-
Zhlédněte záznam úvodu hry The Evil Within.
Video je odstraněno. *9* -
Když byla na vrcholu... To už ale je nějakej pátek a pokud vím tak tou dobou ještě žádný MeeGo nebyl.
-
Might and Magic X
Má někd oEarly Access? Co na to říkáte? Furt to tam na mě na Steamu kouká a nevím jestli do toho jít nebo ne. -
Nebyl prvni ten na narodni tride?
-
Nepoužili ho jenom proto, že Elop byl "hlupák", přišel z MS a šel cenu Nokie srazit na polovinu. Odhadní cena Nokie, když byla špičce mobilního průmysly byla 11 miliard euro:)
-
Až na to, že Android by na polovině strojů od Nokie pomalu ani nejel.....On totiž OS od MS nepotřebuje 1 GB RAM, ale naprosto dostačuje 512 RAM (většina modelů 620 a níž). A tam už má Android problémy. Já mám Nokii 820 a to z důvodů: OS (mám i Android), navigace i office zdarma, zpracování, foťák a cena.
-
Symbian byl zastaralý a upadající. U MeeGo bylo sice zvláštní že ho nikdy nepoužili, ale to asi proto, že nejsou úplně šílení, aby do trhu s dvěma rozšířenými systémy hodin nový, nekompatibilní s čímkoli.
Kdo nikdy nepoužíval WP nepochopí. Byla to skvělá volba a ostatně, Nokie začínala zvyšovat zisk. Já jen doufám, že se v tom MS nebude moc hrabat a nechá vše jak bylo, fungující. -
Vývoj Bayonetta 2 zatím nedosáhl svého vrcholu, vyjde tedy pravděpodobně až v pozdější části příštího...
Jednicka byla super, bavila mne skoda ze 2dil bude nejspise jen na Wii U. *9* -
Dvanáctiminutový výlet do roku 1996: Franta Fuka v prodejně Vision Megastore na Skořepce.
A JRC na pavláku bylo až později? Já měl za to že bylo první, no už mi to nějak splývá :-) -
Gearbox pracuje na dvou nových hrách pro next-gen platformy.
Furious 4 a Brother in Arms 4 *3* -
Only in Battlefield
-
Dvanáctiminutový výlet do roku 1996: Franta Fuka v prodejně Vision Megastore na Skořepce.
Tak jde čas .... *15* -
No, a nebo radši cokoliv jiného s čím už dělali. Symbian (Belle) nebo MeeGo (Harmattan) a nebo to, co momentálně dělá Jolla - Sailfish.
-
Mě by spíše zajímalo z čeho je ten barák kam vyjede ten tank do druhýho patra,kdyžten tank má asi 60 tun :D.
-
Firaxis Games: XCOM: Enemy Within je moc velké na to, aby se mohlo vydat jako pouhé DLC na X360 a PS3.
Tohle Firaxis už nežeru - Jejich pravidelné 2-3 datadisky k tomu , aby byly poslední Civilization na úrovni předchozích a konečně hratelné i bez skřípění zubů jsou kolorit :( -
Tohle byl poslední hřebíček do finské rakvičky
Přitom by stačil Android a opět by byli na výsluní ....HW mají zajímavej , OS z Redmotu nikoli . -
Jo, tak to asi záleží na tom jak definuješ "funguje dost dobře".
-
Microsoft koupil divizi Devices and Services (mobilní zařízení a služby) společnosti Nokia za 7,2 miliard...
To sem zvědav co z této akvizice vyleze..Na poli mobilních zařízeních tahle dvojce dost dobře funguje už teď.. -
Čtyři nová "Only in Battlefield 4" videa ukazují, co od hry můžete očekávat.
Only in battlefield 4 - seriously? :D tohle vse slo pomaluv kazdym BFku ... Amik ej tam ucaklej z toho ze seskocil padakem za typka a bodnul ho ... wtf... to je spis kazdodenni rutina :D -
Vzhledem k tomu, že se prodalo více než 2,1 milionu bundlů, tak určitě nejsi jediný...