-
Tak jestli se tohle zaplatí, tak se svět definitivně v prd*l obrátil... -
Voe tohle tam dát nemůžeš , my jim to máme prodat a ne znechutit ..... ;)
-
Sranda, jak je často střih a někdo se zrovna směje :) Chtěl bych vidět plnou verzi, asi byla během natáčení sranda.
-
Kuk na LEVEL 233!
Hmm, do tesca nechodim , ale kazdopadne "nove Score" jsem si prece jenom koupil a ten novy Design se mi moc nelibi , radsi Level tady je to barevne, v ruznych rameckach a buhvico neprehledne to je beda ( doufam ze nejde me zas moc ot). Ano, Level si nezaslouzi byt zastineny nakym levnym smejdem. -
Kuk na LEVEL 233!
Skvělý! -
Nebylo, mají tam dole nalepené vlastní cenovku blbě. Score tam nebylo vůbec. Taky se mi zdá, že tento Level zmizel rychleji než minulý.
Navíc nějaký mistr hodil MY LITTLE nebo něco takové před Level tak, že Level nebyl vidět. Ihned jsem to napravil a hodil tule šílenost za 70 Kč tam kam patří. Mezi Maxim a Playboy. -
Kuk na LEVEL 233!
EPIC-FAIL , nebylo to nahodou SCORE ale asi ne no. -
Jn. Jsem koukal, že v Tescu mají blbě cenu. 199 Kč. I když na Levelu je 99 Kč.
-
Kezby.
-
Mimoto, bez disku to ani v next genu nepujde trochu zklamani.
-
Kuk na LEVEL 233!
Heh, a ja myslel ze to je spoiler na cislo nadchazejici. *15* -
To bude zas "kult".
-
Radsi Vegas 1 nez Vegas2 ... Gathering pomerne nova hra Jinak jop nezajem z me strany.
-
No jo no, tak nemohl nikdo cekat ze PC a Next next gen bude srovnatelne, vzdycky tady bude propastny rozdil.
-
Naopak ke staru se zacina zlepsovat, a je vaznejsi tudiz to zebrani neni na miste.
-
PS4 verze Planetside 2 má nabídnout grafiku srovnatelnou s high end PC.
backed..spread teh word -
Zhlédněte první gameplay ukázku z Dragon Age: Inquisition.
ja vidim len dalsiu variaciu na gotic/castlevania (nic proti su to skvele hry) alias hack and slash akcia s pohladu tretej osoby s hromadou videi aby vykryli nedostatok interaktivity a s akoze rpg prvkami .. duch povodneho dragon age ostal zapadnuty prachom po spackanej dvojke..
ohladom liecenia.. uz v baldurs gate bolo liecenie bud inou postavou, flastickami a parta sa musela vyspat aby mohli znova pouzivat kuzla, vyliecit sa odychnut si a podobne takze nic nove nevymysleli len chcu mozno pouzit to co uz bolo pouzite pred 14timi rokmi -
Uwe Boll chce peníze na Kickstarteru na Postal 2
http://www.kickstarter.com/projects/1544635303/postal-2?ref=live -
koukám,že nejsem jedinej,kdo ještě vlastní klíče :D
-
predĺžené titulky *1*