-
Perfektní! Děkuji, měl jsem zastaralou verzi kde byli jen dva. -
Julian Gerighty (kreativní ředitel Ubisoft): Hry s potřebou neustáleho připojení k internetu jsou budoucnost.
Tak to já se odpojuju, Džulijene... -
Rozhodně netvrdím, že je to schopnější. Co se funkcí týče je to zoufalý, ale má to všechno co on mobilu chci.
-
Tuto je rozžírená verzia https://mega.co.nz/#!uMEHmK6K!DZT0NQhB8UqfcjC5FzujtwQzOE4DtRSHnYuiMWy8gtA
-
Asi před dvěma lety někdo napsal aplikaci pro Chrome, která blokovala dva (v té době nejotravnější) trolly. To byly časy...
-
Komentare na Games.cz
Slo by zavest funkci "block" nebo "ignore" aby se mi prispevky od mnou blokovanych uzivatelu nezobrazovali ? hodne by to pomohlo ve filtraci trollu a debilku... -
Akorat víš co chceš, nic blbého :) . Mimochodem, jestli nepoužíváš hotmail/live/outlook email, tak synchronizace kontaktů atd. se dá obejít. V češtině nevím, jak to je, ale asi něco jako Lide > nastavení > sject až úplně dolů, kde je tvůj učet, na ten klikneš/ťukneš/šáhneš na něj > zas sject úplně dolů, tam je adresa serveru, nebo tak něco. Tam stačí dát 127.0.0.1 jakože localhost a pak na people.live.com můžeš vše smazat a už se to tam neobjeví :)
Druhá možnost je si vytvořit druhý účet a používat jen ten, páč tam už to jde nastavit. -
No jistě, že mám jiné potřeby, než většina uživatelů WP (ještě navíc 7, bleh) nebo iOS. Nebo Androidu. A že se nespokojím s něčím, kde najdu +- 40 (pro mě) větších či menších nedostatků. Že Nokie navigují skvěle nemá nic společného s WP, HERE je vlastní iniciativa Nokie nehledě na Microsoft.
Takhle, ten systém je rychlý z několika důvodů. Je totálně uzavřený, má hodně omezené funkce a možnosti a případnou pomalost schovává za animace UI (takové to otáčení). Vypadá to hezky, rychle a na to co píšeš to funguje skvěle.
Ale ať mi nikdo netvrdí, že je to schopnější OS, než Symbian, Meego, Sailfish, nebo dokonce Android a nebo dokonce Windows Mobile 5/6 *15* -
Ono se to tak občas dělá. Uděláš napůl funkční polotovar a buď to tvýmu produktu bodíky přida nebo už to tak moc horší nebude..
-
Nový trailer od Axis Animation opět potvrzuje, že nová hra ze série Halo dostane název Halo 5.
Děkuji,nechci -
Podpory externích disků se majitelé Xbox One dočkají až nějakou chvilku po uvedení na trh.
Ted jeste aby jsme se nedozvedeli ze instalace bude az v updatu, za nejaky ten rok ( podobne jako X360). -
PS3 verze Diablo III má problémy s poklesem počtu snímků za vteřinu.
Ajajaj, nebylo by to poprve no... *7* -
Update: Playstation 4 kamera dokáže rozpoznávat hlas, jestli pomocí něj půjde i konzoli hlasově ovládat...
"Playstation 4 kamera dokáže rozpoznávat hlas, jestli pomocí něj půjde i konzoli hlasově ovládat, je nejisté."
Kdyby to nešlo, tak na co by tam ta funkce vůbec byla? *2* -
Nový trailer od Axis Animation opět potvrzuje, že nová hra ze série Halo dostane název Halo 5.
Jake to prekvapeni. *15* -
https://www.youtube.com/watch?v=1xdpSw8aaEE&feature=7ZSt0KKXjOs&feature tady je pořádný gameplay killzone shadow fall mp
-
@Aoyagi
Jak píšeš..mail super, web taky..správa souborů to mě moc nezajmá (občas si přehraju seriál) ale třeba hudbu atd. do telefonu nedávám..optická stabilizace je moc fajn..foták bych průměrně nehodnotil spíš naopak ale to je na debatu..netuším co je nouzové stahování dat..To se sdílením kontaktů a provazováním všeho se vším my trochu vadí tady musím souhlasit..a přizpůsobování telefonu a stahování aplikací to jde mimo mě..krom několika esenciálních věci v telefonu nic nepotřebuji...Důraz tedy u mě je web,mail potom office (work a excel) vše kvůli práci..potom kvalitní fotoaparát, protože sem se po letech uznal, že je zbytečné vlastnit kameru,zrcadlovku a kompakt, když to stejně nikam neberu. Takhle mám hobby fotoaparát vždy po ruce..a taky co si budeme říkat WP je díky svým omezením jednoduchý a blbuvzdorný..to my vyhovuje (vyvstává otázka zda sem blb :)) -
Byl jsem přesvěčenej, že v N9 a podobných je jen novější Symbian. No ono je to stejně jedno.
Očividně máš ale jiný potřeby než většina uživatelů WP. To sis ovšem neměl kupovat WP. Já mam 710 za 4k a nemůžu si stěžovat. Za tu cenu fotí mnohem líp než kterýkoli Android na trhu. Má skvělou výdrž.. Netopí (protože to nepotřebuje 4-jádro a 1GB RAM aby se ten systém plynule hýbal). A je zatraceně rychlá. Snad až na možnost "silent hours" mi nic nikdy nechybělo. Já mam mobil na volání, navigaci a příležitostný focení. To jsou věci který WP dělá skvěle. -
@Hrac123
Samozřejmě, pokud potřeby někoho jsou mail, web, sociální sítě a nějaké jednoduché aplikace/hříčky a k tomu optická stabilizace obrazu průměrného foťáku, je Lumia 920 ideální. Tedy za předpokladu, že člověk nechce ten telefon používat člověk na práci se soubory, na nouzové stahování dat, že člověku nevadí posílání svých kontaktů, kalendáře a bůhvíčho ještě do oblak... A nebo že si člověk telefon nechce moc přizpůsobovat.
Prostě telefon dodržující zásadu KISS... -
Já funguju taky na Lumii 920 a naopak si jí neumím vynachválit..mým potřebám naprosto sedne..Jinak ten Pureview 808 je taky dělo..škoda toho Symbianu tam a ukončení podpory ze strany Nokie...
-
Ano, Symbian se zdál zastaralý a byl upadající, protože lidi jsou idioti a jdou po hezkých animacích místo funkcí (ale zároveň Nokia potřebovala trochu pevnější ruku). Stačilo celkem málo a to, co je dneska třeba na Pureview 808 se v klidu může rovnat s dnešními úžasnými OS a to přestože to nemá čtyřjádro. MeeGo použili, říká ti něco nokia N9 nebo N950? Nebo dokonce předchůdce Maemo použitý v N900 a N800?
A nezkoušej laskavě na mě nějaké "kdo nikdy nepoužíval WP nepochopí", už pěkných pár měsíců trpím s Lumií 920 a mužu naprosto s klidným svědomím říct, že co se OS týká, je i staré S60 na Nokii N95 nekonečně schopnější, než jakýkoliv WP. Jó, sice nemá tak hezoučké barvičky a krásňoučké animace a ten telefon nemá úžasný dotykový displej, ale aspoň se s tím dá pracovat. Například si něco stáhnout, i když ten telefon naprosto netuší o co jde a to prosím - a teď se podrž - bez nějaké dodatečné aplikace! To je scifi, co? Pardon, bez dodatečné "appky".