk chtít něco extra, ale když se podíváš na různé Benq, Samsungy a podobný plevel co nabízí za 5tisíc ...
-
takže my už přejímáme i cizí psaní desetinný tečky místo čárky?
-
A ty jsi někdy viděl třeba ten 235P? Já ho mám doma i v práci.
Zkrátka tento Benq je nesmysl jako ty čísla u něj, 1ms :D Třeba EIZO FS2333 má psané 3,4ms G2G... asi docela zgarb oproti tomu Benqu ne? :) -
Gangy GTA V namluvili členové reálných gangů.
nepřijde vám to trochu blbý? "zaměstnávat" kriminálníky, co prodávaj drogy, pasou holky a střílej po sobě?
to je jak poprosit Hitlera, aby sám sebe nadaboval v nějaký hře... -
Tvrdil jsi že za 4000 nemúže být dobrý herní monitor. Zajímalo by mě v čem je ten tvůj lepší.(odezva 5ms ,23 palců)
-
dneska je myslím lepší koupit nějakej novější, kvalitnější TN panel - poslední generace mají barvy víc než slušný, a zároveň si udržujou všechny výhody pro hraní her
-
Četl's to celé?
Edit: A ten monitor neznám, ale nezní to jako nějaká bomba.
"LG IPS235P: Pokud si zapnete správně hodnotu RTC na Low, tak získáte velmi dobrou odezvu, která je pro hraní her zcela dostačující. Profesionální hráče asi nepotěší delší inputlag, ale běžný hráč si jej ani nevšimne.
To ovšem neplatí pro model LG IPS235V, který je zkrátka znatelně pomalejší. U her, které jsou méně kontrastní, je vidět ještě znatelnější úbytek kontrastu při pohybu (otáčení apod.)." -
1.75
http://www.nowgamer.com/news/2067709/xbox_one_cpu_upgrade_confirmed_by_microsoft.html -
IPS je o třídu kvalitnější než staré TNka, jen musíš koupit dobrý model s dobrou odezvou, viz zmiňovaný 235P.